تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 376 از 482 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درسته برادر اول مخابرات هست بعد این شرکت های pap و ...
    ناسلامتی اونه که بینه اینا پخش میکنه
    مثله اینه که بگیم جنس رو از وارد کننده که قیمت بهتری نمیده نگیریم که از واسطه بگیریم در حالی که فرقی نمیکنه اون وارد کننده پولشو داره میگیره فرقی نداره براش
    دقیقا همین. وقتی خودش مسئول تامین پهنای باند برای شرکت های دیگس چرا باید خودش مستقیما وارد بازار بشه؟! همون روزای اول که قرار بود همچین اتفاقی بیفته صدای یه سری دراومد آخرش هم هیچی به هیچی! اینطوری باز یه رقابتی بین ISP ها از لحاظ قیمت گذاری و سرویس بهتر و این صحبت ها وجود داره، حالا فرض کنید اینا دیگه نباشن. اونوقت چی؟ همه بریم 128 مخابرات رو بگیریم بخاطر 4 5 تومن پایین تر دلمون خوش باشه که ارزون تر درمیاد.

به نظر مي‌رسد تمايل شركت مخابرات براي ورود به بازار عرضه اينترنت پرسرعت علاوه بر تهديد شركت‌هاي خصوصي به رقابت با غول مخابراتي كشور، مي‌تواند كيفيت و قيمت عرضه اين خدمات را به شدت تحت تاثير قرار دهد. به گفته كارشناسان ورود مخابرات ايران كه هنوز هم به طور كامل خصوصي نشده و تحت كنترل دولت است، به ايجاد فضايي انحصاري در بازار خدمات اينترنت منجر خواهد شد كه بي‌ترديد باعث مي‌شود تا كيفيت و قيمت اين خدمات نيز مانند خدمات تلفن همراه قرباني انحصارگرايي شود.

فعالان بازار اينترنت از مصوبه كاهش تعرفه خدمات و همچنين تمايل ورود مخابرات به بازار اينترنت پرسرعت به عنوا نشانه‌هاي شكل‌گيري نوعي انحصار در بازار اينترنت نام مي‌برند و معتقدند: مصوبه كاهش تعرفه در حالي شركت‌هاي مخابرات استاني را مجاز با ارايه خدمات اينترنت پرسرعت مي‌كند كه شرايط رقابتي به هيچ وجه فراهم نشده است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخه این چه حرفیه شما میزنید؟ اگه مخابرات بخواد کل اینترنت رو بگیره دست خودش یک قانون رو عوض میکنه یه شبه این کارو انجام میده. نیازی نداره بیاد این کارها رو بکنه که.
    نه، اینطوری خود شرکت های دیگه وقتی ببینن امکان رقابت با مخابرات رو ندارن یواش یواش خودشون کنار میکشن، یا بیشتر کاربراشون رو از دست میدن. اونطوری فقط ما میمونیم و مخابرات عزیز...

من اگه بتونم با این صحبتا حتی فقط یک نفر هم منصرف کنم از گرفتن اینترنت از عزیزان دزد تو مخابرات برام کافیه...

2. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دقیقا همین. وقتی خودش مسئول تامین پهنای باند برای شرکت های دیگس چرا باید خودش مستقیما وارد بازار بشه؟! همون روزای اول که قرار بود همچین اتفاقی بیفته صدای یه سری دراومد آخرش هم هیچی به هیچی! اینطوری باز یه رقابتی بین ISP ها از لحاظ قیمت گذاری و سرویس بهتر و این صحبت ها وجود داره، حالا فرض کنید اینا دیگه نباشن. اونوقت چی؟ همه بریم 128 مخابرات رو بگیریم بخاطر 4 5 تومن پایین تر دلمون خوش باشه که ارزون تر درمیاد.
    درسته برادر ولی حرفی که شما میزنید برای یه تعداد معدود هست
    الان اکثرا بیشتر به قیمت نگاه میکنن و کیفیت حدودی
    قبلا که همین cra ها هم نبود چی بود؟ بهتر بود؟ 128 درپیتی شده بود 44 هزار تومن ماهی!!!
    این شرکت های واسطه هیچ وقت کنار نمیرن هستن نگران نباش فقط یه مقدار تاثیرشون کمتر میشه
    از لحاظ رقابت هم به نظرم الان که مخابرات وارد شده اوضاع بهتر شده قیمت ها بهتر شده و اگر واقعا بخوان رقابتی کنن با هم الان وقتشه نه اونوقت که هر کی هر قیمتی میداد کاربر محکوم بود که بگیره با بی اینترنت بمونه
    البته همین الانم برای خیلی مناطق فرقی نکرده منطقه ما هنور داتک حرف اول رو میزنه یه جورایی مافیایی منطقه رو گرفته دستش

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درسته برادر ولی حرفی که شما میزنید برای یه تعداد معدود هست
    الان اکثرا بیشتر به قیمت نگاه میکنن و کیفیت حدودی
    قبلا که همین cra ها هم نبود چی بود؟ بهتر بود؟ 128 درپیتی شده بود 44 هزار تومن ماهی!!!
    این شرکت های واسطه هیچ وقت کنار نمیرن هستن نگران نباش فقط یه مقدار تاثیرشون کمتر میشه
    از لحاظ رقابت هم به نظرم الان که مخابرات وارد شده اوضاع بهتر شده قیمت ها بهتر شده و اگر واقعا بخوان رقابتی کنن با هم الان وقتشه نه اونوقت که هر کی هر قیمتی میداد کاربر محکوم بود که بگیره با بی اینترنت بمونه
    البته همین الانم برای خیلی مناطق فرقی نکرده منطقه ما هنور داتک حرف اول رو میزنه یه جورایی مافیایی منطقه رو گرفته دستش
    من نمیگم این شرکت خصوصی ها خیلی خوبن و فرشتن، نه. همون سگ زرد برادر شغاله! ولی با همه این صحبتا بنظرم بهتر از اینه که دو دستی پولمون رو بدیم به مخابراتی که تا حد زیادی باعث و بانی این وضع داغون اینترنت تو این مملکته! شما مطمئن باش اینا به نفع من و شما کار نمیکنن. همین بامبولی هم که سر این نامحدود بودن اینترنت و شکایت از ISP هایی که این قانون رو رعایت نمیکنن در آوردن هم بنظرم یجورایی فشار به ISP های دیگه بود. بعد مثلا بعد از تصویب این قانون، اینترنت برای ما فرقی کرد؟! نه! فقط اسما همین cra ها اضافه شده که خدا میدونه چه کیفیتی داشته باشه...

حالا این نظر منه، ولی شدید بهش اعتقاد دارم! بازم میگم، شرف داره اینکه اینترنت رو گرون تر ولی از هرکی غیر از این مخابرات کثیف بگیریم.

5. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

برادر خوب شما تست نکردی این حرف رو میزنی
    من الان 512 cra دارم راضیم نسبت به 128 ام
    قیمت جفتشون هم برام یکی افتاده سرعنم هم حدودا دو برابر شده

حرف شما الان یه طوریه که معادل اینه که پولتون رو بیرون بریزید ولی از یه جایی نگیرید که حال نمیکنید( از قضا اون جایی که حال نمیکنید اصله کاریه)
    خوب منطقی نیست این کار که
    حالا هر جور که صلاح میدونید
    Last edited by DaRiOuShJh; 23-11-2011 at 12:44.

7. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میخام برا مغازم وایمکس بگیرم اینجا کسی وایمکس داتک داره...؟؟؟
    سرویس های حجمی وایمکس مثه ADSL دو برابر بسته میشه...؟؟؟
    اخه نامردا ریختن تمام مرکز مخابراتی رو فیبر کردن و ADSL مغازم قطع شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز چرا این جوری شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان میخام برا مغازم وایمکس بگیرم اینجا کسی وایمکس داتک داره...؟؟؟
    سرویس های حجمی وایمکس مثه ADSL دو برابر بسته میشه...؟؟؟
    اخه نامردا ریختن تمام مرکز مخابراتی رو فیبر کردن و ADSL مغازم قطع شد
    سلام. وایکمس سرعتاش درسته و مثل سرویس های دیگه نصف یا دو برابر نمیبندن.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ای بابا
    امرو از ساعت 17 هی داره قطعو وصل میشه برام و جون میده
    چرا اینطوری شده داتک؟ هفته ای یکی دو روز خرابه تازگی ها

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ای بابا
    امرو از ساعت 17 هی داره قطعو وصل میشه برام و جون میده
    چرا اینطوری شده داتک؟ هفته ای یکی دو روز خرابه تازگی ها
    تایید میشه !
    طبق معمول از مخابراته

خدایا اینترنت سریع و بی درد سر نصیب ما بگردان !

13. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دوستان من حدودا یکی دو ماه دیگه اشتراکم تموم میشه (البته بگذریم که همین الآنشم حجمم تموم شده و 5 گیگ مجبور شدم بخرم)
    من 128 با حجم ماهی 6 گیگ داشتم .
    الآن شما چه پیشنهادی میکنید ؟
    از اون 512 یا 256 با ضریب اشتراک 1 به 10 ها بگیرم یا همینو تمدید کنم ، یا برم وایمکس بگیرم یا .... ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •