دوستان سوال:
هزینه ماهیانه باید دائم پرداخت بشه؟
مثلا 1 ماه پرداخت و استفاده کرد،بعد مثلا 5 ماه اسفاده نکنی.منظورم اینه که بر مبنای نیازت برنامه ریزی کنی؟و در سال 12 ماه اسفاده نکنی:مثلا سالی 6 ماه؟؟؟
دوستان سوال:
هزینه ماهیانه باید دائم پرداخت بشه؟
مثلا 1 ماه پرداخت و استفاده کرد،بعد مثلا 5 ماه اسفاده نکنی.منظورم اینه که بر مبنای نیازت برنامه ریزی کنی؟و در سال 12 ماه اسفاده نکنی:مثلا سالی 6 ماه؟؟؟
[بد نیست ولی خوب هم نیست ! ( اینو گفتم دوستان نگن چرا حمایت میکنی !)
سرعت 128 نامحدودش 16 بود. محدودش 57
من اصلا قطعی ندارم.
Last edited by vahid_civil; 30-03-2009 at 02:13.
بله. باید پرداخت کنید. خیلی از شرکتا اگه دو روز پرداخت نکنید کلا خطتون رو به اصطلاح از رانژه خارج میکنن .
بعضیا هم ماهی مثلا 3 تومن میگیرن تا از رانژه خارج نکنن.
این پروسه رانژه شدن 2 تا 4 هفته طول میکشه. واسه همین من که به شخصه پرداخت کردم همیشه !
میتونید شما یه اشتراک چند ماهه بگیرید که حجمش دست خودتون باشه.
اقایون قیمت adsl توی ایلام خیلی گرون در میاد برای یه سرعت خوب ایا میشه از شهرهای دیگه adsl گرفت؟مثلا از کرمانشاه برای مرکز ایلام؟
و اینکه اصلا قیمت ها برای زدن یه نمایندگی adsl چقدره؟یعنی من اگه بخوام یه فروشگاه یا یه isp بزنم که توش adsl عرضه کنم باید چیکار کنم؟
من خودم از صبانت دارمبله. باید پرداخت کنید. خیلی از شرکتا اگه دو روز پرداخت نکنید کلا خطتون رو به اصطلاح از رانژه خارج میکنن .
بعضیا هم ماهی مثلا 3 تومن میگیرن تا از رانژه خارج نکنن.
این پروسه رانژه شدن 2 تا 4 هفته طول میکشه. واسه همین من که به شخصه پرداخت کردم همیشه !
میتونید شما یه اشتراک چند ماهه بگیرید که حجمش دست خودتون باشه.
دوروز دیر کردم قطع شد
3 ماه دویدم تا وصلش کردن .مخابرات جا نداشت
یکی لطفا به من بگه کیفیت سرویس داتک بهتره یا شاتل؟ چون محل ما فقط همین دو تا سرویس میدن.
داتک سرویسهاش نامحدوده
شاتل محدود
اصلا ربطی به هم ندارن شما باید نوع مصرفت رو ببینی
من منظورم پهنای باندش هست. مثلا از شاتل 128 بگیرم و از داتک هم همین سرعت، تو دانلود 15kbps بهم میدن یا سرعتاشون اسمیه و در عمل کمتره؟
مرسی
سرعت دانلود سرویس 128 داتک : 15 kbps
سرعت دانلود سرویس 128 شاتل Eco : 16 kbps
سرعت دانلود سرویس 128 شاتل ART : 19 kbps
شاتل adsl2 هست و داتک adsl
دمشون گرم. اینترنتو گرون میدن باز حداقل یکم شیرو باز میذارن.
mmt110 مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)