بچه ها کسی ibook نصب کرده؟ من چند تا گرفتم وقتی نصب میکنم بازش که میکنم میپره بیرون همون موقع
game center اد کنید منو
dragonna2010
بچه ها کسی ibook نصب کرده؟ من چند تا گرفتم وقتی نصب میکنم بازش که میکنم میپره بیرون همون موقع
game center اد کنید منو
dragonna2010
من آی بووک دارم از خود آیتونز بگیر ( فریه )
دوستان خواهشاً یوزر گیم سنتر رو تو تاپیک زیر اعلام کنید !
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=456641
یه سری برنامه ها هم مثل oplayer و iifile هم که نصب کردم نمیتونم فایلام رو توشون ببینم اصلا هیچ کدوم فیلمام تو oplayer نیست
اره 128 دارم توی idownload سرعتم 20 تاس
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
appsync کارش سینک کردن app های با پسوندipa توی ایتونزه که دیگه ایتونز به کرک بودنشو برای یه اکانت دیگه بودنش گیر نده
شما باید با توجه به فریمورتون appsync بگیرید
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
شما با خود ایتونز فیلک میریزی توی oplayer
؟
شما با ifunbox برو به این مسیر
var>>mobile>>Applications>>OPlayer>>Documents
و فیلم هاتو توی Documents بریز حله
فایل هاتون رو باید از طریق iTunes بهش بدید...توی بخش Apps آیپاد آیتونز که برنامه هاتون رو مرتب میکنید، اسکرول کنید به پایین، متوجه میشید!![]()
ممنون یاد گرفتم
سه ستاره شدنم هم مبارک![]()
سلام به دوستای خوبم یه راهنمایی می خواستم ipod با ipad چه فرقی داره؟2 -من یه گوشی از نصل اپل می خوام بخرم که بازی هاشونرم افزار هاش مهمه نه امکانات دیگه اش .مثل دوربین .چه مارکی باچه مدلی با کدوم ورزن اون بهترین ومناسب ترین تو قیمت و اجرا ونصب برنامه و اجرای تمام بازی هاش هستش لطف میکنید راهنمایی کنید؟
دوستانی که v*n میخوان pm بدن ..سرور آمریکا.
قیمتش هم خووبه
سلام کسی از دوسبان بازی متال گیر تاچ رو روی ipod4 v4.1- 4.2 امتحان کرده؟نسخه کرک شدش نصب و به راحتی اجرا میشه؟
من خودم از این VP+N استفاده میکنم
رابیگانه 2گیگ در ماه سره ماه هم یکی دیگه میسازم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)