سلام!
بچه ها برای گسسته چه کتابی خوبه ؟
من خودم خوشخوان دارم بخش اول گراف و خیلی خوب توضیح داده بود... ولی بخش 2 یعنی نظریه اعداد ...نمیدونم در کل سخته یا کتاب بد توضیح داده !
اگه کتابی پیشنهاد میکنید بگید من بگیرم!
مرسی!
سلام!
من خودم خوشخوان دارم بخش اول گراف و خیلی خوب توضیح داده بود... ولی بخش 2 یعنی نظریه اعداد ...نمیدونم در کل سخته یا کتاب بد توضیح داده !
مرسی!
چیز خوبهسلام!
مرسی!
رمزینه
شاید مبتکرانم خوب باشه!
نظریه اعداد کلا تو گستته سخت تر از مبحثای دیگه س... حل تستاش نیاز به خلاقیت داره بعضی وقتا
فوری
بعضی از فصلهای فیزیک پیش با فصلهای فیزیک 1و2و3 یکیه.آیا کتاب انتشارات فار اون فصلای مشترکو کامل توضیح داده که نیازی نباشه کتاب خرید؟(آخه من فیزیک 1و2 اندیشه سازانو دارم که فصلای مشترکو داده تو فیزیک پیشش)میخوام فردا این کتابرو بگیرم لطفا دوستان زودنظر بدن.ممنون
هر دوش خوبن ولی من به شخصه مبتکران رو ترجیح میدم
سلام دوستان
من میخوام فیزیک پیش رو کامل تست بزنم و بخونم و اگه مثلا 10 تا تست از پیش میاد 7-8 تاشو 100% بزنم.
درضمن اموزش و تست باشه چون هیچی از فیزیک پیش رو نخوندم و بلد نیستم .
لطفا کتابی رو که میخونین و ازش نتیجه ی مثبت گرفتین و فکر میکنین با این شرایط بدرد من میخوره رو بگین.
لطفا همگی کمک کنین.
راستی کتاب گاج سفید پیش چطوره؟ چون شنیدم هم اموزش هست هم تست !
انتشارات کتاب سبز هم فیزیک دازه کسی فیزیک پیش کتاب سبز میخونه؟ اونم فکر کنم اموزش و تست هستش اون چطور کتابی هست؟
لطفا هر کتابی رو که میخونین و واقعا کتاب خوبی هست رو بهم بگین چون باید تا اخر اردیبهست فیزیک پیش رو کامل بلد باشم.ممنون
راستی از کتاب فیزیک پیش چندتا سوال میاد تو کنکور؟؟؟؟؟؟؟؟
تویه این فرصت باقی مونده باید بینید چه تستایی از چه فصلایی هر سال میاد بعد بشینید آسونا رو کار کنید.فکر کنم گزینه 2 می گه چه مباحثی میاد.(یعنی باید موضوعی بخونی)
سراغ فیزیک پیش سبز نرو. من گرفتم پشیمون شدم . یه طوریه که بعد از تست زدن چیزی به معلوماتت اضافه نمیشه . اول فکر میکردم من فقط این حس رو دارم ولی 2تا از دوستام عین این حرف رو تایید کردن. خودم از اندیشه سازان استفاده میکنم ولی بعید میدونم به کارت بیاد . از من میشنوی واسه آموزش کتاب درسی رو بخون که خیلی عالیه (یه بار امتحان کن پشیمون نمیشی) فقط باید عمقی و با تمرکز بخونی. واسه تست هم هرچی بزنی خوبه فقط پاسخنامش کامل باشه . اندیشه سازان گاج قلمچی خوبن . البته گاج رو بچه های این فروم میگفتن تستاش زیاده . شاید نرسی بزنی . 10 سال کنکور یا 7 سال کنکور قلمچی هم بد نیست. واسه وقتی که مونده خوبه
دیر گفتیننننننننننن من خریدم کتاب سبز فیزیک پیش 1 و 2
یکی از دوستانم فیزیک پیش 1 رو سال پیش خونده بود تستایی که از پیش 1 اومد بود رو کامل زده بود الانم دانشجوی داروسازیه! من قصد دارم فقط فیزیک پیش رو کامل بخونم! چنتا سوال از پیش دانشگاهی فیزیک میاد؟؟؟
ممنون.
دوستان یه کتاب در مورد حسابان سوم بدید من چیزی نمی فهم از حسابان نمیدونم چرا اصلا ریاضی پایم ضیفه یه کتاب دیگه هم معرفی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)