فروشنده های ایرانی که خیلی باحالن از سری بدون فینگر پرینت میارن ولی باز پول همون full اون رو میگیرن
فروشنده های ایرانی که خیلی باحالن از سری بدون فینگر پرینت میارن ولی باز پول همون full اون رو میگیرن
Last edited by ravani_13; 28-08-2008 at 16:58.
عزيزان ، من امروز از راهنماي آنلاين ايران اچ پي سوال كردم ، گفت 1070 dv5 فينگر پرينت نداره .
دستت درد نکنه رجیستر جان از توضیحات.رجیستر شما منطورت از سری خاص چیه.بعد من خودم دیدم که فینگر پرینت نداره.تو هر سایت هم که دیدم نزده بود که داره مثل ایران اچ پی .اگه میشه برای تاکید حرفتون یه منبع خبری بزارید.تا همه خیالشون راحت شه
اینم واسه تایید بود دیگه .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزيز ، حرف رجستر جان درسته .
تو همون سايت ايران اچپي تو دمويي كه از dv5-1070 گزاشته ، فينگر پرينت داره . ولي اون محصولاتي كه واسه فروش مياره از هم.نايه كه فينگر ندارن .
تو سايت رسمي اچپي هم ديده بودم كه هم با فينگر داشت هم بدون فينگر.
اينم يك تائيد ديگه
يكي از بدي هاي ايران اچ پي اينه كه عكساش براي DV4 و DV5 يكيه! اونم احتمالا از يك كانفيگ خاص كه FP نداره !
اينم يه عكس از دموي dv5-1070 تو اين قسمت داره در مورد فينگرش تو ضيح ميده . پس نه كسي ميتونه بگه حتما داره نه كسي ميتونه بگه نداره . همونطور كه رجستر گفتن بعضي از 1070 ها دارن .
![]()
9500 gs از 8600gt قويتره![]()
اينت كه همون كانفيگ Asus M50S رو داره ... فقط 17 اينچه
سلام دوستان . من قراره دانشجوی مکانیک بشم و میخوام Hp Dv5-1070 برای کارهای دانشگاهم بگیرم.ولی این مدل لپ تاپ مدل Entertainment هست.می خواستم بدونم به درد من که فقط برای کارهای مهندسی می خوام میخوره یا نه (البته من یه لپ تاپ قوی میخوام در حد همین مدل Hp)؟
Last edited by armin_sarh; 28-08-2008 at 19:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)