تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 905 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426476876 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    من یک پی کی دارم دو روز پیش بردم تعویض روغن طرف گفت واسکازین 1.5 کم میکنه
    میخواستم بدونم مشکلی برام پیش میاد؟ بعد هزینه تعمیرش چقدره چرا همچنین مشکلی پیش اومده؟
    واسکازین در صورتیکه کم شه میرزه و قابل دیدنه بجز کثیف کردن زیر ماشین در صورتی که کم بشه باعث خشکی و داغ کردن گیرباکس شده و هزینه براتو میذاره حتی ممکنه باعث جام شدن و خطر افرینی بشه ولی حجم گیرباکس خیلی زیاد نیست و در صورتی که در بازه کوتاهی خالی بشه پس باید به شدت زیر ماشینمحسوس بشه
    چک کنید تا مطمئن شید درست گفته به شما

2. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

گیربکس پراید

سلام
    پراید من وقتی موتور سرد هست کلاچ را میگیرم صدای خرخر ضعیف میاد که با حرکت 2 کیلو متری درست میشه
    به یک تعمیرکار گفتم پاسخ داد واسگازینت سفته و بالا نمی یاد بلبرینگ ها خشک هستند و باید عوض کنی ماشین 22000 هزار تا کار کرده نمیدونم چی کار کنم
    سلام
    بنده احتمال میدم که واسکازین گیربکس خیلی کم هست و با حرکت و پخش شدنش روی قطعات , صدا برطرف میشه
    حتماً مقدار واسکازین رو چک کنین
    ماشین بوده از نمایندگی اومده بیرون چند روز بعد گیرپاج کرده . بعداً معلوم شده تو کارخونه یادشون رفته روغن بریزند تو موتور !!!!

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ربکس پراید
    سلام
    پراید من وقتی موتور سرد هست کلاچ را میگیرم صدای خرخر ضعیف میاد که با حرکت 2 کیلو متری درست میشه
    به یک تعمیرکار گفتم پاسخ داد واسگازینت سفته و بالا نمی یاد بلبرینگ ها خشک هستند و باید عوض کنی ماشین 22000 هزار تا کار کرده نمیدونم چی کار کنم
    سلام

اگه با فشردن کلاچ صدای خر خر میاد ، یعنی اینکه بلبرنگ کلاچه و مشکلی نیست و طبیعیه.
    ولی اگه با فشردن کلاچ صدا قطع میشه ، مشکل از بلبرنگ های داخل گیربکس یا سفت بودن واسکازینه.

محض اطمینان می تونین پیچ کوچیک کنار سنسور کیلومتر رو باز کنید و سنسور کیلومتر رو از جاش دربیارین و . سطخ واسکازین باید لب به لب باشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    ماشین پراید پایه گاز سوز +HP هست هنگامی که روشن می شود خوب کار میکرد ولی هنگامی که پدال گاز یا حرکت کنیم دور موتور می افتد و تا حد خاموش شدن میرود الان چند وقتی است که صبح ها خیلی دیر هم روشن میشود
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    متوجه نشدم؟؟؟الان در چه حالتی دور موتور میافته؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باا سلام خدمت اساتید، ماشین 131 ex گاز سوز کارخونه است، چند روزه برای سرویس اولیه بردم نمایندگی
    دیروز نزدیک ماشین شدم بوی گاز حس میکردم! گفتم شاید از خونه های اونجاست... ولی امروز صبحم باز تو ماشین بوش میومد!
    پیش اومده برای کسی؟

سلام

شما اول ببین بو از داخل صندوق عقب میاد یا از داخل کاپوت ؟؟
    نازل گاز روی گلگیر رو هم چک کن.ببین شاید بو از اون باشه.
    در ضمن می تونی نشتی رو با کف صابون چک کنی تا متوجه بشی از کجاست.اول سوال رو جواب بده تا راهنماییت کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نه واسگازین پر هست میگم هنگامی که هوا سرده مثل صبح ها وقتی پدال کلاچ رو فشار میدم صدای خرخر ضعیف میاد و اگر 10 دقیقه هم ماشین در جا کار کند درست نمیشود و باید حتما حرکت کرد حدود 2 کیلومتر و بعد صدا می افتد مکانیک گفت واسگازین پراید بریزی درست میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    ماشین پراید پایه گاز سوز +HP هست هنگامی که روشن می شود خوب کار میکرد ولی هنگامی که پدال گاز یا حرکت کنیم دور موتور می افتد و تا حد خاموش شدن میرود الان چند وقتی است که صبح ها خیلی دیر هم روشن میشود
    ممنون میشم راهنمایی کنید

هنگامی دور موتور می افتد که ماشین سرد باشد ولی صبح ها خیلی باید استارت بخورد تا روشن شود وقتی هم روشن میشود باید چند لحظه دور موتور را بالا نگه دارم تا ماشین روشن بماند. معمولا ماشین 1 ساعت خاموش باشد اینطوری میشود وقتی گاز میدهم یک خورده ماشین گیر دارد و دور موتور بالا میاید ولی ولی هنگامی که پا رو از پدال بر میدارم دور موتور می افتد و ماشین تا مرز خاموش شدن میرود و اگر بخواهم حرکت کنم ماشین ریپ میزند و باید پرگاز حرکت کنم برای همین باید ماشین 3 دقیقه کار کند تا گرم شود و مشکلی نداشته باشد
    بردم نمایندگی دریچه گاز رو کامل تعویض کرده که استپر آن هم از نوع مگنتی کامل تعویض کرده اما درست نشد و گفت که از سنسور دمای آب بوش هست
    ما این سنسور رو نداریم باید از تهران بگیری چون سر این سنسور آبی رنگ و سنسنور های زیمنس و سازم سبز و مشکی هستند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سریال سنسور هم این هست 704255

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه واسگازین پر هست میگم هنگامی که هوا سرده مثل صبح ها وقتی پدال کلاچ رو فشار میدم صدای خرخر ضعیف میاد و اگر 10 دقیقه هم ماشین در جا کار کند درست نمیشود و باید حتما حرکت کرد حدود 2 کیلومتر و بعد صدا می افتد مکانیک گفت واسگازین پراید بریزی درست میشه
    سلام

چیزی به نام واسکازین پراید نداریم.واسکازین gl4 یا gl5 برا پراید مناسبه.با ویسکوزیته 75w90 یا 75w80 .
    وقتی کلاچ میگیری ، گیربکس نمی چرخه ، پس این صدا هیچ ارتباطی با گیربکس نداره.
    مشکل از بلبرنگ کلاچ هستش.و مشکل خاصی نیستش.بلبرنگ کلاچ هم خارج گیربکس هستش و ارتباطی با واسکازین نداره.
    الان اگه بلبرنگ کلاچ رو تعویض هم کنی بعد مدتی کوتاه دوباره صدا میده.کلا بلبرنگ های کلاچ ( کفگرد ) موجود تو بازار کیفیت ندارن.

12. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون از راهنمایت مشکل دوما را جواب بدید لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •