من می تونم یک حرف شما را اصلاح کنم محصولات کاپیتان سیم اگر acc نباشه بیشتر عقربه سیاهند و سرعتشون کنده من هم همین مشکل را داشتم اما امروز دوست عزیزم بالاخره cd یام پس داد و واقعا قبول کردم عجب محصول باحالی حتی قسمت مسئول پرواز را شبیه سازی کرده
من می تونم یک حرف شما را اصلاح کنم محصولات کاپیتان سیم اگر acc نباشه بیشتر عقربه سیاهند و سرعتشون کنده من هم همین مشکل را داشتم اما امروز دوست عزیزم بالاخره cd یام پس داد و واقعا قبول کردم عجب محصول باحالی حتی قسمت مسئول پرواز را شبیه سازی کرده
راستی من 3 تا مهر آباد و تهران 2003 را دانلود کردم الا میدان آزادی ورزشگاه آزادی فرودگاه مهر آباد شبیه سازی شده قوی این نظر خودمه ها چون تهرانیم و هزار بار رفتم و برج میلاد با چند تا چیز دیگه داشت اگر می خواینش توی
flightsim.com
یک سرچی بکنید من همه را از آن جا دانلود کردم البته برای دانلود باید توش عضو شید
میگم این تاپیک چقدر شب زنده دار داره.
منم الان داشتم Flight School رو کامل میکردم.
چهار درس دیگه مونده.
همچنین میخوام فونتش رو عوض کنم چون وحشتناک از این "ی" هایی که دو تا نقطه زیرش داره بدم میاد. آخه آدم رو یاد عربها میندازه.
برای همین کسی فونت خاصی مدنظرش نیست؟
ببین مشکل سر فونت نیست برو تو استارت آل پرگرم Accessories بعد Accessibility بعد On-Screen Keyboard
بعد در حالت فارسی در حالی که شیفت را نگه داشتی یا نداشتی ی خوشگله را پیدا کن
من هر شب تا سحر تو ماه رمضون بیدارم
تا سحر بخورم و روزه بگیرم![]()
در کل فونت Arial که استفاده میکنم یک فونت عربی هستش.ببین مشکل سر فونت نیست برو تو استارت آل پرگرم Accessories بعد Accessibility بعد On-Screen Keyboard
بعد در حالت فارسی در حالی که شیفت را نگه داشتی یا نداشتی ی خوشگله را پیدا کن
من هر شب تا سحر تو ماه رمضون بیدارم
تا سحر بخورم و روزه بگیرم![]()
کلا با اینکه میدونم با تغییر فونت باید 200 صفحه رو دوباره صفحه بندی کنم ولی راضی هستم چون اعصابم رو بهم ریخته.
لطفا فونت خوب پیشنهاد کنید.
میگم حال کردین نستعلیقش کنم تا حسابی حال ملت گرفته شه؟![]()
سلام...
ebicross عزیز تبریک می گم... قبولیت در دانشگاه رو. اینطور که معلومه این مدت رو که نبودی مشغول خوندن بودی...
امیدوارم که موفق باشی.
واسه تایپ "ی" به فارسی هم یه روش دیگه هست . می تونی بعد از اینکه زحمت کشیدی و تاپیپ کردی اگر از آفیس ورد اسفاده می کنی در آخر کنترل و "H" رو نگه دار و روی گزینه "Replace" کلیک کن. حالا همه "ي" ها رو به "ی" تبدیل کن. واسه نوشتن "ی" که دو نقطه نداره دکمه شیفت رو به همراه "X" بزن.
بعد همه اون ها رو به "ی" فارسی تبدیل می کنه.
موفق باشی...
سلام
اگه میشه یه airbus که خیلی دقیق و واقعی طراحی شده رو برای دانلود معرفی کنید
a300 مال هما رو دانلود کردم خیلی آشغال بود اصلا کار نمی کرد خوب. . . . .
مک دانل داگلاس خوب طراحی شده هم باشه بد نیست
Last edited by babak_deghat; 07-09-2010 at 16:45.
ایران ایر و ماهان پی دی ام جی 747کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
بی نازنین خیلی خوبه
این a380 wilco صفحه اول که لینکش خرابه . . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)