تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 521 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

با سلام دوباره:
    چطوری میتونم فایل cer , key رو بدست بیارم,الان بیشتر از 24 ساعت که تو سایت opda ثبت نام کردم و درخواست دادم ولی هنوز خبری نیست,راه حل سریعتری نیست؟
    این سایت معمولا 12 ساعته این فایل ها رو میده احتمالا یه جایی اشتباه کردی...

بعد یه نکته این این کیت های اف ام ترنسمیتر زیاد کیفیت جالبی ندارن

من خودم یه زمانی با همین ها یه ایستگاه رادیوئی زده بودم ( با برد تقریبا 1 کیلو متر ...و البته کیفیت مزخرف...واسه بچه محلی ها..: دی)

به نظر من اگه دنبال کیفیتی بهتره بری یه امادشو بخری فکرکنم نهایتا تا 15 تومن بتونی پیدا کنی

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

رفیق یه پیشنهاد دارم ، میگم یدونه ازین فندکیا بخریم ، بعد بازش کنیم ، بردش که حتما خیلی کوچیکه ، یو اس بیشم که نیاز نداریم بر میداریم ، صفحشم بدردمون نمیخوره ، اگر میخوره صفحشم میزاریم فک کنم آخرش بتونیم توی یه جعبه ی 3*3*1.5 جاش بدیم ، باتریشم که کاری نداره با یه کتابی یا یدونه ازین باتریهای دزدگیر هست کوچولو ها ( اگر از دومی بزاریم تو خود جعبش جا میشه ، فقط بباید هر هفته عوض بشه یا شارژیش کنیم ) حل میشه ، نظرت چیه ؟ فقط باید یه بازشدشو ببینم وضع توش چجوره ... بگردم ببینم تو گوگل عکس باز شدش هست یا نه .

این روش تبدیل جواب میده ها ، من خودم تاحالا دو تا اسپیکر دو تیکه خریدم کردمشون یه تیکه توی یه جعبه 20*10*15 با باتری به عنوان اسپیکر n70 استفاده میکردم و اونیکیو دادم رفت !
    -
    نمیدونم چه جوری منع 2 هفته ایم شد یه هفته
    یه تاپیک تو بخش لوازم جانبی میزنم...بیا اونجا پیگیری کنیم...دوستان علاقه مند همگی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیاید...( به زودی همه پست ها رو انتقال میدم)

شاد باشید
    Last edited by Legend; 24-06-2009 at 10:33.

3. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nice Devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    It makes no difference , wherever i am

پيش فرض

سلام به همه . گوشي من n82 است ولي از طريق sec man هك نميشه و موقع نصب برنامه پيغام unable to install .component is bulit in رو نشون ميده و از طريق hellocarbide هم هك كردم ولي محتويات فايل sys و private رو نشون نميده و توي x-plore هم 4 تا گزينه رو تيك دار كردم و بايد همه ي فايلهاي هايد رو نشون بده ولي اينطور نيست. لطفاً زودتر كمك كنيد خيلي مهمه

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به همه . گوشي من n82 است ولي از طريق sec man هك نميشه و موقع نصب برنامه پيغام unable to install .component is bulit in رو نشون ميده و از طريق hellocarbide هم هك كردم ولي محتويات فايل sys و private رو نشون نميده و توي x-plore هم 4 تا گزينه رو تيك دار كردم و بايد همه ي فايلهاي هايد رو نشون بده ولي اينطور نيست. لطفاً زودتر كمك كنيد خيلي مهمه
    مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    موفق باشيد!

6. 2 کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقا مشكل من اينه كه گوشي n82 من هك نميشه و ورژن گوشيم v31.0.016 هست و با اون دو تا برنامه هم هك نشد
    Last edited by Nice Devil; 24-06-2009 at 16:06.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست من همین الان هادی جان لینک برنامه های لازم رو براتون ارسال کرده ....
    .
    پست 3773 رو ندیدید ....؟؟؟

9. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست من همین الان هادی جان لینک برنامه های لازم رو براتون ارسال کرده ....
    .
    پست 3773 رو ندیدید ....؟؟؟

خوب منم گفتم كه با اون 2 تا هم هك نشد . اول جملمو تا آخر بخون دوست عزيز

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

خوب منم گفتم كه با اون 2 تا هم هك نشد . اول جملمو تا آخر بخون دوست عزيز
    مشکلات مربوط به هک رو در تاپیک مربوط به خودشون دنبال کنید.
    شاد تشکر
    شاد باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مشکلات مربوط به هک رو در تاپیک مربوط به خودشون دنبال کنید.
    شاد تشکر
    شاد باشید
    اقا من امروز رفتم مغازه و يارو صاحب مغازه گفت چون گوشيه n82 تو جديده و ورژنش بالاست هك نميشه و بايد برنامه هارو از توي سايت ساين كرد . و گفت بخاطر هر ساين 15 هزار تومان ميگيره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من امروز رفتم مغازه و يارو صاحب مغازه گفت چون گوشيه n82 تو جديده و ورژنش بالاست هك نميشه و بايد برنامه هارو از توي سايت ساين كرد . و گفت بخاطر هر ساين 15 هزار تومان ميگيره
    دوست من یه موقع ندیا !!! ساین کردن فقط 10مین زمان میخواد که سریالتو بدی بعدشم 48 ساعت صبر ، ازون به بعد هرچی خودت خواستی ساین کن ... به اون تاپیکا هم یه سر بزن کامل بخونشون !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •