دروود
من این برنامه رو دانلود کردم،اما اجرا نمیشود!!!!هر کاری کردم هیچ چیزی نیومد،حتی گفتم شاید پشت زمینه کاراش رو انجام داده،سیستم رو ری استارت کردم،کسپی رو می خواستم نصب کنم،اما باز هم با همنو پیغام وجود AVG مواجه شدم!!!
دروود
من این برنامه رو دانلود کردم،اما اجرا نمیشود!!!!هر کاری کردم هیچ چیزی نیومد،حتی گفتم شاید پشت زمینه کاراش رو انجام داده،سیستم رو ری استارت کردم،کسپی رو می خواستم نصب کنم،اما باز هم با همنو پیغام وجود AVG مواجه شدم!!!
شما وقتی فایل زیپ را حالت فشرده خارج کردید ، باید تمام محتویات آن را در یک پوشه گذاشته و اجرا کنید
با اینحال چنانچه برنامه کار نکرد میتوانید دستی ، آن را از رجیستری پاک کنید
1- از منوی Start وارد Run شده و عبارت Regedit را تایپ کرده و Enter بزنید
2- به زیر شاخه های زیر رفته و فولدر AVG را پاک کنید
برای ویندوز XP
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG8Uninstall
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVG\Avg8
برای ویندوز Vista
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall\AVG8Uninstall
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\AVG\Avg8
نخير اين Self-Defnse کسپرسکى نيست که اقدام به اسکن هر کدام از پروسه هاى فعال ميکنهمن کاسپر رو طبق تنظیماتی که در تاپیک مورد نظر هست , تنظیم کردم. با توجه به اون تنظیمات, حالت Self-Defense که فرمودید, فعال هست(و با این تنظیمات در موقع اجرا تک تک فایل ها رو چک میکنه؟) و یا باید تنظیمات خاص دیگری رو انجام بدم???
کسپرکسى دو گارد داره : يک گارد براى دفاع از سيستم شما در برابر تهديدات
و يک گارد هم براى دفاع از خودش در برابر هرگونه تغييراتى که چه عامل مخرب و چه کاربر قصد ايجاد آن در فايلهاى کسپرسکى دارند
گارد فعال سيستمى کسپرسکى رو به اصطلاح On-Access و به گارد دفاعى خود کسپرسکى هم خاصيت Self-Defense ميگن
خب کسپرسکی همواره در هنگام اسکن یک سری فایهای Temp ایجاد میکنهو بعضی وقت ها هم در زمان اسکن مثلا همین dvd بازی , از مقدار فضای خالی درایو ویندوز (C) کم میشه. لطفا در این باره هم توضیح بدید؟؟
منهای موارد فوق در هنگام اسکن فایلهای آرشیو انها را در محیط ایزوله شده ای در پوشه مخصوص خود تست میکند
و موارد دیگر
بله ، برای هر بخش که خواستید میتوانید این تنظیم را انجام دهیدبرای قسمت Scan کسپر یکسری تنظیمات گفته شده که مثلا هوش مصنوعی روی حالت Deep Scan باشه و دوقسمت Signature scan of vulnerabilities و deep scan تیک بخورد . آیا میشه این تنظیمات رو در مورد قسمت Full Scan هم اعمال کرد؟
اين قسمت براى اسکن فايلهاى پسورد گذارى شده استدر قسمت اسکن کسپر گزینه ای وجود داره به نام Scan password -protected archive , این گزینه چه کارانجام میده ؟
حتما ميدانيد محتويات فايلهاى فشرده شده که پسورد دار هستند رو نميشه اسکن کرد
اين گزينه براى فعال کردن متدهاى کسپرسکى براى اسکن اينگونه فايلهاست
چندان توصيه نميشه فعال بشه چون اونموقع زمان اسکن چندين برابر افزايش خواهد يافت
معمولا آنتی ویروس ها برای اسکن فایلهای فشرده انها را در یک محیط مجازی و خلل ناپذیریو در قسمت زیر این گرینه قسمت دیگر وجود داره به نام Additional و در داخل این قسمت هم عبارتی وجود داردکه تیک نخورده به نام do not unpack compound files largerthan و در زیرش هم یک حجمی وجود داره . لطفا در مورد کارایی این بخش توضیح بدید و نحوه استفادش؟؟؟؟
اقدام به Unpack نمودن و اسکن تک تک فایلهای داخل آن را میکنند
هر چه حجم فایل بیشتر باشد به همان اندازه زمان اسکن افزایش می یابد
با این گزینه شما میتوانید تعیین کنید کسپرسکی تا چه حجمی از فایهای فشرده شده رو اینگونه اسکن کند
و حجم های سنگین تر را از این متد استفاده نکند
ممنون از پاسختون.
با توجه به توضیحاتی که دادید آیا به نظر شما لازم هست که dvd بازی و یا dvd که مثلا شامل 80 پارت فایل که به صورت rar شده هستند((پسورد هم ندارند) و با اکسترک کردنشون یک فایل کامل dvd-video میده ) و ...
قبل از نصب بازی و یا اکسترکت, اونها رو اسکن کرد و بعد اقدام به نصب کردن بازی و یا اکسترکت کردن فایل ها کرد؟
و یا در اینگونه موارد اگر آلودگی باشه کاسپر خودش تشخیص میده و جلوش رو میگیره و نیازی به اسکن نیست؟
ممنون از راهنمای تون![]()
Last edited by chopolino; 06-11-2008 at 15:19.
برای بازیهای شرکتی که چندان لازم نیست
اما برای بازیهایی که دانلود میکنید گارد کسپرسکی خودش سریعا متوجه امر میشه
بهر حال اگه وقت داشتید میتونید یه اسکن قبلش بکنید بد نیست
من نرم افزار رو از سایتش دانلود کردم موقع نصب این ایراد رو میده (من این نرم افزار رو ندارم)
اینم دو تا عکس از add/remove م
چیکار کنم؟
شما در همان تصویر نصب کسپرسکی ، برنامه Avast را انتخاب کرده و با استفاده از گزینه Remove اقدام به پاکسازی آن کنید
اگر برنامه واقعا وجود داشته باشد که کسپرسکی آن را پاک میکند در غیراینصورت هشدار مزبور رفع میشود
دوست من وقتی روی Remove کلیک می کنم این ارور رو می ده بعدش Add/Remove باز می شه
![]()
دوست عزیز برای پاک کردن محصولات Avast می تونید به پست زیر مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن چندان به Add-Remove ویندوز اطمینان نداشته باشید
بهتره از برنامه هایی نظیر Revo Uninstaller و یا CCleaner برای پاک کردن برنامه ها و رجیستری استفاده کنید
یک سوال : من طرز تهیه و استفاده از سی دی نجات را از پست اول دریافت کردم ولی این 2 سوال را هنوز دارم. اول اینکه سی دی نجات، فایل های الوده را کاملا پاک می کند یا اینکه back up ان هارا نگه میدارد؟ و دیگر این که اگر back up می گیرد در کامپیوتری که کاسپر روی ان نصب نیست، بعد از اجرای سی دی, back up را کجا نگه میدارد؟
ضمنا سی دی ویندوز باید تا اخر، داخل سی دی رم بماند یا میتوانم برای گزاشتن سی دی خام ان را در بیاورم؟ چون من از لپ تاپ استفاده می کنم.
Last edited by nirvana.12345; 06-11-2008 at 22:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)