تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 1081 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426476876 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای پاک کردن کامل محصولات AVG و نصب کسپرسکی

1- برنامه زیر را دانلود کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- فایل مزبور را از حالت فشرده خارج کرده و فایل KLeaner.exe را اجرا کنید

3- منتظر باشید تا برنامه کار پاکسازی را به اتمام برساند و در آخر سیستم را ریستارت کنید

4- کسپرسکی را نصب کنید
    دروود
    من این برنامه رو دانلود کردم،اما اجرا نمیشود!!!!هر کاری کردم هیچ چیزی نیومد،حتی گفتم شاید پشت زمینه کاراش رو انجام داده،سیستم رو ری استارت کردم،کسپی رو می خواستم نصب کنم،اما باز هم با همنو پیغام وجود AVG مواجه شدم!!!

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دروود
    من این برنامه رو دانلود کردم،اما اجرا نمیشود!!!!هر کاری کردم هیچ چیزی نیومد،حتی گفتم شاید پشت زمینه کاراش رو انجام داده،سیستم رو ری استارت کردم،کسپی رو می خواستم نصب کنم،اما باز هم با همنو پیغام وجود AVG مواجه شدم!!!
    شما وقتی فایل زیپ را حالت فشرده خارج کردید ، باید تمام محتویات آن را در یک پوشه گذاشته و اجرا کنید

با اینحال چنانچه برنامه کار نکرد میتوانید دستی ، آن را از رجیستری پاک کنید

1- از منوی Start وارد Run شده و عبارت Regedit را تایپ کرده و Enter بزنید

2- به زیر شاخه های زیر رفته و فولدر AVG را پاک کنید

برای ویندوز XP

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG8Uninstall

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVG\Avg8

برای ویندوز Vista

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall\AVG8Uninstall

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\AVG\Avg8

3. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من کاسپر رو طبق تنظیماتی که در تاپیک مورد نظر هست , تنظیم کردم. با توجه به اون تنظیمات, حالت Self-Defense که فرمودید, فعال هست(و با این تنظیمات در موقع اجرا تک تک فایل ها رو چک میکنه؟) و یا باید تنظیمات خاص دیگری رو انجام بدم???
    نخير اين Self-Defnse کسپرسکى نيست که اقدام به اسکن هر کدام از پروسه هاى فعال ميکنه

کسپرکسى دو گارد داره : يک گارد براى دفاع از سيستم شما در برابر تهديدات

و يک گارد هم براى دفاع از خودش در برابر هرگونه تغييراتى که چه عامل مخرب و چه کاربر قصد ايجاد آن در فايلهاى کسپرسکى دارند

گارد فعال سيستمى کسپرسکى رو به اصطلاح On-Access و به گارد دفاعى خود کسپرسکى هم خاصيت Self-Defense ميگن

و بعضی وقت ها هم در زمان اسکن مثلا همین dvd بازی , از مقدار فضای خالی درایو ویندوز (C) کم میشه. لطفا در این باره هم توضیح بدید؟؟
    خب کسپرسکی همواره در هنگام اسکن یک سری فایهای Temp ایجاد میکنه

منهای موارد فوق در هنگام اسکن فایلهای آرشیو انها را در محیط ایزوله شده ای در پوشه مخصوص خود تست میکند

و موارد دیگر

برای قسمت Scan کسپر یکسری تنظیمات گفته شده که مثلا هوش مصنوعی روی حالت Deep Scan باشه و دوقسمت Signature scan of vulnerabilities و deep scan تیک بخورد . آیا میشه این تنظیمات رو در مورد قسمت Full Scan هم اعمال کرد؟
    بله ، برای هر بخش که خواستید میتوانید این تنظیم را انجام دهید

در قسمت اسکن کسپر گزینه ای وجود داره به نام Scan password -protected archive , این گزینه چه کارانجام میده ؟
    اين قسمت براى اسکن فايلهاى پسورد گذارى شده است

حتما ميدانيد محتويات فايلهاى فشرده شده که پسورد دار هستند رو نميشه اسکن کرد

اين گزينه براى فعال کردن متدهاى کسپرسکى براى اسکن اينگونه فايلهاست

چندان توصيه نميشه فعال بشه چون اونموقع زمان اسکن چندين برابر افزايش خواهد يافت

و در قسمت زیر این گرینه قسمت دیگر وجود داره به نام Additional و در داخل این قسمت هم عبارتی وجود داردکه تیک نخورده به نام do not unpack compound files largerthan و در زیرش هم یک حجمی وجود داره . لطفا در مورد کارایی این بخش توضیح بدید و نحوه استفادش؟؟؟؟
    معمولا آنتی ویروس ها برای اسکن فایلهای فشرده انها را در یک محیط مجازی و خلل ناپذیری

اقدام به Unpack نمودن و اسکن تک تک فایلهای داخل آن را میکنند

هر چه حجم فایل بیشتر باشد به همان اندازه زمان اسکن افزایش می یابد

با این گزینه شما میتوانید تعیین کنید کسپرسکی تا چه حجمی از فایهای فشرده شده رو اینگونه اسکن کند

و حجم های سنگین تر را از این متد استفاده نکند

5. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

نخير اين Self-Defnse کسپرسکى نيست که اقدام به اسکن هر کدام از پروسه هاى فعال ميکنه

کسپرکسى دو گارد داره : يک گارد براى دفاع از سيستم شما در برابر تهديدات

و يک گارد هم براى دفاع از خودش در برابر هرگونه تغييراتى که چه عامل مخرب و چه کاربر قصد ايجاد آن در فايلهاى کسپرسکى دارند

گارد فعال سيستمى کسپرسکى رو به اصطلاح On-Access و به گارد دفاعى خود کسپرسکى هم خاصيت Self-Defense ميگن

[/B]

ممنون از پاسختون.

با توجه به توضیحاتی که دادید آیا به نظر شما لازم هست که dvd بازی و یا dvd که مثلا شامل 80 پارت فایل که به صورت rar شده هستند((پسورد هم ندارند) و با اکسترک کردنشون یک فایل کامل dvd-video میده ) و ...
    قبل از نصب بازی و یا اکسترکت, اونها رو اسکن کرد و بعد اقدام به نصب کردن بازی و یا اکسترکت کردن فایل ها کرد؟

و یا در اینگونه موارد اگر آلودگی باشه کاسپر خودش تشخیص میده و جلوش رو میگیره و نیازی به اسکن نیست؟

ممنون از راهنمای تون
    Last edited by chopolino; 06-11-2008 at 15:19.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برای بازیهای شرکتی که چندان لازم نیست

اما برای بازیهایی که دانلود میکنید گارد کسپرسکی خودش سریعا متوجه امر میشه

بهر حال اگه وقت داشتید میتونید یه اسکن قبلش بکنید بد نیست

8. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

من نرم افزار رو از سایتش دانلود کردم موقع نصب این ایراد رو میده (من این نرم افزار رو ندارم)

اینم دو تا عکس از add/remove م

چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما در همان تصویر نصب کسپرسکی ، برنامه Avast را انتخاب کرده و با استفاده از گزینه Remove اقدام به پاکسازی آن کنید

اگر برنامه واقعا وجود داشته باشد که کسپرسکی آن را پاک میکند در غیراینصورت هشدار مزبور رفع میشود

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

شما در همان تصویر نصب کسپرسکی ، برنامه Avast را انتخاب کرده و با استفاده از گزینه Remove اقدام به پاکسازی آن کنید

اگر برنامه واقعا وجود داشته باشد که کسپرسکی آن را پاک میکند در غیراینصورت هشدار مزبور رفع میشود
    دوست من وقتی روی Remove کلیک می کنم این ارور رو می ده بعدش Add/Remove باز می شه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز برای پاک کردن محصولات Avast می تونید به پست زیر مراجعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن چندان به Add-Remove ویندوز اطمینان نداشته باشید

بهتره از برنامه هایی نظیر Revo Uninstaller و یا CCleaner برای پاک کردن برنامه ها و رجیستری استفاده کنید

13. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یک سوال : من طرز تهیه و استفاده از سی دی نجات را از پست اول دریافت کردم ولی این 2 سوال را هنوز دارم. اول اینکه سی دی نجات، فایل های الوده را کاملا پاک می کند یا اینکه back up ان هارا نگه میدارد؟ و دیگر این که اگر back up می گیرد در کامپیوتری که کاسپر روی ان نصب نیست، بعد از اجرای سی دی, back up را کجا نگه میدارد؟
    ضمنا سی دی ویندوز باید تا اخر، داخل سی دی رم بماند یا میتوانم برای گزاشتن سی دی خام ان را در بیاورم؟ چون من از لپ تاپ استفاده می کنم.
    Last edited by nirvana.12345; 06-11-2008 at 22:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •