واقعآ معرکه هستند
با موتور 1.5 آن واقعا پر شتاب و سریع هست
ترمز های عالی
کیفیت رانندگی معرکه
کابین بدکی نداره
فقط از نظر موتوری سالم باشه که تعمیر کار نداره![]()
واقعآ معرکه هستند
با موتور 1.5 آن واقعا پر شتاب و سریع هست
ترمز های عالی
کیفیت رانندگی معرکه
کابین بدکی نداره
فقط از نظر موتوری سالم باشه که تعمیر کار نداره![]()
سلام دوستان
تا 15 میلیون چی پیشنهاد میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر مد نظرم دسته دوم هستش خودم 206 دوست دارم
حجم موتورشون 1598 سانتيمتر مكعب هست
از شتاب خوبی برخوردارن
منظورتون رو از کابین یدکی نداره متوجه نشدم
از نظر قطعات موتور و تعمیر کار اگه منظورتون هست هم مشکلی ندارن خیلی راحت تعمیر میشن
سلام بر همگي
من يه پرايد فوق العاده تميز كه كلا 4000 تا كار كرده مي خوام انشاءاله تا هفته آينده از رفيقم بخرم كه قيمت بهم داده 6 ميليون و 800 هزار كه تازه 1 ميليون و 800 تاشو مي خام چك 3 ماهه بدم به نظرتون معامله خوبي هست باتوجه به اينكه ماشين خيلي تميزه ولي 4 ماه بيمه داره
به نظرتون اين قيمت مي ارزه
سلام
به نظر من قیمت خوبی هست!
فقط نگفتی مدلش چنده؟
موافقم
قیمت رو خیلی خوب داره میده
داییم یه دونه نقره ای ساده با 20000 کارکرد و با 2 ماه بیمه خرید 7 تومن
و اینکه چه رنگیه؟
منظورتون رو از کابین یدکی نداره متوجه نشدمبین حرف ( ی ) و ( ب ) دقت کنیدکابین بدکی نداره
کابین از نظر من یکم بی احساسه جذاب نیست کلا ماشین های ژاپنی این احساس رو بهم می دن
شتاب عالی
من یه یک هفته ای دستم بود معرکه هستند
صاحب اصلیش گفت تعمیر کار نداره منم از اون گفتم اگر شما سراغ دارید که خوبه
سلام. من هم بالاخره پرایدم رو فروختم و با یه وام چند میلیونی تونستم حداکثر 14 میلیون جمع کنم! میخوام یه ال 90 بخرم . با این قیمت ظاهرا میشه e2 فول خرید . ولی تو نت سرچ کردم پارس خودرو فروش فوری نداره. ایران خودرو هم دیگه نمیزنه . موندم چیکار کنم. هر چی به آخر سال نزدیک میشیم احتمال افزایش قیمت هست . نظر شما برای تهیه یه ال 90 نو و کارنکرده چیه؟
عزیزم شما با 14 تومن نمیتونی تندر e2 صفر بخر.قیمت این تیپ حداقل15 میلیونه.مگه اینه کارکرده بگیرید و یا اینکه یه تیپ پایینتر خریداری نمایید.کلا صفرض بیشتر توصیه میشه تا کارکرده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)