تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 2365 اولاول ... 2763263663723733743753763773783793803864264768761376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

11

درست بریدم که.. اون تیکه رو گذاشتم زیرش لنگر نندازه امشب یه عکس دیگه میزارم ....پورت اگزوز هم دایره ای نبست بلکه به صورت مستطیله و از داخل یک L میخوره تونل درست میکنه تو عکس چارت معلومه که.. نزدیگ به 400 گرم چسب چوب چپوندم توش..بعدشم میرم میخ کوبش میکنم بعدم چسپ اکواریوم چه شود
    جنسشم mdf خامه

سلام ... مبارکه.... خیلی خوبه آدم نون دست رنجشو بخوره...اونم تو ساخت باکس....آفرین.خسته نباشی

راستش چند تا سوال داشتم : (از دوستان فروم کسه دیگه ای هم اگه اطلاعات جامعی داره ما مبتدیارو از یادگیری بی نصیب نذاره)
    1-پورت اگزوز چیه؟؟کاراییش چیه؟؟
    2.میشه عکسش رو نشون بدین؟
    3.چند نوع باکس داریم و هر کدوم از مدلاش به چه دردی میخوره؟؟
    4.ما خودمون(برادرم) از بیرون باکس حاظری از ازنجایی سیستم رو جمع کرده خریده.آیا اونا هم ام دی اف هستن؟اونی که خودمون میسازیم کیفیتش از آماده ها خیلی بیشتره؟؟:13

خیلی مخلیسیم.مرسی

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام Cyber جان بازم ممنون از جوابهای مفیدتون از وقتی اومدم اینجا به لطف شما و سایر دوستان عزیز چیزهای زیادی یاد گرفتم . الان دیگه شدم در حد بوندس لیگا انشالا دیگه بشم در حد لالیگا .

فقط حالا میخوام در مورد این سیستم ماشین دوستم که قبلا گفتم که یه 405 دو گانه سوز هست و یه آمپ ساند استریم RUB 4.600 داره که 1 جفت 6975 V2 و 1 ساب باکس شرکتی پایونر 1200 وات رو باهاش درایو کرده که همونطور که قبلا گفتم آمپش خیلی داغ و سپس پروتکت میکنه و کار همیشگی آمپ هست تا اینکه فکر کنم به خاطر زیاد کردن گین آمپ ساب سوخت !!! و ....

خلاصه الان از تنظیمات آمپ + کابل برق ماشین دوستم عکس گرفتم گذاشتم ببینید وضعیت تنظیمات و کابل برقش چه جوره؟
    اگه زحمتی نیست و اشکالی نداره رو قسمتهایی تنظیمات آمپ که مشکل داره یه علامتی بزنید خیلی خوب میشه . وهمینطور مشخص کنید که مثلا رو چه شماره ای باشه گین و دکمه ها و.... ( خلاصه اگه راهنماییهاتون رو روی تصویر نشون بدین یه دنیا ممنون میشم )

عکسهایی از تنظیمات آمپ :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    اینم عکس کابل برق آمپلی که از سر مثبت باتری اومده!!! به نظرتون گیج چند هست؟!

کد:
    به نظرتون این پروتکت کردن های بیخودی و زیاد میتونه از چی باشه؟؟
    اینجوری نمیشه بگم گین کمه یا زیاده!
    شما دوتا input level داری که همون گینه!که یکی ماله کانال 1 و 2 هست و یکی هم برای 3 و 4 درسته؟
    خوب حالا این دوستتون کانال 1 و 2 رو داده به ساب.و 3 و 4 رو داده به باند.اکی؟
    شما اگه گین رو به طرفه چپ بپیچونی گین بسته میشه و اگر به سمت راست بپیچونی باز میشه که خطرناکه!
    حالا شما ابتدا گین رو تا تهش ببند و بعد ولوم پخش رو تا جایی که دوست داری تهش باشه ببر و بعد گین رو کم کم باز کن تا جایی که صدا خراب بشه!وقتی صدا خراب شد بازم گین رو یکمی کم کن!
    این سیمش هم گیجه 8 هست که ضعیفه!
    راستی جایه آمپلی آفتابگیر نیست؟

سلام ... مبارکه.... خیلی خوبه آدم نون دست رنجشو بخوره...اونم تو ساخت باکس....آفرین.خسته نباشی

راستش چند تا سوال داشتم : (از دوستان فروم کسه دیگه ای هم اگه اطلاعات جامعی داره ما مبتدیارو از یادگیری بی نصیب نذاره)
    1-پورت اگزوز چیه؟؟کاراییش چیه؟؟
    2.میشه عکسش رو نشون بدین؟
    3.چند نوع باکس داریم و هر کدوم از مدلاش به چه دردی میخوره؟؟
    4.ما خودمون(برادرم) از بیرون باکس حاظری از ازنجایی سیستم رو جمع کرده خریده.آیا اونا هم ام دی اف هستن؟اونی که خودمون میسازیم کیفیتش از آماده ها خیلی بیشتره؟؟:13

خیلی مخلیسیم.مرسی
    شما همون باکسی که از بیرون خریدی اگه سوراخ داره پورتد هست.به اون سوراخش هم که هوا وارد یا خارج میشه پورت یا اگزوز میگن.

فکر کنم 3 نوع باکس داریم:
    1)سیلد(برای آهنگ های تند مثله تکنو و 6&8 ایرانی)
    2)پورتد(برای SPL و آهنگ های رپ خارجی-میتونه روی یک فرکانس تیون بشه)
    3)هورن(دقیقا نمیدونم ولی فضایه زیادی میخواد و میتونه رو چند فرکانس تیون بشه)

باکس های بازاری معمولا از ام دی اف ساخته میشن.اصلا قابل قیاس با دست ساز نیستن.چرا؟چون اولا برای هر ساب باکسش فرق میکنه.دوم اینکه اون پورتش هم اندازش باید محاسبه بشه!
    شما میتونی با اون پولی که برای اون میدی یه باکسی بسازی که چند برابر اون برات صدا در بیاره!

نکته:دوستان در مورد توضیحات بنده هر جا اشتباه هست بفرمایند.( مخصوصا حمید جان که استاد هستن)

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینجوری نمیشه بگم گین کمه یا زیاده!
    شما دوتا input level داری که همون گینه!که یکی ماله کانال 1 و 2 هست و یکی هم برای 3 و 4 درسته؟
    خوب حالا این دوستتون کانال 1 و 2 رو داده به ساب.و 3 و 4 رو داده به باند.اکی؟
    شما اگه گین رو به طرفه چپ بپیچونی گین بسته میشه و اگر به سمت راست بپیچونی باز میشه که خطرناکه!
    حالا شما ابتدا گین رو تا تهش ببند و بعد ولوم پخش رو تا جایی که دوست داری تهش باشه ببر و بعد گین رو کم کم باز کن تا جایی که صدا خراب بشه!وقتی صدا خراب شد بازم گین رو یکمی کم کن!
    این سیمش هم گیجه 8 هست که ضعیفه!
    راستی جایه آمپلی آفتابگیر نیست؟
    اطلاعات خوبی دادین , فقط الان این پروتکت کردن آمپلی احتمال داره به خاطر کابل ضعیف برق باشه؟ چون گیج 8 واقعا ضعیف هست از نظر قطر.

آمپلی هم نه جای آفتابگیری نیست , سمت راست صندوق بغل کپسول CNG گذاشته شده .

الان توعکس سایر تنظیمات و ... درست هست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اطلاعات خوبی دادین , فقط الان این پروتکت کردن آمپلی احتمال داره به خاطر کابل ضعیف برق باشه؟ چون گیج 8 واقعا ضعیف هست از نظر قطر.

آمپلی هم نه جای آفتابگیری نیست , سمت راست صندوق بغل کپسول CNG گذاشته شده .

الان توعکس سایر تنظیمات و ... درست هست؟
    همه چی ممکنه!
    شما فعلا گین رو درست کن!تا بعد بینیم چی میشه!

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

همه چی ممکنه!
    شما فعلا گین رو درست کن!تا بعد بینیم چی میشه!
    باشه پس در اولین فرصت گین آمپ رو تنظیم میکنم , فقط برای تنظیم گین باید اول هر 2 گین رو تا آخر ببندم بعد تنظیمات پخش رو بزارم رو فلت بعد مثلا تا 50 ولوم بدم و برم هر 2 گین رو کم کم زیاد کنم تا وقتی که صدا داره خراب میشه و همین که صدا خراب شد یه خورده گین رو کم کنم و تمام . درسته؟؟
    Last edited by khalilpakbaz; 11-10-2010 at 02:50.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

یه سوال تخصصی تجربی
    امپلی تو فدرت و کیفیت صدای خروجی از باند چقدر تاثیر داره ؟ فرض کنیم یه باند داریم با 2 تا امپلی با قدرت یکسان ولی از دو برند متقاوت اگه تست کنیم فدیت و کیفیت خروجی باند چقدر فرق داره ؟ فرض کنیم کنوود و الپاین

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

باشه پس در اولین فرصت گین آمپ رو تنظیم میکنم , فقط برای تنظیم گین باید اول هر 2 گین رو تا آخر ببندم بعد تنظیمات پخش رو بزارم رو فلت بعد مثلا تا 50 ولوم بدم و برم هر 2 گین رو کم کم زیاد کنم تا وقتی که صدا داره خراب میشه و همین که صدا خراب شد یه خورده گین رو کم کنم و تمام . درسته؟؟
    درسته.همین کارو بکن!

یه سوال تخصصی تجربی
    امپلی تو فدرت و کیفیت صدای خروجی از باند چقدر تاثیر داره ؟ فرض کنیم یه باند داریم با 2 تا امپلی با قدرت یکسان ولی از دو برند متقاوت اگه تست کنیم فدیت و کیفیت خروجی باند چقدر فرق داره ؟ فرض کنیم کنوود و الپاین
    ببین دوست عزیز به برند خاصی کار نداره!فقط به رنجه فرکانسیه باند و آمپلی و پخش کار داره!
    ممکنه یک آمپلی تنظیمات کراس آور دقیقی داشته باشه ولی باندتون اونو محدود کنه و یا بالعکس.اولین چیزی هم که تاثیر داره هدیونیت هست.مثلا صدای پخش های سونی بازتر هست و تیزتر و پایونیر بسته تر و بم تر و یا کنوود رئال

پس هرکسی اول باید مشخص کنه چی میخواد.معمولا سلیقه ما هم گوم گوم هست پس میریم سراغ پایونیر
    Last edited by cyber861; 11-10-2010 at 11:17.

داره خودمونی میشه saman1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

تا نوبت ما شد آسمون تپید!
    از اونور که قرار بود ایرانخودرو ماشین سمند پایگاز سوز(موتور ملی) بده الان نمایندگی بندرعباس میگه دیگه از این موتر نمی فروشیم )

اینم از قیمتا !! امروز رفتم ساب 308F سوال کردم فکر میکنید چند گفت بهم اینجا؟ گفت قیمتش 110.000تومان گفتم چه خبره بابا! میگه دلار رفته بالا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سعید خان باندهات نیومد من هنوز منتظرم تو شهرمون هم یه جا پیدا کردم میگه 160تومن با بستن یه سیستم کامل که ساب و سیم کشی و اینها رو انجام بده اگه خوبه بگو تا بخرمش

داره خودمونی میشه omran88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    پخشهای پایونیر مدلهای 7150 و 6950 کیفیتشون چقدر با هم فرق دارند خیلی محسوس هست؟
    رو ماشین باند 718ex هست با یه آمپلی کنوود به قیمت 110 هزار (مدلش یادم نیست)
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •