منم میخوام از مخابرات بگیرم.شاتل واقعا شورشو در اورده![]()
منم میخوام از مخابرات بگیرم.شاتل واقعا شورشو در اورده![]()
چرا پست ها خودکار پاک میشن؟ (از دست مدیران عقده مدیریت.)
از کجا میتونم رمز ADSL مخابرتم رو عوض کنم؟ چطوری میتونم شارژ کنم؟ ADSL مخابرات کنترل پنل داره یا نه؟
منم دیگه حالم از این شاتل داره بهم میخوره.دیشب از ساعت 1 تا 7 فقط 45 مگابایت دانلود کردم.میگم جایی نیست که بریم علیه شاتل اقدام قانونی بکنیم؟
چرا یه جا هست.
خیابان سعدی, کوچه کنار پاساژ مهتاب, ساختمان ؟, داده پردازی پارس.
برید اونجا و بگید که به خاطر کیفیت پایین شاتل دیگه نمیخوام از شما سرویس بگیرم. 10 نفر که برن, شاید یه فکری بکنن.
سلام دوستان میخوام از صبانت نقل مکان کنم بیام مخابرات !
همین دانلود هم برام مهم تره !
بگین بیام یا نه ؟
یکی یه تست میگیره از مخابرات ؟
مخابرات دقیقا سرویس رو مطابق قرارداد میده
اگه 128 بگیری با 16
256 با 32
و 512 با 64 دانلود میکنه در 99 درصد موارد که دیدم دقیقا همین طوری بوده نه کمتر و نه بیشتر
معمولا با کارت دانشجوئی یا جواز کسب تا 256 میدن که میشه 32 تقریبا ساعتی 120 میگ میشه دانلود کرد که محدودیت دانلود هم وجود نداره
همين شركتا بهترن بابا
با اين سرعت نميشه كار كرد
سلام برو بچز
منم چند وقتیه توی خطه گرفتنه 256 از مخابراتم !
میخواستم بدونم . . .
1. اینکه هزینه رانژه کردن بین 2شارژ نداره؟ یعنی شارژم تموم شه و پورتم خالی شه بعدش 1و2 ماه دیگه باز برم شارژ کنم، هزینه ی رانژه نمیگیرن؟ هزینه ای نداره؟
2. شنیدم برای باره اول، بایستی حداقل یک 3ماهه بگیری؟ آره درسته؟
(لطفا دوستان اطلاعات دقیقی دارن یا خودشون مخابرات دارن لطف کنن! )
3. دوستان چی مودمی رو پیشنهاد میکنن ؟ من میخوام tp link بگیرم! چطوره؟
بعدش اینکه یعنی واقعا یک مودمه گرون قیمت تر، واقعا سرعت رو بالاتر میبره ! !؟ ؟ ؟
4. یک سوال از دوستان گیم خور و Garena باز و دوستانی که توی گارنا dota آنلاین بازی میکنن . . .
می خواستم بدونم با اسپید دان 30 توی بازی لگ نمیزنی؟ اذیتت نمیکنه ؟ اصلا میشه بازی کرد؟ پینگت دربو داغون نیست؟
thx خیلی زیاد
.
Last edited by mt17770; 03-02-2011 at 14:01.
كي گفته مودم گرون سرعت بالاتر مي برهبعدش اینکه یعنی واقعا یک مودمه گرون قیمت تر، واقعا سرعت رو بالاتر میبره ! !؟ ؟ ؟
درسته حرفه شما !
منظورم از گرونتر بودنش نه اینکه از لحاظ تعداد پرت و یا وایرلس بودنش و اینه گرونتر باشه
از لحاظه مارکی ! نظرت درباره tp link برای 256 چیه؟
در ضمن سوالای دیگم هم ممنون میشم پاسخ بدی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)