سلام
بعد از کلی گشتن یه ویندوز 98 پیدا کردم و تست کردم که هارد رو نمیشناسه!
یعنی من الان هارد رو باید ببرم یه تعمیرگاه هارد و بگم که از طریق سحت افزاری ریستش کنند؟
سلام
بعد از کلی گشتن یه ویندوز 98 پیدا کردم و تست کردم که هارد رو نمیشناسه!
یعنی من الان هارد رو باید ببرم یه تعمیرگاه هارد و بگم که از طریق سحت افزاری ریستش کنند؟
یه هارد 160 سامسونگ دارم که وقتی وصل میکنم به سیستم مدام تیک تیک میکنه و بالا نمیاد.وقتی میخوام با بوت خودش سیستم رو بالا بیارم که اصلا جواب نمیده.
کلی هم اطلاعات بدرد بخور توش دارم.
راهی داره بشه زنده اش کرد.
ممنون
سلام.
شما توضیحات لازم رو بدین، اگر طرف تعمیرکار ماهری باشه همه چی دستگیرش میشه.
سلام
یک هارد لبتاپی هست با ظرفیت 500 توشیبا
بعضی موقع ها یک صدایی میده .مثل وقتی که دانلود می کنم یا وقتی که فایلی رو از یک پارتیشن به پارتیشن دیگه ای می برم
می خوام بدونم هارد مشکل داره یا نه ؟ چطوری میشه بفهمم؟ صدای هارد طبیعی هست ؟ صدای هاردی که خراب باشه یا بد سکتور گرفته باشه چجوریه ؟
ممنون
هارد رو به عنوان هارد جانبی هم وصل میکنید، باز هم بالا نمیاد؟؟؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
S.M.A.R.T هارد دیسک من تا اونجا که خودم متوجه شدم سوخته.قبلا که چندجا تحقیق کردم فهمیدم که این بخش قابلیت تعمیر رونداره اما دو روز پیش از یکی پرسیدم که گفت میشه تعمیرش کرد!!!! میخواستم بدونم .واقعا چنین امکانی هست؟
هارد دیسک من SAMSUNG هست و این پیغامو میده Backup and Replace-Status bad .
حالا واقعا می تونم هاردمو از مرگ حتمی نجات بدم یا نه؟
حتی خاستم یه مدت اونطوری باش کار کنم با اینکه میدونستم درست نیست و بااینکار زمان مرگشو نزدیکتر میکنم اما بدلیل اینکه سرعتش خیلی اومدهپایین از استفاده باهاش منصرف شدم...
سلام.
معمولا هنگام انتقال اطلاعات یک صدای بسیار بسیار ضعیف تق تق میده. باز هم تاکید میکنم که این صدا خیلی
خیلی خیلی کم هست به طوری که محیط باید کاملا بی صدا باشه تا شنید بشه(سکوت کامل!). این صدا کاملا طبیعیه
و مربوط به گردش موتور و حرکت هدهاست!
ولی اگر صدای خرخر یا تق تق شدیدی شنیده بشه، باید بهش شک کرد. صدای هارد خراب معمولا به صورت مداوم
و در حالت بیکاری اصلا صدایی شنیده نمیشه. حالت بیکاری یعنی نه نرم افزاری بالا باشه، نه چیز دیگه ای!!!
میتونی بری بد سکتور گیری از نرم افزار HDD Regenerator استفاده کنی.
دوستان هاردی که سیلندر بزنه قابل درست شدن هست یانه؟ اگه آره یه توضیح مختصر و مفیدی محبت کنید که بدجوری کارم گیره
سلام
هر چند گارانتیش تموم شده ولی سر فرصت میبرمش اونجا تا ببینم چی میشه و نتیجه رو هم اینجا میگم.
تشکر بابت راهنمایی
یا حق
اصولا صداهای غیر طبیعی هارد چه علتی میتونه داشته باشه؟
من با این نرم افزار که معرفی کردین اسکن کردم بدسکتور نداشت .
نرم افزار دیگه ای هست که مشکلات هارد رو تشخیص بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)