تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 416 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نصفش نانسنس های ناروتو بود کلا شهاب سنگ هم بخوره به زمین چاکرای اقای ناروتو از همه محافظت میکنه لامصب تمامی هم که نداره اینکه ناروتو اول چاکرا میده به اونا بعد همونا میان ترمیمش میکنن و چاکرا براش خرج میکنن شده مثل اینکه وایسی جلوی اینه بعد ذوق هم بکنی که 2برابر شدی این کیشی واقعا چی فرض کرده خواننده ها رو؟!

حرف های اوبیتو ولی حق بود
    اون قسمت بدنش رو ولی نفهمیدیم چی شد بعلاوه اون تصاویر بیجوها پشت اقای ناروتو

2. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من اگه جای مادارا و اوبیتو بودم از روو میرفتم
    بعد این همه جنگ با گدومازو و بیجوهای کنترل شده و اوبیتو و همچنین بعداز حضور مادارا در کنار اوبیتو و جوبی تنها فقط پایین لباس ناروتو پاره شده بعلاوه آستینش .
    تازه ناروتو تمرکزش رو محافظت از بقیه بوده وگرنه هیچ اتفاقی برای لباسش هم نمی افتاد

من که نفهمدیم درد اوبیتو چیه !
    یک بار به کاکاشی میگه بخاطر این که گذاشتی رین بمیره ! الان هم که چیز دیگه ای میگه !
    الان هم که با کاکاشی نشستن خاطره تعریف میکنن ! بزن بکشش یک کم بار احساسی داستان رو زیاد کن .

راستی اون دود قارچ مانندی که در مانگا دیدیم مربوط به بمب هسته ای بود ؟! چی بود اون ؟!

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

عجب بابا بعد از دو هفته چی تحویل دادن به ما !!!
    ناروتو به همه چاکرا داد و جیوبی و مادارا با دیدن چاکرا ها و زنده موندن افراد تعجب کردن !! ناروتو هم که تموم شد چاکراهاش .... یه نکته که جیوبی دید و کلی خشمگین شد هم فکر کنم عکس زیر بود .. جیوبی فهمیده که دشمن اصلی اون مادارا یا اوبیتو نیست ..احتمالا ناروتو هستش ..

تو این تصویر یه جورایی نارتو با ریکودو نشون داده میشه .. البته ما از این جناب ریکودو فقط چشم هاش رو دیدیم و یه شمای کلی از پشت !!!! ولی خوب همه اون نه تا موجود دم دار دیگه هم با ناروتو هستند .. یعنی قلبب با ناروتو هستند و چاکرایی ندارن که بهش بدن ...
    ....................................
    بهترین جاش همون بخش اوبیتو بود .. دلم براش سوخت .. چقدر بدبختی کشیده این اوبیتو .. چقدر از اسرار مهم می دونسته و کاری نکرده .. خوب معلومه اخرش دیوونه میشه و می زنه کل دنیارو نابود می کنه ...!!

...................................
    ولی چیزی که برام جالب بود این حس خوب در مورد کار اوبیتو بود ..
    نمی دونم شما هم اینجوری شدین یا نه ولی به نظر من نفس کار اوبیتو یعنی صلح جهانی خوب بودش ولی چون دهکده و ها نظام شینوبی ها رو مقصر می دونست خاص که بزنه به کل از ریشه همه رو داغون کنه ... در واقع همین نظام قدرت طلب شینوبی ها بودش که باعث همه این موارد و بیجو ها و جینچوریکی ها شد !!! نصف درد سر ها از این سرزمین اب و دهکده های باران و مه هستش !! همه اتیش ها از گور اونها بلند مییشه !!! کلا تو کار خراب کاری و مارموز بازی بودن !!!!
    تازه اگه یادمون باشه هم تو جلسه کاگه ها گفت که 9 دم و 8 دم رو بدین به من تا من هم بدون درد سر کارم رو انجام بدم و شماها هم چیزی متوجه نمی شید !! دنیا هم میشه گل و بلبل !!!
    ....................................
    یه کم سریع گفت کیشیموتو موضوع رین رو !!!
    ولی دلم براش سوخت .. واقعا حقش نبود اینجوری و این بلا ها سرش بیاد .. خودش رو برای دهکده اش قربانی کرد اونم توسط کسی که دوستش داشت !!! .. دختر خوبی بود برعکس این ساکورا !! همه جلوی ناروتو صف کشیدن این رفت پشتش قایم شد و شروع کرد به دکتر بازی !!!! باز مرام هیناتا که کلی غیرت داره .. زودتر ساسکه بیاد این ساکورا رو سوسک کنه بره ..

6. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

هی من گفتم بذارید این ساسکه بیاد لت و پار کنه ناروتو رو راحت شیم از دستش گوش نکردید تا اخرش مخ اونم شستن حالا الان باید کشید کلا ناروتو اخر داستان نمیره من کیشی رو حلال نمیکنم فقط خداکنه نزنه ساسکه جانش رو هم با خودش ببره 10 ساله که در به در دنبالش میگرده

این وسط موندم اوبیتو چرا داره لوس بازی در میاره نمیزنه کاکاشی رو نفله کنه جیگرمون حال بیاد! حرف هاش که خیلی معنا دار بود از مادارا هم زد بالاتر و نشون داد خیلی هم دنبال قدرت نیست و صلح میخواد حتی از هاشیراما که خالق این مجموعه ی داغون بود هم هدفش سالم تره ولی بیا که همه باید خودشون رو بکشن تا اقای ناروتو بیاد یهو بگه من فلان میکنم من بهمان میکنم...

ناروتو هم که دیگه ریکودو بشو نیست چون بیجو ها نفله شدن و ازشون جوبی درومد میمونه ساسکه جان بیاد بلکه اون یه حرکتی بکنه

8. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ساسکه ؟!!! آدم قحطیه ؟
    همون اوبیتو اونو بکشه خیلی بهتره تا یکی مثل ساسکه که خودش هم نمیدونه چی میخواد و چی نمیخواد ... نمونه بارز حذب باد
    چه ربطی به هاشیراما داره ؟!
    خود هاشیراما میگفت که میخواد بچه ها دیگه توی جنگ نباشن و از دوران کودکیشون لذت ببرن ... ولی افراد دیگه بودن که راه دیگه ای رو رفتن و اصلا ربطی به هاشیراما نداره .
    اگه هاشیراما نبود که الان وضع خیلی بدتر بود.
    هدف اوبیتو سالمتره ؟! این که بخوای کل دنیا رو نفله کنی و زمین و زمان رو نابود کنی میشه هدف سالم ؟! یک لحظه یاد دوستان انتحاری افتادم

ریکودو شدن ناروتو چه ربطی به حضور یا عدم حضور بیجوها داره ؟!

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

پس لابد هاشیراما هم خود باد هست اگر ساسکه حزبش باشه

اوبیتو اخه نمیتونه همچین کاری بکنه حتی کاکاشی رو هم نمیکشه اخرش
    در هر صورت سیستم دهکده ای رو هاشی راه انداخت که در زمان خودش خوب بوده ولی بعدا بدتر شد از قبل اوبیتو هم میگه دنیا پر از ظلمه البته نقشه ش هنوز معلوم نیست کی گفت میخواد دنیا رو نابود کنه؟! در هر صورت حقیقت رو میگه نه جفنگیاتی که ناروتو میبافه

ریکودو هم جینچوریکی همه جک جانورا بوده که شده ریکودو دیدیم که ریننگان مال جوبی بوده در اصل و بعد که مهر شده رسیده به یوزرش بعلاوه ی یینگ یانگ کلا ریکودو از خودش خیلی به نظرم قدرت نداشته و اکثرش مال جوبی (9 بیجو) بوده

12. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ساسکه از اون لحاظ حذب باده چون به هر سمتی میره .
    هاشیراما از زمان کودکی تا الان یک هدف داشت و تا آخرش هم همون هدف رو دنبال کرد .
    نه مثل ساسکه که هر یک ساعت تغییر موضع میده .

الان ناروتو از هر 9 بیجو یک مقدار چاکرا گرفته و شاید در یک زمانی همین چاکراها یک ویژگی به اون اضافه کنن .
    بیخود چهره ریکودو پشت ناروتو نمایش داده نشده .

14. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام
    این انیمه های بلند رو اگه آدم بخواد دنبال کنه باید از اول ببینه یا اگه همین قسمت های جدید رو هم ببینه داستان دستش میاد؟؟؟
    312 قسمت خیله...

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

سلام
    این انیمه های بلند رو اگه آدم بخواد دنبال کنه باید از اول ببینه یا اگه همین قسمت های جدید رو هم ببینه داستان دستش میاد؟؟؟
    312 قسمت خیله...

سرگرمت میکنه ولی از داستانش چیزی متوجه نمیشی...!
    البته بیشتر قسمتهاش مال داستان اصلی نیست و فیلره...
    اوه سریه اولش رو تازه یادم رفته بود!

17. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سلام
    312 قسمت خیله...
    دو سری داره .
    کلا 500 اپیزود رو رد کردن : دی
    ولی نصف بیشترش فیلره و شما اگه بخوای میتونی فیلر ها رو رد کنی .
    الآن ماها هم انیمه رو نمی بینیم چون افتاده تو فیلر و قسمتای داستان اصلیشم به قدری گرافیک و انیمیشن ضعیفه توشون که حال نمیدن و به جاش مانگا میخونیم که داستانشم جلوتره از انیمه .
    Last edited by Arrowtic; 11-05-2013 at 05:51.

19. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •