سلام
من بازم گیر کردم این دفه اینو میخواد inflate: invalid block type : -3 لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام
من بازم گیر کردم این دفه اینو میخواد inflate: invalid block type : -3 لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.
نه
فقط میخواستم بگم همونطور که قبلا هم گفته شده(دقیق یادم نیست کی ولی یکی از کله گنده ای بازیهای رایانه ای بود) تا نسل بعدی کنسولها خبری از dx10 واقعی نیست و اینکه سازنده ها ادعا میکنند چیزی جز دروغ نیست....
اولی و دومی نفهمیدم.حالا مرده کسی بگه کدوم توی Dx10 کدوم توی DX9.c!!
از خودم هم نپرسید که یادم نیست
اینترنتم امکان تریلر گذاشتن نداشت وگرنه میگذاشتم__________________
ولی ..سومی DX10 هستش
چهارمی DX9............
سلام
من ترینر بازی برای dx10 می خواهم.![]()
ترینر بازی:
در ضمن این ترینر هم برای dx9 و هم dx10 کار می کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا اينگيم گرافيك چندانقوي نداشت كه بخواهيم direct x 10 رو نصب كنيم
عكسها هم معلومه
اگه در دو عكس اولي دقت كنين
اون قسمت دود فرق داره
و سايه روشنها هم همينطور
شما که باور کن اینجوری که من روی کامپیوترم تحقیق کردم کاملا برعکس گفتی
گرافیک که منم قبول دارم گرافیک خفنی نداشت ولی اگه به چند تا صفحه قبل برگردی می بینی که ملت میگند آخر گرافیکه!!
نه خیر این یه ذره تفاوت به خاطر بادیه که توی صحنه بازی جریان داره با گردوخاک ایجاد شده و یه کم سایه روشن ها رو دستکاری میکنه...
در کل بازم میگم توی صحنه بازی هم که فیلم گرفتم هیچ فرقی وجود نداشت(حتی روی دو تا مانیتور هم تست کردم)
در ضمن فقط این بازی نیست که من توی dmc هم تست کردم فرقی نداشت![]()
Last edited by mehdy.z; 15-10-2009 at 00:41.
ببخشید متوجه هستم من دارم در مورد بخش آخر قسمت اول اون مرحله پیش از رسیدن به باس مرحله صحبت میکنم وقتی که از کامیونی که راه رو بسته عبور میکنی اونجا دیگه اصلا ماجینی دنبالت نیست فقط یه کامیون مشکل شده واسم..... بازم ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)