تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 413 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

مدافع توانای منچستر یونایتد ترجیح می دهد تا هر چه سریعتر این شب را فراموش کند.

سایت گل:ریو فردیناند، مدافع باتجربه منچستر یونایتد در صحبتهایی زبان به سرزنش هم تیمی هایش در پی شکست این تیم مقابل بارسلونا در دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گشوده است.

گلهای اتوئو و مسی، برای سومین بار بارسلونا را به جام قهرمانی در این رقابتها رساند و فردیناند در صحبتهایش به پپ و شاگردانش تبریک گفت:« باید به بارسلونا امتیازی مثبت دهیم، چرا که آنها بسیار خوب بازی کردند. ما از اینکه در این بازی تن به شکست دادیم، بسیار ناامید هستیم ولی تیم حریف بدین ترتیب بازی می کند، می بایست قادر باشی تا بهترین فوتبالت را به نمایش بگذاری و ما نتوانستیم چنین کاری را انجام دهیم.حتی یکی از ما هم نمی توانیم بگوئیم که بازی خوبی در عرصه فردی و یا گروهی را به معرض نمایش گذاشته ایم.» یونایتد، بازی را زیبا شروع کرد ولی پس از گل زودهنگام اتوئو، ورق به سمت تیم کاتالان برگشت.

فردیناند معتقد است که تیمش می بایست پس از دریافت گلها بهتر عمل می کرد و اعتقاد دارد که آنها فرصتهای زیادی را از دست دادند:« دو گل آسنان و بسیار متاسفم که ما نتوانستیم خوب بازی کنیم و با این وجود 5 یا 6 بخت مسلم برای رسیدن به گل داشتیم. 4شنبه شب، شب خوبی برای ما نبود و باید به بارسلونا تبریک بگویم.آنها شایسته قهرمانی در این رقابتها بودند و نباید بهانه تراشی کرد. در عملکرد تیمی، آنها در فینال رم به مراتب بهتر از ما عمل کردند و به دو گل حساس، در زمانهایی بحرانی دست یافتند و شایستگی این قهرمانی را دارند.»

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

انتقاد رونالدو از تاکتیک منچستر

سایت گل – این یک شکست شخصی برای کریس رونالدو بود که در نبرد فینال اروپا شاهد گلزنی لیو مسی کوتاه قد با ضربه سری تماشایی باشد.رونالدو که در میکسدزون با خبرنگار تلویزیون پرتغال حرف می زد درباره بازی گفت :"بارسلونا از ما بهتر بازی کرد اما باخت در فینال همیشه آزار دهنده است . ما 10 دقیقه خوب بازی کردیم و بعد از ان هرگز خود را نیافتیم .ما خوب نبودیم ، تاکتیکمان بد بود و کلا هیچ چیز سرجایش نبود." او درابره شکستش از مسی در دوئل رودررو هم گفت :"این مرا اذیت نمی ند . من بازیکنی هستم که به وضعیتهایی مثل این عادت دارم."

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

پپ جام را به مالدینی اهدا کرد

مربی جوان بارسلونا از اینکه تیمش توانسته جامی اروپایی را فتح کند بسیار خوشحال است و در اقدامی غیرمنتظره جام قهرمانی اش را به ستاره کالچو اهدا کرد.

سایت گل:در دیدار چهارشنبه شب ورزشگاه رم، این بارسلونا بود که موفق شد تا با شکست 2 برصفر منچستریونایتد، جام قهرمانی را بالای سر ببرد و دقایقی پس از پایان مسابقه، پپ گواردیولا در مورد هیجانش در لحظه بالابردن جام صحبت کرد.

یکی از اولین نکاتی که این مربی جوان به آن اشاره کرد، میزبانی شایسته شهر رم و بحث داغ فوتبال روز ایتالیا، خداحافظی پائولو مالدینی از دنیای فوتبال بود. پپ در گفت و گو با RAI Sport گفت:« من این قهرمانی را به فوتبال ایتالیا و پائولو مالدینی اهدا می کنم که نباید نگران هیچ چیز باشد، چرا که او مورد تحسین تمام قاره اروپاست.» در حالی که مالدینی این هفته آخرین حضورش را در سن سیرو تجربه می کرد، مورد توهین تعدادی از هواداران حاضر در این ورزشگاه قرار گرفت که اقدامی زیبا نبود، چرا که این ستاره، 24 سال از پیراهن روسونری دفاع کرده بود. گواردیولا از دورانی که در ایتالیا بازی می کرد، می شناخته است.گواردیولا ادامه داد:« من اکنون غرق در شادی و غرورم و فتح این جام در رم بسیار دلچسب است و همه ایتالیایی ها را در آغوش می گیرم.»

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

اینیستا: تقدیم به خانواده ام

سایت گل – اینیستا ، ستاره بزرگ این فصل فوتبال اروپاست که در فینال هم مثل همیشه درخشان و فداکار بود . او بعد از بازی گفت :"من ميخواستم در اين مسابقه بازي کنم و الان هر چه که مي توانستم انجام دادم تا در صدر باشم همان طور که اين امر براي بقيه هم مهم بود. من خيلي خوشحال و مفتخر هستم اگر که به نظر بقيه من بهترين بازيکن در زمين بودم....او با تواضع ادامه داد:" ديگر به عقيده من تمام بازيکن هاي خوب بازي کردند. من اين کاپ را به خانواده ام تقديم مي کنم."

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

قتل منچستر در شهر چاقوها

دیگر کسی شک ندارد که مکتب کاتالونیایی برفوتبال قاره سبز سلطه پیدا کرده و بارسلونا بهترین نمایش ممکن را در فوتبال اروپا ارائه می دهد.

سایت گل - شهری که همه راههای زمینی و هوایی منتهی به آن بیست وچهارساعت تمام تحت کنترل کامل پلیس قرار داشت، خیابانهایش مسدود شده و تمام مسیرهای اتوبوسهای شهری آن تغییر مسیر داده و ساکنانش را کلافه و بی حوصله کرده، ساعت ده و نیم چهارشنبه شب به وقت رم ،همه آن توریستهایی که نقشه به دست پیراهن آبی و اناری بارسلونا را به دست داشتند وتعدادشان به مراتب از انگلیسیهای طرفدار یونایتد بیشتر بود را به خیابانهای مرکز شهر رم فرستاد.

«Triplete»!
    اسپانیائیهای از خود بی خود شده این عبارت را مثل یک شعار متحد تکرارمی کنند و منظورشان قهرمانی بارسلونا در لالیگا، کوپا دل ری و چمپیونز لیگ است. پپ گواردیولا در اولین سال حضورش روی نیمکت این تیم به تاریخ فوتبال پیوسته . آخرین شاهکار او دقایقی پیش در استادیوم المپیک رم رقم خورد. جنگی که برای آنها نبرد افسانه ای پپ و سرالکس بود بود را کاتالونیائیها با مغز و جان و دل خود فتح کردند. بارسلونا حالا قهرمان اروپاست و این حماسه را یازده ماه بعد از پیروزی تیم ملی اسپانیا در یورو 2008 به دست آورده است.

منچستریونایتد اما درست مثل چهره کریس رونالدو بعد از پایان مسابقه، دیگر آن قهرمان مطلق و بی همتای یک سال قبل در مسکو نیست. حداقل آنچه در بازی امشب میان دو تیم رخ داد و هیجان زاید هواداران این تیم که با فریادهای کرکننده و پاره کردن حنجره هایشان تلاش می کنند، عمق شادی خود را به گوش شهروندان رمی برسانند، این حقیقت را ثابت می کند. دیگر کسی شک ندارد که مکتب کاتالونیایی برفوتبال قاره سبز سلطه پیدا کرده و بارسلونا بهترین نمایش ممکن را در فوتبال اروپا ارائه می دهد.

ده دقیقه طلایی
    در فاصله میان آن ده دقیقه ای که کریستیانو رونالدو درحال جادو کردن بود و لحظه ای که اتوئو، ویدیچ و فان درسار را شوکه کرد، سرنوشت فینال سال 2009 رقم خورد؛ درست در همان فاصله زمانی که هواداران یونایتد به یک پیروزی راحت دیگر ایمان می آوردند و بارسلونا در لاک دفاعی، چهره تیمی که مقابل چلسی به میدان رفته بود را به معرض نمایش می گذاشت.

همین فاصله کافی بود تا انگلیسیها از خود بی خود شوند و کنترل اعصابشان را از دست بدهند. واکنشی که رم و رمیها را می ترساند چون خیلی از آنها ترجیح می دادند به دلیل خطرناک بودن هولیگانهای انگلیسی، یونایتد برنده این بازی شناخته شود. ولی حتی اگر برخی دیگر از ایتالیائیها به خاطر یک دشمنی دیرینه با فوتبال اسپانیا و یا حتی حضور فدریکو ماکدا در جمع شیاطین سرخ، هوادار اجباری تیم سرالکس شده بودند، صادقانه در انتهای این دیداراعتراف کردند که تیم کاتالونایی بیش تر از این موقیعت گزنی داشت. از این آزمون بزرگ و منحصر به فرد، تنها یک قهرمان به نام بارسلونا بیرون آمد.

شهر چاقوها
    همه روزنامه های انگلیسی به شهری که بریتانیاییها آن را "شهرچاقوهای بلند" نامگذاری کرده اند، تا جائیکه می توانستند بدوبیراه گفته بودند تا زمینه را برای یک جنگ روانی تازه با ایتالیائیها آماده سازند. آنها حتی می خواستند شهر محل برگزاری فینال را تغییر دهند و شاید ترس از همین چاقوهایی که آنها مدعی بودند هرلحظه ممکن است یکی از طرفداران منچستر را قربانی کند، باعث شد هوادران سفید پوش یونایتد که بیشتر آنها را پسربچه های کم سن و سال تشکیل می دادند در لاک خود فرو روند و کم جنب و جوش تر از اسپانیائیها به نظر آیند. آن پنج هزار انگلیسی که بدون بلیط به رم سفر کرده بودند، کابوس آلمانو شهردار این شهر شده بودند که ساعتها در اطراف استادیوم المپیک خیمه زدند و احتمالا شب تا صبح را هم در خیابانهای پایتختی که حالا پیدا کردن یک هتل درآن یک سراب است، می گذرانند. از همه بدتر اینکه تیم آنها شکست خورده و سرافکنده به خانه بازمی گردد.

رم ابی اناری
    برعکس رم امشب به بارسلونا تعلق دارد بس. ضمن اینکه از دقایقی دیگر قانون منع استفاده از مشروبات الکی هم که 48 ساعت اعتبار داشت، لغو و دیگر کنترل شهر حتی از دست آلمانو هم خارج خواهد شد. ولی چه هولیگان عامل اغتشاش و نگرانی باشند و چه نباشند، تمام روز جزو جاذبه های توریستی رم قرار گرفتند؛ درست مثل همان گلادیاتورهای آشنا... بازار عکسهای یادگاری با جام پلاستیکی لیگ قهرمانان در این لحظات خیلی داغ شده است. به خصوص اینکه خیلیها، و شاید انگلیسیها بیشتر امشب باید پایتخت را ترک کنند و فردا، شهر چاقوها به زعم انگلیسیها می تواند این سوال را از خود بپرسد که واقعا چه چیزی نماینده آنها را کشت؟ اتفاق؟ یک مسی نه صددرصد آماده؟ و یا سرنوشت؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

فرگوسن: بارسا تیم برتر بود.

سرمربی منچستریونایتد اعتقاد دارد که بارسلونا کاملا شایسته قهرمانی در دیدارفینال رم بود.

سایت گل: سرالکس فرگوسن، مربی منچستر یونایتد پس از پایان دیدار فینال که با شکست 2 برصفر شاگردانش همراه بود، در صحبتهایی در این رابطه گفت:«فکر می کنم گل اول برای ما کشنده بود. این اولین حمله بارسا بود که در نهایت منجر به گل شد. ما بازی را بسیار خوب آغاز کردیم ولی اندکی عصبی بودیم و پس از دریافت گل، آنها توانستند توپ و میدان را در اختیار بگیرند.»

پس از آنکه مسی توانست گل دوم را هم به ثمر برساند،باز هم کاری از سفید پوشان منچستر بر نمی آمد و فرگوسن نیز در صحبتهایش اعلام کرده که تیمش دومین تیم برتر ورزشگاه الیمپیکوی رم بود:« بازی کاملا عادلانه بود و تیم ما مغلوب تیم برتر شد.ما در بهترین حالت خود نبودیم و پس از دریافت گل اول کار برای ما بسیار سخت شد.بارسا نیز بسیار خوب دفاع می کرد و ما فکر می کردیم که نفوذ به خط دفاعی بارسلونا به مراتب راحت تر از این باشد.» به رغم شکست در فینال رم، فرگوسن معتقد است که شاگردانش تجربه زیادی اندوخته اند که روزی به کارشان خواهد آمد. او ادامه داد:«شکست، بهترین بخش این مسابقه است، چرا که به تو کمک می کند تا سریع تر رو به جلو حرکت کنی. درست است که ما ناامید شده ایم ولی تیم جوانی هستیم و می توانیم پیشرفت کنیم.»

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

عمو فرگی برو بازنشسته شو حالشو ببر
    دیگه بست نیست؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

راستی بازی دیگه ای تو لیگ مونده؟ امیدوارم با چندتا از بازیکن های اصلی وارد بشن.

بچه ها .... دیگه جامی چیزی نمونده بریم فتحش کنیم ؟! دی:
    داداش چقدر جاه طلبی!

...
    منچستر تیم خیلی خوبی بود. بهترین تیمی بود که این فصل بارسا مقابلش بازی کرد. تو تاپیک منچستر میگن منچستر روز خوبش نبود. خوب بازی نکردن. رو اشتباه گل خوردن و .... اما به نظر من منچستر خیلی هم خوب بود ولی آخه بنده خداها توپ نمیومد زیر پاشون که بخوان بازی هم بکنن یکی آمار بازی رو بزاره ببینیم چند درصد توپ دست منچستر بود. فرگوسن با اون غرورش اومد گفت بارسا شایسته قهرمانی بود...
    واقعا همینطور بود. آمار بازی فکر کنم متعادل باشه ولی خود بازی! بارسا خیلی با حال پاسکاری کوتاه خودش رو انجام داد. منچستر هم نمیتونست کاری بکنه.

از اون طرف منچستر کاملا میخواست بازی رو کند کنه. توپ میومد دستشون مدتی عقب نگهش میداشتن و نهایتا یک پاس مستقیم میدادن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فرگوسن واقعا اشتباه کرد باید جلویه بارسا با سیستم 10 0 0 بازی میکرد تا شاید 1 گل فقط بخوره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض امشب تک تک مردان بارسا با افتخار تمام قهرمان اروپا شدند

تیمی که نه تنها یک تیم باشگاهی است بلکه فرهنگ و هنر و هویت مردم کاتالان در آن خلاصه میشود
    کاتالان امشب به خود می بالد که سربازانش در میدان نبرد نه تنها توانستند شهرها و ایالات و کشور اسپانیا را به احترام وا دارند بلکه مردم فوتبال دوست جهان را هم وادار به تعظیم کردند
    آبی و اناری ها امشب افتخاری دوباره آفریدند
    امشب آنها شیاطین سرخ را نبردند که قهرمان اروپا شوند آنها هر دقیقه از این بازی را با یک تیم جهان مبارزه کردند تا پیروز میدان شوند
    ای کاش امشب در بین مردم کاتالان میبودم و معنای شادی استقلال و هویت را میفهمیدم
    سربازان کاتالان با افتخار به خانه بر می گردند تا خانواده هایشان با دیدن آنها دوباره معنای پیروزی و عشق به کاتالان را درک کنند
    و تو ای فرمانده جوان آنگاه که با آن سرعت دویدی و خدایت را شکر کردی نهایت عشق خود را بروز دادی و ایمان خود به این سربازان را نشان دادی پیروزی در رگهای توست و لحظه ی پایانی که مدال خود را دریافت کردی و رئیست را با تمام وجود در آغوش گرفتی ....
    آیندگان شما را به خاطر می آورند و افتخار می کنند که چه سربازانی را به میدان نبرد فرستاده بودن و چه حماسه باشکوهی را خلق کردند
    به امید آن روز که کاتالونیا به استقلال برسد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •