آره بهتر انقدر ازش بدم میاد![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
آره بهتر انقدر ازش بدم میاد![]()
بابا علي آبادي رو چه به پرسپوليس
اون از اون حرفاي مسخرش كه گير داده بود كه بايد به باشگاه بگن پيروزي
اين از كمكهاي سازمان با اين همه تبعيض
.......
باهزار تا كار ديگش كه مي خواد پرسپوليس رو ازبين ببره
اصلا اين جور آدما چه به پرسپوليس
به اميد روزي كه پرسپوليس از سازمان جدا شه
دقیقا
همین مطلبو تو اون تاپیکم گفتم
پرسپولیس باید طبق شرط afc تجاری بشه تا از دست دخالتای سازمان خلاص شه
تجاری یعنی چطوری؟ یکم توضیح بده.
اين مدير لايق شهرداري همه جا هست!
يه سال پرسپوليس درست بود اومد *** بهش رفت!
یعنی به همین راحتی یه آدم (بلا نسبت آدم) به این راحتی میتونه با احساسته 20000000 انسان بازی کنه و به هیچ جاییم پاسخگو نباشه؟
ای کاش فقط نصف کمک هایی که به اون انصاریفر لعنتی شده بود به حاج حبیب میشد.
تو رو خدا هر کی از دستش هرکاری بر میاد واسه نجات پرسپولیس از دست این استقلالیه... انجام بده.
حاج حبیب درسته کار تو پرسپولیس سخته اما تورو خدا بمون.
به خدا اگه بخوان طرفدارا خیلی راحت می تونن مشکلات مالیه پرسپولیسو حل کنن.
الان هیچ کدوم از باشگاهی ایران موسسات تجاری نیستن مثل باشگاهای حرفه ای دنیا.فقط خرج دارن و اکثرا وابسته به دولت هستن در حالی که توی هیچ جای فوتبال حرفه ای تو دنیا این مسائل وجود نداره.باید وارد بورس بشن و به یک شرکت تجاری تبدیل بشن و دولت توشون دخالتی نداشته باشه و خیلی از شرایط دیگه که اینا رو afc گذاشته برای دادن 4سهمیه به ایران.
یکی دیگه از شرطها هم حق پخش تلویزیونی هستش که اگر صداسیما راضی بشه بده اونوقت نون اس-پرس تو روغنه
تجمع هواداران كاشاني مقابل سازمان تربيت بدني
خبرگزاري پرسپوليس: اين هواداران كه نسبت به قبول استعفاي حبيب كاشاني از سوي مسئولان سازمان تربيت بدني معترضند، قصد دارند روز آينده با حضور در سازمان تربيت بدني اعتراض خود را اعلام كنند.
قرار است اين تجمع ساعت 10 روز آينده مقابل دفتر باشگاه پرسپوليس برگزار شود و طبق برنامه هواداران هنگام نماز ظهر جهت متقاعد كردن علي آبادي براي مخالفت با استعفاي كاشاني راهي سازمان تربيت بدني شوند.
كاشاني با بيان مناسب نبودن شرايط از سمت خود استعفا كرد.
از تمام هواداران پرسپوليس درخواست داريم تا در اين تجمع شركت كنند و اعتراض خود را نسبت به اين تصميم بيان كنند
پرسپولیس در برزخ قدرت طلبی مدیران
خبرگزاری پرسپولیس : امروز سه شنبه 28 خرداد ماه دقیقا یک ماه است که از قهرمانی تیم پیروزی در هفتمین دوره لیگ برتر باشگاههای کشور می گذرد و ما شاهدیم ،تیمی که باید در فصل آینده در سه جبهه لیگ برتر،جام حذفی و مهمتر ازلیگ قهرمانان آسیا بجنگد، متاسفانه دچار تحولاتی ناخوشایند شد که مطمئنا دود آن در آینده ای نزدیک به چشم فوتبال ما خواهد رفت.
هنوز طعم قهرمانی در لیگ برتر از کام علاقه مندان به این تیم خارج نشده بود که با جدایی افشین قطبی از این تیم سریال ضربه زدن به پیکره این تیم مردمی کلید خورد.
در این که قطبی چرا رفت صحبت ها و حرف و حدیث ها ی زیادی در محافل ورزشی مطرح شد که از حوصله بحث ما نیز خارج است ولی همگان در یک موضوع متفق القول بودند و آن این بود که یکی از دلایل اصلی جدایی سرمربی موفق اسبق این تیم،عدم تامین امکانات برای حضوری موفق در لیگ قهرمانان آسیا بود.
بعد از جدایی قطبی متاسفانه به دلایل مختلف هنوز سرمربی این تیم مشخص نشده است و هر روز به بهانه های واهی انتخاب سرمربی به روزهای آینده موکول می شود و کسی هم در این میان نیست که پاسخگوی این فرصت سوزیها باشد.
به تاخیر افتادن متعدد حلسات هیات مدیره به بهانه های غیبت مکرر اعضای آن،اختلاف بر سر گزینه های سرمربیگری این تیم در بین اعضای هیات مدیره ومهمتر از همه بی تفاوتی سازمان تربیت بدنی که به عنوان متولی این باشگاه مهمترین وظیفه را برای جلوگیری از این بی سامانی بر عهده دارد،همه وهمه دست به دست هم دادند تا این تیم مردمی دچار تحولاتی ناخوشایند شود.
البته این پایان این سریال نبود،و شب گذشته استعفای حبیب کاشانی مدیر عامل این باشگاه سرانجام تیر خلاص را بر پیکره این تیم وارد ساخت.
"به دلیل فراهم نبودن شرایط نمیتوانم سرمربی را انتخاب کنم، قرارداد بازیکنان را ثبت کنم، امکانات و پول نداریم، هنوز نتوانستهام پاداش قهرمانی را پرداخت کنم. 112 هزار دلار به قطبی بدهکاریم. آیا با این شرایط امکان قهرمانی در آسیا وجود دارد؟"این تنها گوشه ای از درد دلهای کاشانی است.
اما این قسمت از صحبتهای ایشان بسیار جالب است:" اعضای هیات مدیره اعلام کردند که دستیاران سرمربی را باید آنها انتخاب کنند!! این در حالی است که این روال در هیچ کجای دنیا مرسوم و معمول نیست و سرمربی خود کمکهایش را انتخاب میکند."
با این صحبتها باید از مسئولان سازمان که هر روز با آمار و ارقام کمکهای آنچنانی به این باشگاه سعی در مجاب کردن افکار عمومی بودند باید پرسید که براستی آن رقم های نجومی که مدتها آن را در بوق کردید و به خورد مطبوعات دادید کجا خرج شده است؟وچرا د سرنوشت تیمی که باید در این فصل در سه جام بازی کند به اینجا بکشد که حالا نه سرمربی دارد، نه مدیر عامل، نه قرارداد بازیکنانش مشخص است. فصل نقل و انتقالات هم که از امروز آغاز شده است و برای تیمی با این همه نابسامانی آیا می توان در رقابت میلی متری جذب بازیکن، شانسی قائل شد؟
در برخی رسانه های و محافل ورزشی آمده بود که قرار است کمکهای سرمربی سرخپوشان پایتخت از سوی هیات مدیره انتخاب شود، و اگر این مطلب درست باشد، سووال دیگری که در اینحا مطرح است اینست که به راستی در کجای دنیا رسم براین است که کمکهای سرمربی توسط اعضای هیات مدیره انتخاب می شوند؟این بدعت در فوتبال را چگونه باید هضم کرد؟آقایان هیات مدیره بر اساس کدام سابقه و کارنامه ورزشی و شناخت قصد این کار را دارند؟
... و اما صحبت های پایانی کاشانی که جای تامل بیشتری دارد:" من سربازم، برای حضور در پرسپولیس از سوی رییس جمهور به من تکلیف شد و من با کمال میل پذیرفتم و سختیهای آن رانیز به جان خریدم. من آدم سیاسی نیستم، معلم بوده و میمانم. اما، گویا دوستان سازمان تربیت بدنی و هیات مدیره موافق نظر رییس جمهور نبودند!! و خیلی از مشکلات ناشی از این مساله است. در روز معارفه من نه "علیآبادی" و نه "سعیدلو" حضور داشت و مراسم بسیار بدی برگزار شد....
و صحبت پایانی با مسئولان مربوطه این است :آقایان تیمی که شما امروز امورات آنرا به عنوان متولی در دست گرفته اید مطمئنا متعلق به شما نبوده، نیست و نخواهد بود این تیم متعلق به میلیونها هوادار و دلسوخته می باشد که در گرماو سرما همواره پشتیبان این تیم بوده اند، هستند وخواهند بود.
پس در حال حاضر که این امانت به شما سپرده شده است سعی کنید حداقل برای دل همین هواداران نیز که شده ، اندکی در عمل و به دور از شعار زدگی و ...به فکر مصالح ملی باشید.
شما بهتر از هر کسی دیگر آگاهید که بروز این تنشها زیبنده تیمی که باید تا چند ماه آینده از اعتبار فوتبال کشورمان دفاع کند نبوده و مطمئنا همانطورکه عنوان شد دود آن اول به چشم خود شما خواهد رفت.
به عنوان یک رسانه ، وظیفه ما یک تلنگر و یک تذکر بود که داده شود ، اکنون شما هستید و افکار تان
که کدام مسیر را انتخاب کرده و قلب ها میلیونها هوادار را شاد کنید.
آقا با ايشون برخورد نميشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)