تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 524 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال hirsababak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام.تمام پوشه ها را انتخاب کنید و SHIFT را نگه داشته و راست کلیک کنید. گزینه Copy as Path را انتخاب کنین و سپس وارد اکسل بشین و Paste کنین.
    در این روش Subfolder ها لیست نمیشند و تنها پوشه هایی که انتخاب کردین لیست میشن.
    راستش وقتی راست کلیک می کنم کپی داره اما copy as patch نداره

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

راستش وقتی راست کلیک می کنم کپی داره اما copy as patch نداره
    ویندوز سون داری دیگه؟SHIFT رو حتما نگه داری و در این حالت کلیک راست کن.من خودم الان امتحان کردم

پروفشنال hirsababak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ویندوز سون داری دیگه؟SHIFT رو حتما نگه داری و در این حالت کلیک راست کن.من خودم الان امتحان کردم

نه اکس پی دارم
    خدا نکنه احتیاج به سون داشته باشه
    چون سیستم سرور هستم و واسه نرم افزار های مدیریتیم مجبورم اکس پی داشته باشم

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

نه اکس پی دارم
    خدا نکنه احتیاج به سون داشته باشه
    چون سیستم سرور هستم و واسه نرم افزار های مدیریتیم مجبورم اکس پی داشته باشم
    دوست من این لینک رو بخونین دوتا نرم افزار بسیار کاربردی را معرفی کرده برای اضافه شدن این منو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لینک نرم افزار :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سیستم من سون هست واسه همین نتونستم چکش کنم

5. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میشه دقیق بفرمایید چطور اعداد خانه ها را گرد کنیم و روندش کنم

در جایی خواندم که

اگر مي*خواهيد ظاهر و باطن سلول*هاي اکسل را در مورد اعداد اعشاري يکي کنيد دو حالت زير قابل اجرا خواهند بود:
    «» روند کردن قسمت اعشار يک عدد
    «» روند کردن قسمت صحيح يک عدد

تابع روند ( Round )
    اين تابع براي روند کردن عداد تا تعداد رقم دلخواه اعشار بکار مي*رود. صورت کلي آن به شکل زير است :

(ROUND(number;num_dis

number : عددي است که مي*خواهيم آنرا روند کنيم.

1-
    «» روند کردن قسمت اعشار يک عدد
    «» روند کردن قسمت صحيح يک عدد
    چطور اعمال می شود

2- کلاً چطور این تابع را روی چند خانه اعمال کنم، من آن بالا روی نوار آدرس نوشتم اما اعمال نشد!!!!!!!!

3- کلا تا چند رقم گرد کنیم، رایچ تر است

4- میشه کامل روشش را توضیح بدهید ممنون

5- چطور یک فرمول را روی خود همان خانه اعمال کنیم نه اینکه مثلاً در خانه ای دیگر فرمول بدهیم که از این خانه استفاده کند؟
    Last edited by nelahe; 01-01-2013 at 11:26.

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

یک فایل اکسل دارم برای بانک است چند تا شیت دارد

من در بعضی از خانه های شیت ها چند عدد وارد می کنیم

سپس به صورت خودکار بعضی از خانه های شیت های طبق این عددهای وارد شده، عددشان تغییر می کند

1- چطور چنین فایلی بسازیم که در یک شیت از خانه های شیت های دیگر استفاده بشود

2- در همان فایل آماده که دارم یکی از خانه ها هست که رقمش حتماً باید بالاتر از یک عدد مشخص باشد

حالا من از کجا باید بفهمم که این خانه از کدام خانه ها عددش بدست می آید تا همان خانه ها را تغییر بدهم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک سوال دارم که فکر کنم خیلی ابتدایی باشه

چطوری میشه یک عدد رو دو بار ازش درصد گرفت ؟ مثلا 10 درصد عدد موجود در B1 رو دربیاره و دوباره 55درصد حاصل رو در C1 بیاره !!

مثال عددی ( مثلا 10000 که در B1‌ هست اگر 10 درصد کم شه ازش جمعش میشه 9000 بعد 55 درصد 9000 رو که فکر کنم بشه 4950 رو در فیلد C1 بیاره )

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام

یک فایل اکسل دارم برای بانک است چند تا شیت دارد

1- چطور چنین فایلی بسازیم که در یک شیت از خانه های شیت های دیگر استفاده بشود

2- در همان فایل آماده که دارم یکی از خانه ها هست که رقمش حتماً باید بالاتر از یک عدد مشخص باشد

حالا من از کجا باید بفهمم که این خانه از کدام خانه ها عددش بدست می آید تا همان خانه ها را تغییر بدهم
    1- شما در هر شیت از یک فایل به راحتی می توانید از شیتهای دیگر عدد بگیرد و در فرمول قرار بدهد فقط کافیه در سلول مورد نظر علام = را تایپ کرده بعد به شیت مورد نظر رفته و سلولی را که میخواهید انتخاب کنید اگر تنها همان یک سلول را خواستید اینتر را بزنید ولی اگر فرمول شما ادامه داشت یعنی میخواهید سلولهای بیشتری را در گیر فرمول کنید علامت اون فرمول رو بزنید مثلا + بعد بازهم به شیت مورد نظر بروید و سلول دیگری را انتخاب کنید این دوشیت که سلولها را انتخاب کردید میتوانند دو شیت جدا گانه باشند

2- شما خانه مورد نظر را نتخاب کنید اگه فایل قفل نباشد فرمول را مشاهده خواهید کرد در فرمول نوشته شده که از چه شیتهایی عدد گرفته است

10. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک سوال دارم که فکر کنم خیلی ابتدایی باشه

چطوری میشه یک عدد رو دو بار ازش درصد گرفت ؟ مثلا 10 درصد عدد موجود در B1 رو دربیاره و دوباره 55درصد حاصل رو در C1 بیاره !!

مثال عددی ( مثلا 10000 که در B1‌ هست اگر 10 درصد کم شه ازش جمعش میشه 9000 بعد 55 درصد 9000 رو که فکر کنم بشه 4950 رو در فیلد C1 بیاره )
    احتمالا بشه با یک فرمول در یک سلول این رو محاسبه کرد و من خیلی از فرمولها رو امتحان کردم ولی نتونستم جواب صحیح رو بدست بیاورم
    ولی شما می توانید از یک سلول رابط استفاده کنید و بعد اون رو مخفی کنید تا کارتون راه بیفته
    مثلاً در b1 عدد 10000 رو داشته باشی در سلول مجاور یعنی c1 فرمول b1-10% رو بنویسی بعد در d1 فرمول c1*55% رو بنویسی بعد میتونی c1 رو مخفی کنید
    دوستان اگه راه حل دیگه ای دارن که فرمولها رو ادغام کنند حتما اینجا بذارن تا ما هم یاد بگیریم

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من یه سوال داشتم.وقتی بخواییم یه داده ای رو از ورد به اکسل منتقل کنیم که توش یه تاریخ داشته باشه برعکس منتقل میشه.مثلا اگر تاریخ این باشه: 1391/10/25.به این شکل منتقل میشه 25/10/1390.
    حالا سوالم اینه که چطور میشه وقتی این تاریخ تو اکسل منتقل میشه دقیقا شبیه ورد منتقل بشه؟یا اگه منتقل شده دوباره مثل فرمت اصلیش توی ورد بشه و به زبان فارسی؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •