یه 8600gt ارزون قیمت بگیرین
مثل بردهای inno3d که خوش قیمت هستن
چون یه 8600gt الان دیگه 150 تومن نمی ارزه
نهایتا 120
یه 8600gt ارزون قیمت بگیرین
مثل بردهای inno3d که خوش قیمت هستن
چون یه 8600gt الان دیگه 150 تومن نمی ارزه
نهایتا 120
کمک برای خرید یک وی جی ای AGP
سلام دوستان من یه وی جی ای 5200 دارم (انویدیا)
خوشبختانه هیچ بازی روش نمیاد
یه وی جی ای میخوام
ولی .... 5200 Agp هست و باید کارت جدید هم agp باشه ...
من تو بندرعباس گشتم از 6200 بیشتر نداشتن
ولی فکر کنم توی سری 8000 هم agp بود درسته ؟؟؟
اگه هست یه کارت معرفی کنید ati هم باشه مهم نیست
فقط call of duty 4 و crysis و vegas روش بیاد نمیگم با گرافیک توپ فقط بیاد بشه بازی کرد
حالا دمتون مدل ها رو بزارید و قیمت یادتون نره
از 100 نزنه بالا
پس قیمت این سایت ها زیادم بروز نیستند
اگه واقعا به این قیمت رسیده باشه شک نمی کنم
8600gt 256mb Gddr3 ب 512 مگابایتی با برد Giga موجوده که قیمت حدودی آن 117 هزار تومان میباشد.مدل 256 اون هم به نظر خودم حدودا 12 الی 15 هزار تومان فرق قیمت دارد.
این قیمتو تو همین انجمن پیدا کردم
دمت گرم دقيقا مثل خودمي ما كه هر دوسال يكبار بهمون پول ميرسه اونم يه انتخاب غلط كنيم برباد رفته(خوشم اومد يكي مثل من هم اينجا هست كپي برابر اصل) خداوكيلي منم ميگم مگه بازي به حافظه احتياج نداره دوستان ميگن خيلي مهم نيست فقط ميگن 9600gso براي 101بار پرسيدم قيمت اين كارت چنده آخه چه برنديه هيچكس اصلا جواب نميده ميگن 140 تا 150 خوب هر برندي بود فرقي نميكنه خوب دوستان حداقل يه قيمت بگيد ماهم بفهميم قيمت ماله كدوم برنده نه اينكه بريم فروشنده مارو گيج كنه برند 140 با هزار تا منت بما بده 155 خوب يكم انصاف داشته باشيد حالا اين آخر هم بگيد پاورgreen gp530AB براي اين كارت خوبه يا نه؟ انشاء الله از آخرين قدرت اين كارت ميشه با اين پاور استفاده كرد يا بازم اين پاور ضعيفه.
حالا دوستان خواهشا هواي مارو داشته باشيد من دارم كل زندگيمو ميفروشم اين پاور و اين كارتو(9600ُْGSO) رو ميگيرم(جدي ميگم اصلا شوخي نيست تو خونه ميگن مثل پارسال نشه منم ميگم نه بابا براي دوسال آينده جواب ميده)
خداوكيلي قيمت دقيق اين پاور و يه برند نسبتا خوب 9600GSO رو معرفي كنيد.![]()
پس نظر دوستان روی 9600GSO هست....اونم با قاطعیت.....منم 8600gt میزارم وسط میشن دوتا
چه با حاله....خودم به تنهایی با کمک خودم 3 تا گزینه رو خارج کردم...... اینجا چه با حاله.............:d
وبازهم نکته؟!!
1-ایا پاور 500w Delta قابل پشتیبانی از 9600GSO است؟
2-آیا خروجی HD داره؟
فعلا inno3D و Palit بین 140 تا 150 هستند. در مورد اون پاور هم نظری نمی دم!
اگه منظور شما از خروجی HD، خروجی HDMI هست که در مدلهای Reference تبدیل DVI به HDMI وجود نداره ولی کارت از HDMI پشتیبانی می کنه. (باید خودتون تبدیل رو جداگانه تهیه کنید. البته فکر می کنم همراه مدلهای Palit باشه)
شما هم مثل جناب رامبو در كيست رو باز كن ببين روي پاور در مورد خط 12 ولت چند آمپر نوشته 26 يا بيشتر بود ميخوره
![]()
نه متاسفانه 22A است........
پس اگه اون 8600GT مشکل خاصی نداره اونو تهیه کنم؟
یا بازهم مدل دیگه ای رو پیشمهاد میدهید؟
کمک برای خرید یک وی جی ای AGP
سلام دوستان من یه وی جی ای 5200 دارم (انویدیا)
خوشبختانه هیچ بازی روش نمیاد
یه وی جی ای میخوام
ولی .... 5200 Agp هست و باید کارت جدید هم agp باشه ...
من تو بندرعباس گشتم از 6200 بیشتر نداشتن
ولی فکر کنم توی سری 8000 هم agp بود درسته ؟؟؟
اگه هست یه کارت معرفی کنید ati هم باشه مهم نیست
فقط call of duty 4 و crysis و vegas روش بیاد نمیگم با گرافیک توپ فقط بیاد بشه بازی کرد
حالا دمتون مدل ها رو بزارید و قیمت یادتون نره
از 100 نزنه بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)