پسر بابا ارشیا جان 8 گیگ ، همونطور که اسمش روشه 8 گیگ حافظه داخلی داره...حافظه ی داخلی معمولی که 160 مگه!مال 8 گیگ نمیدونم چنده...
بره خوشکلی اسمشو نزاشتن 8 گیگ!
پسر بابا ارشیا جان 8 گیگ ، همونطور که اسمش روشه 8 گیگ حافظه داخلی داره...حافظه ی داخلی معمولی که 160 مگه!مال 8 گیگ نمیدونم چنده...
بره خوشکلی اسمشو نزاشتن 8 گیگ!
ُسلام.
من روی گوشیم کلی آهنگ دارم، زنگ گوشی دار، زنگ اس ام اس دارم. ولی اینا همشون قاطی شدن. در حالی که همه اونا رو قبل از اینکه روی رم بریزم، توی کامیوتر پوشه بندیشون، کردم. حالا چیکار کنم؟
منظورتون قاطی شدنشون توی player گوشی هست؟
خب اونجا همین جوره.
برای گوشی دادن به موسیقی بهتره از یه برنامه mp3 player استفاده کنید.
بهترین برنامه هم اینه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اون طبق الفبا همه رو میاره و تقکیک فولدر نمیکنه ! تنها LCG هست که اونم اگر نخوای بهم ریخته همه رو بیاره یا باید سورت کنی یا توی بخش یا فولدر خاص فقط play کنیُسلام.
من روی گوشیم کلی آهنگ دارم، زنگ گوشی دار، زنگ اس ام اس دارم. ولی اینا همشون قاطی شدن. در حالی که همه اونا رو قبل از اینکه روی رم بریزم، توی کامیوتر پوشه بندیشون، کردم. حالا چیکار کنم؟
عزیزم،نازنینم،خوشگلم،گوگو ری بگوری بابایی،گل من،جانک شیرینم،هلو،زردآلو،شفتالو، پیاز،سیب زمینی،گونی برنج،نردبون،...
مطمئن باش بعد یه عمر نوکیا دیدن و سرچیدن و دست گرفتن،اینقدر شعورم میرسه که 8GB یعنی 8 گیگا بایت مموری.شما عوض تعریف جک ناموزون،میتونی یه کم آپدیت بدی و بفهمی که 8 گیگ ها (همشون) دو تا حافظه دارن.یکی داخلیشون که اینقدرا هم نیست،یکی دیگه،تکرار میکنم یکی دیگه هم هست که اسمش Mass Memory هست و 8 گیگا بایته.منم همون اولیو گفتم.جای دیگه ای نگیا!یه وقت ممکنه بهت بخندن!![]()
مر30.
اما واسه این برنامه باید به اینترنت وصل شد که من تا حالا وصل نشدم و یادم ندارم وصل بشم![]()
کلی خندیدم از این قربون صدقه هاتون!
حرف ارشیا تایید می شه . فون مموری با مس مموری فرق داره.
دعواتون نشه ها![]()
اصلا 2 ثانیه اینترنت می خواد.
اتیرانسل یه دوستاتو قرض بگیر.
هزینشم حداکثر 1 تومن میشه.
اگرم کلا اینترنت نمی خوای، ورژن قبلی همین برنامه را هم من تو بخش گذاشتم.
که اون اینترنت نمی خواد.
توی شهرستان ما تازه ایرانسل راه افتاده (یکی دو روزه!) کسی نداره. لینک ورژن قبلیش کجاست؟
میشه در رابطه با وصل شدن به اینترنت با همراه اول به طور کامل توضیح بدین و همه چیزشو بگین و قیمتاشم بگین؟
همراه اول که اینترنت نداره.
قرار بود فروردین امسال وصل شه.
ولی بعید می دونم فروردین سال دیگه هم وصل شه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)