تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 1404 اولاول ... 2763263663723733743753763773783793803864264768761376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عكس هاي بازي هاي پي اس پي تو اينترنت ريخته يه سرچ تو گوگل بكن بعد خودتون بشينن فكر كنين ببينين براتون راضي كننده هست يا نه !‌ دوما اين عكسو ببين ! به نظر اين دوتا هم قدن يا هم هيكل داري با هم مقايسشون مي كني ؟!؟

لب تاپم كه فشرده شده كامپيوتره !!!!!!!!!! هيكلش ده برابر پي اس پي ! نكنين اينكارارو زشته پي اس پي رو نهايت بايد با يه موبايل خفن مقايسه كنيد !

قيمت هم چون تو ايران رابطه مستقيم با شكم مغازه دار داره بريد خودتون بپرسيد !
    با یه موبایل خفن؟دستت درد نکنه دیگه!یعنی PSP اینقدر داغونه؟اونی که باید با یه موبایل مقایسش کرد DS هست،نه PSP.PSP با PS2 قابل مقایسست.نمیگم همونه،ولی قابل مقایسست.این دو تا با هم فرق دارنا!دوباره همه به من نپرن که GOW2 خفنه!

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می گم کسی بازی god father را انجام داده؟ همون نسخه کامپیوترشه که تبدیل کردند یا انحصاری واسه psp هستش. من بازیش را جدیدا گرفتم.فکر نمی کردم گرافیکش انقدر خوب باشه. عجیبه که کسی چیزی درموردش نمی گه...!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقايون يكي جواب كامل نميده
    !
    من اگه قرار باشه psp بخرم و بازيهاش ضايع تر از كامپيوتر باشه خوب نميخرم خلاصه psp بهتره يا pc.
    يكي جواب درست و حسابي بده.....

رم 8 گيگ چنده؟؟؟؟
    آخه psp با 160 گرم وزن رو داري با كامپيوتر 10 كيليويي مقايسه ميكني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

psp هزار تا مزاياي ديگه داره كه pc نداره . psp يك كنسول همراه هست . هر جا ميتوني ببري بازي كني . مثلا توي دستشويي هم ميتوني بري . ولي مگه با pc ميتوني هر جا بازي كني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می گم کسی بازی god father را انجام داده؟ همون نسخه کامپیوترشه که تبدیل کردند یا انحصاری واسه psp هستش. من بازیش را جدیدا گرفتم.فکر نمی کردم گرافیکش انقدر خوب باشه. عجیبه که کسی چیزی درموردش نمی گه...!
    درسته بازيش خيلي خوبه
    من بازي رو گرفتم ولي بعد از اينكه اول بازي اون يارو رو ترور ميكنن و بازي به چند سال بعد ميره . اونجايي كه با سه نفر توي يه كوچه هستي نميدونم بايد چي كار كرد . يعني دو نفر رو ميزنم بعد معلوم نيست ديگه بايد چي كار كرد . اگه ميدوني راهنمايي كن . مرسي

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

خدا همه اسپم دهندگان دنيا رو شفا بده !

آقا جاوید یو ام دی دموتون عین مال منه!
    آخه ظاهرا فقط دو نوع يو ام دي دمو تو ايران بيشتر نيومده ! همه يا اينو دارن يا اونو !

با یه موبایل خفن؟دستت درد نکنه دیگه!یعنی PSP اینقدر داغونه؟اونی که باید با یه موبایل مقایسش کرد DS هست،نه PSP.PSP با PS2 قابل مقایسست.نمیگم همونه،ولی قابل مقایسست.این دو تا با هم فرق دارنا!دوباره همه به من نپرن که GOW2 خفنه!
    منظورمو مثل اينكه نگرفتي ! من منظورم اين بود با يه چيزي در اندازه هيكل خودش بايد مقايسه بشه كه فكر كنم با هر چي مقايسه بشه سر تر باشه ! بعدش گرافيك گاد آف وار پلي دو خفنه ! :- )

آخه psp با 160 گرم وزن رو داري با كامپيوتر 10 كيليويي مقايسه ميكني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

psp هزار تا مزاياي ديگه داره كه pc نداره . psp يك كنسول همراه هست . هر جا ميتوني ببري بازي كني . مثلا توي دستشويي هم ميتوني بري . ولي مگه با pc ميتوني هر جا بازي كني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اي ول بالاخره يكي ما رو درك كرد !

نمي دونم چرا اينقدر از امضام خوشم اومده !

جاويد
    Last edited by J A V I D; 19-04-2008 at 00:27.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

بيا برو بده وست گيم ( ميدان وليعصر - بين بازار ايران و بازار رضا - پاساژ پارسيان) با پنج تومن فريم ور مي ريزه ! قبل از عيد پنج تومن بود ! الان مثل اينكه ده تومن كرده ! رم هم هر كي هر چقدر دلش بخواد مي ده چيز اصلم تو ايران معني نداره شما يه وقت مي بيني مي ري نمايندگي سوني بهت رم تقلبي مي ده !
    !
    من قبل این که مال پسر داییمو ببرم رفتم وست همون قبل عید میگفت 20 تومن!!!!

من تا حالا سایه به قشنگی Silent Hill Origins تو PC ندیدم!حتی DMC4 هم بعضی وقتا Resolution سایه هاش میاد پایین،ولی SHO نه.مضافا بر اینکه Call 4 که شما میگی روی کامپیوتر های خفن به زور میاد!هیکل دستگاهو مقایسه کن!ضمنا LocoRoco فقط یه مثال بود!واقعا هم فیزیکش قشنگه!ضمنا یه لطفی بکن بگو منظورت از فیزیک چیه.شاید چیز دیگه ای رو میگی؟
    اصلا تو میدونی رم PSP چنده؟32!!!Call 4 روی کمتر از 1024 میاد؟
    خوب از همون اول مگه من نگفتم مقایسه بین psp و pc کار اشتباهیه و بهتره این بحث رو بی خیال بشیم فیزیک یعنی این که محیط اصرافت قابلیت تخریب پذیری داشته باشه مثلا به درخت تیر میزنی بشکنه و...

براي اجراش بايد با يه يو ام دي بوتش كني بدون يو ام دي نمي آد !
    منم با 3.90 بدون umd اجرا کردم

آقا جاوید یو ام دی دموتون عین مال منه!
    مگه چند مدل umd demo داریم؟!
    Last edited by ali_ranger22; 19-04-2008 at 13:10.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اقا یکی اموزش تبدیل بازی های ps1 رو میزاره؟که با 3.90 اجرا بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مگه چند مدل umd demo داریم؟!
    آقا جاوید منظورتون از اسپم دهنده ها من بودم نه؟
    ورژن های مختلف داره من توی یه مغازه ورژن دیگه شم دیده بودم
    Last edited by amirrasa kateb; 19-04-2008 at 14:05.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

[آموزش ایمیج گرفتن از بازی های اورجینال psp یعنی umd به ISO]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من قبل این که مال پسر داییمو ببرم رفتم وست همون قبل عید میگفت 20 تومن!!!!
    شايد با تريپ شما حال نكرده ! والا من ديدم با ده تومن پي سي پي تركيده رو پاندرا كرده ! شايد قبلشم يه ده تومن گرفته ! واسه پسره هم داشت خالي مي بست كه اين باطري جادويي ! اگه بخواي يه باطري جادويي برات مي سازم 50 تومن !

منم با 3.90 بدون umd اجرا کردم
    من سه نود رو نمي گم قبل سه نود منظورم بود ،‌خوبه پچ سه شو خودم تو اين تاپيك گذاشتم و گفتم كه بازي هاي بيشتري رو بدون Umd اجرا مي كنه !

آقا جاوید منظورتون از اسپم دهنده ها من بودم نه؟
    ورژن های مختلف داره من توی یه مغازه ورژن دیگه شم دیده بودم
    نه عزيزم منظورم شما نبود يه يوزر تازه وارد بود كه پي اس پي ديده بود ياد خليج فارس افتاده بود !! ظاهرا پست هاشون پاك شده ! باور نداري از مهدي بپرس اونم ديدتش !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •