با یه موبایل خفن؟دستت درد نکنه دیگه!یعنی PSP اینقدر داغونه؟اونی که باید با یه موبایل مقایسش کرد DS هست،نه PSP.PSP با PS2 قابل مقایسست.نمیگم همونه،ولی قابل مقایسست.این دو تا با هم فرق دارنا!دوباره همه به من نپرن که GOW2 خفنه!![]()
با یه موبایل خفن؟دستت درد نکنه دیگه!یعنی PSP اینقدر داغونه؟اونی که باید با یه موبایل مقایسش کرد DS هست،نه PSP.PSP با PS2 قابل مقایسست.نمیگم همونه،ولی قابل مقایسست.این دو تا با هم فرق دارنا!دوباره همه به من نپرن که GOW2 خفنه!![]()
می گم کسی بازی god father را انجام داده؟ همون نسخه کامپیوترشه که تبدیل کردند یا انحصاری واسه psp هستش. من بازیش را جدیدا گرفتم.فکر نمی کردم گرافیکش انقدر خوب باشه. عجیبه که کسی چیزی درموردش نمی گه...!
آخه psp با 160 گرم وزن رو داري با كامپيوتر 10 كيليويي مقايسه ميكني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
psp هزار تا مزاياي ديگه داره كه pc نداره . psp يك كنسول همراه هست . هر جا ميتوني ببري بازي كني . مثلا توي دستشويي هم ميتوني بري. ولي مگه با pc ميتوني هر جا بازي كني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته بازيش خيلي خوبه
من بازي رو گرفتم ولي بعد از اينكه اول بازي اون يارو رو ترور ميكنن و بازي به چند سال بعد ميره . اونجايي كه با سه نفر توي يه كوچه هستي نميدونم بايد چي كار كرد . يعني دو نفر رو ميزنم بعد معلوم نيست ديگه بايد چي كار كرد . اگه ميدوني راهنمايي كن . مرسي
خدا همه اسپم دهندگان دنيا رو شفا بده !
آخه ظاهرا فقط دو نوع يو ام دي دمو تو ايران بيشتر نيومده ! همه يا اينو دارن يا اونو !آقا جاوید یو ام دی دموتون عین مال منه!
منظورمو مثل اينكه نگرفتي ! من منظورم اين بود با يه چيزي در اندازه هيكل خودش بايد مقايسه بشه كه فكر كنم با هر چي مقايسه بشه سر تر باشه ! بعدش گرافيك گاد آف وار پلي دو خفنه ! :- )با یه موبایل خفن؟دستت درد نکنه دیگه!یعنی PSP اینقدر داغونه؟اونی که باید با یه موبایل مقایسش کرد DS هست،نه PSP.PSP با PS2 قابل مقایسست.نمیگم همونه،ولی قابل مقایسست.این دو تا با هم فرق دارنا!دوباره همه به من نپرن که GOW2 خفنه!
اي ول بالاخره يكي ما رو درك كرد !آخه psp با 160 گرم وزن رو داري با كامپيوتر 10 كيليويي مقايسه ميكني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
psp هزار تا مزاياي ديگه داره كه pc نداره . psp يك كنسول همراه هست . هر جا ميتوني ببري بازي كني . مثلا توي دستشويي هم ميتوني بري . ولي مگه با pc ميتوني هر جا بازي كني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمي دونم چرا اينقدر از امضام خوشم اومده !
جاويد
Last edited by J A V I D; 19-04-2008 at 00:27.
من قبل این که مال پسر داییمو ببرم رفتم وست همون قبل عید میگفت 20 تومن!!!!
خوب از همون اول مگه من نگفتم مقایسه بین psp و pc کار اشتباهیه و بهتره این بحث رو بی خیال بشیم فیزیک یعنی این که محیط اصرافت قابلیت تخریب پذیری داشته باشه مثلا به درخت تیر میزنی بشکنه و...
منم با 3.90 بدون umd اجرا کردم
مگه چند مدل umd demo داریم؟!![]()
Last edited by ali_ranger22; 19-04-2008 at 13:10.
اقا یکی اموزش تبدیل بازی های ps1 رو میزاره؟که با 3.90 اجرا بشه
آقا جاوید منظورتون از اسپم دهنده ها من بودم نه؟
ورژن های مختلف داره من توی یه مغازه ورژن دیگه شم دیده بودم
Last edited by amirrasa kateb; 19-04-2008 at 14:05.
[آموزش ایمیج گرفتن از بازی های اورجینال psp یعنی umd به ISO]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شايد با تريپ شما حال نكرده ! والا من ديدم با ده تومن پي سي پي تركيده رو پاندرا كرده ! شايد قبلشم يه ده تومن گرفته ! واسه پسره هم داشت خالي مي بست كه اين باطري جادويي ! اگه بخواي يه باطري جادويي برات مي سازم 50 تومن !من قبل این که مال پسر داییمو ببرم رفتم وست همون قبل عید میگفت 20 تومن!!!!
من سه نود رو نمي گم قبل سه نود منظورم بود ،خوبه پچ سه شو خودم تو اين تاپيك گذاشتم و گفتم كه بازي هاي بيشتري رو بدون Umd اجرا مي كنه !منم با 3.90 بدون umd اجرا کردم
نه عزيزم منظورم شما نبود يه يوزر تازه وارد بود كه پي اس پي ديده بود ياد خليج فارس افتاده بود !! ظاهرا پست هاشون پاك شده ! باور نداري از مهدي بپرس اونم ديدتش !آقا جاوید منظورتون از اسپم دهنده ها من بودم نه؟
ورژن های مختلف داره من توی یه مغازه ورژن دیگه شم دیده بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)