دوست من شما در پست من توهین میبینی ؟! من تاحالا توی این انجمن به کسی توهین نکردم ! اگه هم شما فکر میکنید من توهین کردم ببخشید .اتفاقا من می خوام بدونم کسی اون کرک رو داره یا نه . در ضمن میشه دیگه شما به من کمک نکنین ممنون میشم
دوست من شما در پست من توهین میبینی ؟! من تاحالا توی این انجمن به کسی توهین نکردم ! اگه هم شما فکر میکنید من توهین کردم ببخشید .اتفاقا من می خوام بدونم کسی اون کرک رو داره یا نه . در ضمن میشه دیگه شما به من کمک نکنین ممنون میشم
سلام به همه دوستان خوبم
از هر شرکتی گرفتم نصب نشد
Last edited by peyman_nn; 10-08-2007 at 18:39.
سلام
از همه دوستانی که قبلا soul rever 2 رو تموم کردند خواهشمندم در مرحله آخر که عکساشو گذاشتم بگند من چی کار کنم ، هیچ جوری نمیتونم اون مرحله رو تموم کنم
اصلا چیزی نداره که حل کنم یا کاری بکنم یا ...
این جا قسمت های بالاشه که اون سر مار رو میبینید
اینجا هم پایینه که در 3 تا دالان موجود ، هر 3 مثل همند
حالا چی کار کنم ؟؟![]()
آقای پیمان درخشانی ،
در مورد Splinter Cell 4 باید بگم سیستمتون نمیکشه . اون هم از قسمت گرافیک . کارت گرافیک شما Pixel Shader 3 رو ساپورت نمیکنه .
در مورد این بازی Soul Rever هم شما باید در تاپیک مخصوص خود این بازی مطرح میکردی نه اینجا .
بعدشم لطفا از این به بعد فقط لینک عکس ها رو بزار . چون اینطوری نظم صفحه به هم میخوره .
اگه هر سئوال دیگه ای بود در خدمتیم .
سلام اوراکل عزیز
برای سول ریور 2 تاپیکی پیدا نکردم، این بازی همان طور که میدونید سال 2001 به بازار آمد
برای Sp4 باید بگم با گرافیک زیر و رم 2 گیگ ocz مگه میشه اجرا نشه ؟
![]()
اووووووووووووووه !
پیمان جان ایول گرافیک ! نمیدونم آخه من وقتی گرافیک قدیمی رو داشتم این پیغام رو میداد . ببینم درایورش رو نصب کردی ؟
کسی میدونه چه جوری درایو مو NTFS کنم؟
چون Prince of Persia 3 رو گرفتم تا %99 میره بعد میگه جا نسیت در حالی که 20 گیگ جا هست
لطفا راهنمایی کنید
سلام
اره به خدا نصب کردم
همون سی دی که همراهش بود
غیر از اون چیز دیگری ندارم
راستی سول ریور رو تموم نکردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یک کم کمک کنید
از برنامه پارتیشن مگیک استفاده کن
partition magic 8
شرمنده دقیق یادم نیست.ببین تمام قلب هارو اونجا گذاشتی تو بدناشون تا روح ها آزاد بشن؟نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه من دیگه چی بگم ؟! آخرین مدل کارت گرافیک رو داری ! میگم ویندوزت چیه ؟! نکنه Sp2 هست ؟!سلام
اره به خدا نصب کردم
همون سی دی که همراهش بود
غیر از اون چیز دیگری ندارم
راستی سول ریور رو تموم نکردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یک کم کمک کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)