دوستان من آموزشیم تموم شده نیروی انتظامی هستم افتادم استان خودم ( گیلان ) چه جاهایی توی نیروی انتظامی کار کردن راحت تره ؟ که مثلا بتونی بعد وقت اداری بیای خونه ؟
دوستان من آموزشیم تموم شده نیروی انتظامی هستم افتادم استان خودم ( گیلان ) چه جاهایی توی نیروی انتظامی کار کردن راحت تره ؟ که مثلا بتونی بعد وقت اداری بیای خونه ؟
Last edited by pedram9; 08-11-2016 at 13:39.
سلام ، دوستان من رفتم برای معافیت پزشکی یا معاف از رزمی ، پزشک های ناجا هم معاینه کردن ، بعدش گفتن یک ماه دیگه برو میدون سپاه ، نتیچه رو بگیر ، الان یک ماه نشده ، دعوت نامه کمیسیون اومده ، برای همه دعوت نامه میدن ؟ یعنی همه دوباره میرن برای پزشک ؟
جریانش چیه ؟
دوباره 1 ماه دیگه تاریخ دعوت نامه هست ، عملا الان باید یک ماه دیگه صبر کنم ، زودتر نمیشه رفت ؟ با اشنا میشه زودتر رفت ؟ ممنون
سلام یه سوال در مورد کفالت و مراحلش دارم کسی که بتونه راهنمایی کنه لطفا پیغام خصوصی بده چند تا سوال داشتم ممنونش میشم....
Last edited by Brbr80; 08-11-2016 at 19:09.
رفتم پلیس +10 لیست مدارک مورد نیاز رو به همراه دفترچه گرفتم
اما چون حسش نبود بقیه کارا رو گذاشتم واسه شنبه هفته آینده.
البته به کارت پایان خدمت یا معافی که نیازی ندارم اما دلیل اقدام بیشتر ضد حال زدن به یه عده ست که چشم ندارن بقیه رو آزاد و رها ببینن
مشکلم َم پولیپ روده ست![]()
سلام به همگی
بعد از این که ۶ماه از خدمتت تو یکی از رسته های نیروی انتظامی تموم شد امکانش هست درخواست بدی واسه تغییر رسته که ادامه خدمت رو اونجا باشی؟
من نیرو انتظامی هستم اموزشم تموم شده افتادم قرارگاه رشت قرارگاه چجور جائیه؟ کارشون چیه؟ چون بومی هستم میتونم بیام خونه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by pedram9; 09-11-2016 at 11:57.
سلام
ببخشید سوال می کنم دوست عزیز برای اینکه توی شهر خودتون بیوفتید شرایطی داشتید(تک فرزندی و ... ) یا به خاطر بومی بودن بود؟اگر دوست نداشتید ج ندید هیچ مشکلی نیست[emoji4]
سلام دوستان
یه سوالی برام پیش اومده
چند وقتیه که خیلیا میگن واسه معافهای پزشکی کار اداری نیست. ایا این درسته ؟
یعنی معافیتهایی که مربوط به دستگاه گوارش میشن هم این قضیه براشون صادقه ؟
آخه قبلا شنیده بودیم معافیتهای اعصاب و روان برای کارشون مشکل ایجاد میشه
Last edited by aminreza.star; 09-11-2016 at 13:21.
تک پسر بودم آموزشی تبریز بودم بعدش افتادم شهر خودم .
دوستان عزیز لطفا سوالمو جواب بدید
من نیروی انتظامی هستم اموزشم تموم شده افتادم قرارگاه . قرارگاه چجور جائیه؟ کارشون چیه؟ چون بومی هستم میتونم بیام خونه؟ مثلا 2 بعد ظهر به بعد ؟ یا فقط 5شنبه ها؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
> خیر
> خیر
> تا حدود زیادی صحیحه
همه اینها بستگی به این داره که شخص چه نوع بیماری یا نقصی داره.طبیعتا اگه به طور مثال انگشتان دست یک نفر قطع شده باشه احتمال اینکه کار اداری پیدا کنه خیلی کمه.
چه مشکلی مرتبط با دستگاه گوارش دارید؟
به طور کل بیماری یا نقص در صورتی که در زندگی روزمره شخص خللی ایجاد کرده باشه، در مبحث اشتغال هم مشکل ایجاد می کنه و اینها ربطی به معافیت پزشکی نداره.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)