عمرن؛ میگیرم ازشون حاجی
یه کاری میکنی که همین الان برم زنگ بزنم بگن بزارن رو 16 !!![]()
عمرن؛ میگیرم ازشون حاجی
یه کاری میکنی که همین الان برم زنگ بزنم بگن بزارن رو 16 !!![]()
با تشکر
فکر نمیکنم نویز داشته باشه
البته الان بهتر شد و رفت روی 80 / 90 اما بازم خوب نیست ! چون قبلا که 512 بودم سرعتم این بود 2mb نباید اینطور باشه
راستی یه مشکلی هم دارم
وقتی میخوام مودم رو از روی دیسک نصب کنم این پیغام میاد
کابل هم متصله و هیچ اشکالی نداره
یه مورد دیگه اینکه الان چراغ internet مودم خاموشه
![]()
Last edited by BATMAN-LOVE; 05-09-2014 at 01:12.
اول سلام
من میخوام از پارس انلاین سرویس بگیرم!فقط یه سوال از بچه هایی که پارس دارن استفاده میکنن:سیاست این شرکت در قبال دانلود تو تایم شبانه چیه؟سرعت دانلود رو تو تایم رایگان محدود میکنن؟حداکثر سرعت (مثلا برا سرویس 2مگ )تو تایم شبانه چقدر هست؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید![]()
برای من های وب روی خط دیگم با نویز 6 روی 6 مگ اپ شده( خوده خطم از های وب روی 6 مگ گذاشتن) اگه از سایتی که سر عت دانلود کردنش خوب باشه با 32 کانکشن بین 450 تا 600 دانلود میکنه اما همین حالا که خط پارس انلاینم درست شد نویز خطم از 6 به 11 رسید --از همون سایت که با های وب دانلود کردم --با پارس انلاین بین400 تا 450 هست --اما خوب خطم روی پارس انلاین روی 4 مگ اپ شده ( پروفایلم هم روی 4 مگ گذاشتن)باید تا روز شنبه صبر کنم که خطم را 9 مگ بزارن ببینم میکشه یا نه ؟
واقعا مشکل من از طرف مخابرات بود که بعد از این همه دوندگی از 6 به 11 رسید اما برای خطه دیگم که روی های وب هست هیچ کاری نمیتونم بکنم
-------------
در مورد دکل هم براتون روز شنبه میپرسم خدمتتون میگم -- فکر کنم تا چند روز اول اگه راضی نبودیم میان جمع میکنن و 250 را پس میدن اما هزینه نصب که 25 هست دیگه پس نمیدن
Last edited by alijigari; 05-09-2014 at 01:11.
احتمالی که من میدم اینه که قبلا پهنای باندت کمتر بوده، الان که اومدی رو 2 مگ پهنای باندتو بردن بالاتر (مثلا 9 مگ) ولی نویز خطت برای 9 مگ جوابگو نیست چون با بالاتر رفتن پهنای باند نویز هم بیشتر میشه. مخصوصا اینکه میگی قطعی داری (چراغ اینترنت مودمت خاموش میشه)
به نظرم قبل از هر کاری نویز خطت رو از تو مودم چک کن یا اینکه بگو از پشتیبانی واست چک کنن.
Last edited by placebo111; 05-09-2014 at 01:57.
پس لطف کن خطتو که گذاشتی روی 9 مگ یه مقایسه کن اینجا بهمون بگو. بعد توی های وب بالاتر از 6 مگ هم سرویس دارن؟
در مورد دکل هم اگه لطف کنی و پرس و جو کنی واقعا ممنون میشم. چون وقتی آدم به هر دلیلی دیگه اینترنت نخواست از اون شرکت بگیره اون دکل به چه دردش میخوره؟ حالا هزینه ی کابل و راه اندازی رو پس ندن منطقیه.
سلام. سیاستشون محدود کردن سرور های محبوب و محدود کردن سرعت کاربرای پر دانلود هست.
اصولا شبها پهنای باند کمتر از روزه ولی سرعتی که دریافت میکنید چه روز و چه شب کاملا بستگی به مرکز مخابراتی تون داره. توی خیلی از مراکز در حال حاضر کمبود پهنای باند دارن (چیزی که خودشون میگن) و سرعت کاربرها به شدت پایین اومده.
دوست عزیز سقف دانلود برای اینکه محدود نشی مشخصه؟مثلا هر شب چقدر؟
یعنی خسته نباشید جماعت.
عملا با 2مگ نصف سرعت دارم میگیرم. به زور 140ک میشه. پر نوسان.
ایشالا نصیب خودتون هم بشه که هی عکس و تعریف میکنید از این پارس... :-دی
از خواب پاشی ببینی همش 1 گیگ گرفته خیلی زوره ها؛ شب تا صبح سیستمت روشن باشه، واسه 1 گیگ؛ به خدا کشورای دیگه مارو ببنن، فقط بهمون میخندن !!
همه هم سرورهای داخلی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)