تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3759 از 4428 اولاول ... 275932593659370937493755375637573758375937603761376237633769380938594259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,581 به 37,590 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عمرن؛ میگیرم ازشون حاجی

اگه نویز خطت جواب میده همین الان بگو بذاره رو 16. تعارف که نداری باهاشون اگه خطت بکشه و مرکزت هم کمبود پهنای باند مثل ما نداشته باشه باید بذاره.
    یه کاری میکنی که همین الان برم زنگ بزنم بگن بزارن رو 16 !!

2. این کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

زنگ بزن 82208000 پیام بذار بگو جیه مشکلت شنبه باهات تماس میگیرن بگو یا درستش کنید یا جمع میکنم میرم.
    راستی نویز خطتو چک کردی؟
    با تشکر
    فکر نمیکنم نویز داشته باشه
    البته الان بهتر شد و رفت روی 80 / 90 اما بازم خوب نیست ! چون قبلا که 512 بودم سرعتم این بود 2mb نباید اینطور باشه
    راستی یه مشکلی هم دارم
    وقتی میخوام مودم رو از روی دیسک نصب کنم این پیغام میاد
    کابل هم متصله و هیچ اشکالی نداره
    یه مورد دیگه اینکه الان چراغ internet مودم خاموشه
    Last edited by BATMAN-LOVE; 05-09-2014 at 01:12.

4. این کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اول سلام
    من میخوام از پارس انلاین سرویس بگیرم!فقط یه سوال از بچه هایی که پارس دارن استفاده میکنن:سیاست این شرکت در قبال دانلود تو تایم شبانه چیه؟سرعت دانلود رو تو تایم رایگان محدود میکنن؟حداکثر سرعت (مثلا برا سرویس 2مگ )تو تایم شبانه چقدر هست؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

الان های وب کیفیتش چطوره نسبت به پارس آنلاین؟ هم از نظر سرعت دانلود هم از نظر سرعت استریمینگ و پینگ؟
    برای من های وب روی خط دیگم با نویز 6 روی 6 مگ اپ شده( خوده خطم از های وب روی 6 مگ گذاشتن) اگه از سایتی که سر عت دانلود کردنش خوب باشه با 32 کانکشن بین 450 تا 600 دانلود میکنه اما همین حالا که خط پارس انلاینم درست شد نویز خطم از 6 به 11 رسید --از همون سایت که با های وب دانلود کردم --با پارس انلاین بین400 تا 450 هست --اما خوب خطم روی پارس انلاین روی 4 مگ اپ شده ( پروفایلم هم روی 4 مگ گذاشتن)باید تا روز شنبه صبر کنم که خطم را 9 مگ بزارن ببینم میکشه یا نه ؟

واقعا مشکل من از طرف مخابرات بود که بعد از این همه دوندگی از 6 به 11 رسید اما برای خطه دیگم که روی های وب هست هیچ کاری نمیتونم بکنم
    -------------
    در مورد دکل هم براتون روز شنبه میپرسم خدمتتون میگم -- فکر کنم تا چند روز اول اگه راضی نبودیم میان جمع میکنن و 250 را پس میدن اما هزینه نصب که 25 هست دیگه پس نمیدن
    Last edited by alijigari; 05-09-2014 at 01:11.

7. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با تشکر
    فکر نمیکنم نویز داشته باشه
    البته الان بهتر شد و رفت روی 80 / 90 اما بازم خوب نیست ! چون قبلا که 512 بودم سرعتم این بود 2mb نباید اینطور باشه
    راستی یه مشکلی هم دارم
    وقتی میخوام مودم رو از روی دیسک نصب کنم این پیغام میاد
    کابل هم متصله و هیچ اشکالی نداره
    یه مورد دیگه اینکه الان چراغ internet مودم خاموشه
    احتمالی که من میدم اینه که قبلا پهنای باندت کمتر بوده، الان که اومدی رو 2 مگ پهنای باندتو بردن بالاتر (مثلا 9 مگ) ولی نویز خطت برای 9 مگ جوابگو نیست چون با بالاتر رفتن پهنای باند نویز هم بیشتر میشه. مخصوصا اینکه میگی قطعی داری (چراغ اینترنت مودمت خاموش میشه)
    به نظرم قبل از هر کاری نویز خطت رو از تو مودم چک کن یا اینکه بگو از پشتیبانی واست چک کنن.
    Last edited by placebo111; 05-09-2014 at 01:57.

9. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای من های وب روی خط دیگم با نویز 6 روی 6 مگ اپ شده( خوده خطم از های وب روی 6 مگ گذاشتن) اگه از سایتی که سر عت دانلود کردنش خوب باشه با 32 کانکشن بین 450 تا 600 دانلود میکنه اما همین حالا که خط پارس انلاینم درست شد نویز خطم از 6 به 11 رسید --از همون سایت که با های وب دانلود کردم --با پارس انلاین بین400 تا 450 هست --اما خوب خطم روی پارس انلاین روی 4 مگ اپ شده ( پروفایلم هم روی 4 مگ گذاشتن)باید تا روز شنبه صبر کنم که خطم را 9 مگ بزارن ببینم میکشه یا نه ؟

واقعا مشکل من از طرف مخابرات بود که بعد از این همه دوندگی از 6 به 11 رسید اما برای خطه دیگم که روی های وب هست هیچ کاری نمیتونم بکنم
    -------------
    در مورد دکل هم براتون روز شنبه میپرسم خدمتتون میگم -- فکر کنم تا چند روز اول اگه راضی نبودیم میان جمع میکنن و 250 را پس میدن اما هزینه نصب که 25 هست دیگه پس نمیدن
    پس لطف کن خطتو که گذاشتی روی 9 مگ یه مقایسه کن اینجا بهمون بگو. بعد توی های وب بالاتر از 6 مگ هم سرویس دارن؟
    در مورد دکل هم اگه لطف کنی و پرس و جو کنی واقعا ممنون میشم. چون وقتی آدم به هر دلیلی دیگه اینترنت نخواست از اون شرکت بگیره اون دکل به چه دردش میخوره؟ حالا هزینه ی کابل و راه اندازی رو پس ندن منطقیه.

11. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اول سلام
    من میخوام از پارس انلاین سرویس بگیرم!فقط یه سوال از بچه هایی که پارس دارن استفاده میکنن:سیاست این شرکت در قبال دانلود تو تایم شبانه چیه؟سرعت دانلود رو تو تایم رایگان محدود میکنن؟حداکثر سرعت (مثلا برا سرویس 2مگ )تو تایم شبانه چقدر هست؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    سلام. سیاستشون محدود کردن سرور های محبوب و محدود کردن سرعت کاربرای پر دانلود هست.
    اصولا شبها پهنای باند کمتر از روزه ولی سرعتی که دریافت میکنید چه روز و چه شب کاملا بستگی به مرکز مخابراتی تون داره. توی خیلی از مراکز در حال حاضر کمبود پهنای باند دارن (چیزی که خودشون میگن) و سرعت کاربرها به شدت پایین اومده.

13. 4 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام. سیاستشون محدود کردن سرور های محبوب و محدود کردن سرعت کاربرای پر دانلود هست.
    اصولا شبها پهنای باند کمتر از روزه ولی سرعتی که دریافت میکنید چه روز و چه شب کاملا بستگی به مرکز مخابراتی تون داره. توی خیلی از مراکز در حال حاضر کمبود پهنای باند دارن (چیزی که خودشون میگن) و سرعت کاربرها به شدت پایین اومده.
    دوست عزیز سقف دانلود برای اینکه محدود نشی مشخصه؟مثلا هر شب چقدر؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یعنی خسته نباشید جماعت.
    عملا با 2مگ نصف سرعت دارم میگیرم. به زور 140ک میشه. پر نوسان.

ایشالا نصیب خودتون هم بشه که هی عکس و تعریف میکنید از این پارس... :-دی

16. 4 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از خواب پاشی ببینی همش 1 گیگ گرفته خیلی زوره ها؛ شب تا صبح سیستمت روشن باشه، واسه 1 گیگ؛ به خدا کشورای دیگه مارو ببنن، فقط بهمون میخندن !!

همه هم سرورهای داخلی !

18. 3 کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •