تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3759 از 4751 اولاول ... 275932593659370937493755375637573758375937603761376237633769380938594259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,581 به 37,590 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

جالبه که بدونین کشورهای دیگه هم گاها سیاستی شبیه شاتل دارن اما نه به این افتضاحی
    من همین الان دارم با دوستم توی هند شهر پوما صحبت می کنم
    شرکت BSNL که ایشون الان داره ازش نت میگیره من اطلاعاتش رو میذارم تا ببینید
    این هم ادرس سایت شرکت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مثلا یکی از طرح هایی که شرکت ارائه میده به این شکل هست:
    1500 روپیه برای یک ماه
    سرعت برای 40 گیگ دانلود اول، 500 کیلوبایت در ثانیه، بعد از 40 گیگ دانلود سرعت دانلود میشه 60 کیلوبایت در ثانیه اما مهم اینه که سرعت وبگردی از سرعت دانلود جدا هست و سرعت دانلود یک پنجم سرعت وبگردی هست یعنی در هر حال سرعت وبگردی همیشه بالاست. دانلود هم در تمام شبانه روز رایگان هست و سرعت هم ثابت چیزی به نام محدودیت وجود نداره
    Last edited by ELDORAMO; 30-03-2012 at 20:54.

2. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

جالبه که بدونین کشورهای دیگه هم گاها سیاستی شبیه شاتل دارن اما نه به این افتضاحی
    من همین الان دارم با دوستم توی هند شهر پوما صحبت می کنم
    شرکت BSNL که ایشون الان داره ازش نت میگیره من اطلاعاتش رو میذارم تا ببینید
    این هم ادرس سایت شرکت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مثلا یکی از طرح هایی که شرکت ارائه میده به این شکل هست:
    1500 روپیه برای یک ماه
    سرعت برای 40 گیگ دانلود اول، 500 کیلوبایت در ثانیه، بعد از 40 گیگ دانلود سرعت دانلود میشه 60 کیلوبایت در ثانیه اما مهم اینه که سرعت وبگردی از سرعت دانلود جدا هست و سرعت دانلود یک پنجم سرعت وبگردی هست یعنی در هر حال سرعت وبگردی همیشه بالاست. دانلود هم در تمام شبانه روز رایگان هست و سرعت هم ثابت چیزی به نام محدودیت وجود نداره
    سلام
    اگر 1500 روپیه باشه تقریبا ماهی 67500 تومان میشه که با این تفاسیر صد شرف داره به سرویسهای دیدیکیت یا همون اختصاصی شاتل
    قیمت 128 اختصاصی شاتل ماهی فکر کنم حدود 220 هزار تومان باشه

4. 4 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

در عین حال طرحی که اون شرکت هندی اجرا می کنه خیلی جالبه
    به جای دزدی از ملت برای جذب مشتری ابتدا سرعت بالا ارائه میده خوب فرد با مدیریت دانلودش میتونه تا مدت طولانی سرعت بالایی داشته باشه بعد هم با گذشتن از اون سقف دانلود سرعت تازه به حالت استاندارد برمیگرده
    اما شاتل دقیقا برعکس اینه یعنی اول سرعت استاندارد هست اما کافیه از اون حد دانلود بگذری بعد سرعتت با خاک یکسان میشه دیگه حتی وبگردی هم نمیتونی کنی

قیمت اون به نرخ ارز رسمی میشه 33000 تومان در ماه و به نرخ ارز آزاد میشه 67500 یعنی واسه یه فرد هندی هزینه ای فوق العاده پایینه

6. 3 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بعد از 10-15 روز برگشتم.اول از همه سال جدید رو بهتون تبریک میگم و سال خوبی رو براتون آرزو می کنم
    خب این که مشخصه نسبت به AT&T مقایسه نمیشه نسبت به سایر Isp ها مقایسه میشه.

مثلا خود من دلیل این امتیاز کمم اینه که اولا چند ماهی بود که شبانه ام قطع شده بود، ثانیا مشکلات زیادی داشتم اواخر با شاتل، مهمتر از همه پشتیبانی محلی که هیچی! پشتیبانی تهران هم فقط میپیچوند جز یه بار که مشکل رو پی گیری کردم و حل کردن. از برخورد نمایندگی هم خوشم نمیومد دیگه تمدید نکردم هم شرکت هم منزل الان هم برای شرکت از پارس آنلاین سرویس میگیرم و دانلود روزانه اش چند برابر سرعتیه که شاتل آرت 256 میداد و شبانه اش هم خیلی استفاده نمیکنیم تا نظر بدم. برای منزل هم اکو 512 داشتم که همه میدونن اوضاعش چطوریه! الان 256 از مخابرات گرفتم که سرعتش شب و روز 4Mbps هست و دانلودش زیر 450 نیست هیچ وقت! الان هم ترافیکم منفی 3 گیگ هست و قطع هم نمیکنن به این راحتی ها ( البته مورد آخر کاملا شانسیه جزو مزایای سرویس دهنده نیست! )

اینجا دیگه قضیه بد و بدتر نیست ISP ها باید سرویس درست به مشتریانشون ارائه بدن. البته مطمئنم که سعیشون رو میکنن در سطح کلان ولی اینکه تا چقدر محقق شده رو داریم مقایسه میکنیم از نظر آماری و به زودی برای بقیه ISP ها هم اضافه میکنیم که مشخص تر باشه.
    اشتباه میکنم؟
    اتفاقا متاسفانه بیشتر ماها ISPمون رو با ISP های بقیه ی کشور ها مقایسه می کنیم.مثالش هم همین چند پست آخر دوستامون هست که با تبدیل ارز یک ISP در هند رو با ایران مقایسه می کنند با اینکه از تفاوت فاحش قیمت پهنای باند در ایران نسبت به بقیه ی کشور ها مطلع هستند
    این که مخابرات استان شما همچین سرویسی رو با کیفیت خوب و قیمت مناسب می ده خوش شانسی شماست ولی برای مثال متاسفانه کیفیت اینترنت مخابرات اصفهان بد هست و شاتل نسبت به بقیه ی ISP ها یه سروگردن بهتره(البته من اطلاعی از پارس آنلاین اصفهان ندارم)
    مشکل مهم تر سنگ اندازی خود دولت برای تامین پهنای باند مورد نیازشون هست.مثلا همین چند وقت پیش خبری خوندم مبنی بر اینکه پیشگامان به دلیل اینکه نمی تونه پهنای باندی که وارد کشور کرده رو استفاده کنه مجبور شده اون رو به افغانستان بفروشه
    نامحدوده اسمش، ولی خوب قانون مزخرف Fair User Policy محدودش میکنه
    عزیز من، اون سرویس باز هم نامحدوده فقط نباید انتظار داشته باشی هر چه قدر بخوای با فول اسپید دانلود کنی
    سلام بر دوستان عزیز
    سال نو مبارک و...
    میبینم که امار داره حقیقت را میگه بر خلاف ادعای برخی از دوستان....

امیدوارم که اولین پستم تو سال 91 پاک نشه
    عزیزم خیلی از دوستانی که در نظر سنجی شرکت می کنند کیفیت بقیه ی ISP های ایران رو تجربه نکردند یا از مفاد قراردادی که با شاتل عقد کردند اطلاع ندارند و یا شاتل رو با ISP های خارج از کشور مقایسه می کنند
    هنوز دو روز نگذشته که اومدن سر کار من رو محدود کردندتازه میخواستم از شاتل تعریف کنم ببین نگذاشت دو روز دلمون بهشون خوش بشه زود گندشون درومد (البته گلاب به روتون)
    ناگفته نماند که من هم توی این چند روزه حسابی دانلود کرده بودم ولی محدودیت واقعا نامردیه
    این هم دلیل برای اون دوستمون که میخواست بیاد شاتل ، نظرسنجی هم جای خودش معلومه. شاتـــــــل شاتــــــــــــــــل که میگن ایـــــــــــــــــــــــ نــــــــــــــــــــــــ ــه
    عزیزم با دانلود بیش از حد اینترنت بقیه با مشکل مواجه می شه.شما رو اگه به حال خودت بزارن 24 ساعته دانلود می کنی برادر من.اون وقت تکلیف بقیه چیه؟
    من تازه به آرت 1 تغییر سرویس دادم...همونطور که گفتید الان سرعت رو 100 هست!! حالا تقریبا چند گیگ میتونم دانلود کنم قبل از اینکه شاتل سرعت رو پایین بیاره؟ نباید از 30 گیگ کمتر باشه, هست؟؟ لطفا دوستانی که آرت داشتن راهنمایی کنن.
    بعله خیلی کمتر از ایناس!
    اگه سرویستو 16 کیلوبایت اختصاصی در نظر بگیریم ماکسیموم 16 گیگ می تونی در ماه دانلود کنیچه برسه به این سرویس که اختصاصی نیست.شما تا 10 گیگ دانلود کنی محدود نمی شی.بیشترشو من قول نمی دم.
    البته پشت سر هم دانلود نکن و بین دانلود هات فاصله بنداز
    سلام
    از قدیم گفتن: کا را که کرد آنکه تمام کرد
    حالا جریان شاتله: سرویس حجمی میده برای دانلود شبانش بامبول درمیاره
    مثالش مثل اینه که توی آزاد راه با ماشین آخرین سیستم بهت بگن نباید از 30 کیلومتر بیشتر بری

حالا شاتل هم میگه شب که مجانیه سعی کن دانلود نکنی. اصلا سرویس eco بدون ساعت رایگان واقعی (نه اینکه با اما و اگر و دانلود کنی محدود میشی) معنی نمیده
    عزیزم شما انتظار داری شبانه پهنای باند رو به صورت کاملا اختصاصی در اختیارت قرار بدن تا شما دانلود کنی؟
    بقیه ی افرادی که دانلودر نیستن حق استفاده از اینترنت با کیفیت مناسب رو ندارن؟
    همون 30 گیگ که بعضیا میگن درست نیست کاملا درسته! بعد 30 گیگ دانلود محدودت میکنن. نگا کردم دیدم پارس آنلاین هم 30 گیگ حجمی با سرعت 512 رو میده 60 تومان ولی دیگه اسم نامحدود نمیذاره روش(!!!!) شاتل دزد همون سرویس رو با همون قیمت به اسم نامحدود به خورد مشتریاش میده. 30 گیگت که تموم بشه تبدیل به دایال آپ میشی. این از آرت. سرویس اکوی شاتل رو هم با مشابهاش توی بقیه سرویس دهنده ها مقایسه کنید تا ببینید دزد سر گردنه که میگن همین شاتله
    طبق حرف شما سرویس آرت بهتر از سرویس مشابه پارس آنلاینشه دیگه!نیست؟
    1500 روپیه برای یک ماه
    این سرعت هایی که ذکر کردین برای وبگردی هست یا دانلود؟
    اینکه بعد از 40 گیگ سرعت دانلود کم می شه اسمش محدودیت نیست؟
    اگر 1500 روپیه باشه تقریبا ماهی 67500 تومان میشه که با این تفاسیر صد شرف داره به سرویسهای دیدیکیت یا همون اختصاصی شاتل
    قیمت 128 اختصاصی شاتل ماهی فکر کنم حدود 220 هزار تومان باشه
    عزیزم به نظرت مقایسه ی سرویس های اختصاصی با یه سرویس شیر شده منطقی هست؟
    شما می تونی سرویس اختصاصی رو با سرویس اختصاصی مقایسه کنی
    در ضمن شما از قیمت پهنای باند در هند خبر داری؟
    زمانی می شه این دو شرکت رو با هم مقایسه کرد که هزینه ی پهنای باند در ایران و هند و هزینه های دیگه تقریبا برابر باشه
    در عین حال طرحی که اون شرکت هندی اجرا می کنه خیلی جالبه
    به جای دزدی از ملت برای جذب مشتری ابتدا سرعت بالا ارائه میده خوب فرد با مدیریت دانلودش میتونه تا مدت طولانی سرعت بالایی داشته باشه بعد هم با گذشتن از اون سقف دانلود سرعت تازه به حالت استاندارد برمیگرده
    اما شاتل دقیقا برعکس اینه یعنی اول سرعت استاندارد هست اما کافیه از اون حد دانلود بگذری بعد سرعتت با خاک یکسان میشه دیگه حتی وبگردی هم نمیتونی کنی

قیمت اون به نرخ ارز رسمی میشه 33000 تومان در ماه و به نرخ ارز آزاد میشه 67500 یعنی واسه یه فرد هندی هزینه ای فوق العاده پایینه
    من هر چی فکر می کنم این سرویسی که شما میگی چیزی شبیه به آرت هست!
    تا اونجایی هم که من می دونم سرعت اکثر سرویس های شاتل بیشتر از قرارداد هست
    تازه تا جایی که یادمه دوستان یه زمانی می گفتند سرویس های اکو دارای وبگردی با سرعت عالی هست(همین تاپیک رو بگردین پیدا می کنید پستاشون رو)
    اگه در حال حاضر اینطوری نباشه دلیلش سوئ استفاده ی افرادی هست که از سرعت بالای وبگردی برای دانلود بیشتر سوئ استفاده می کردند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

این سرعت هایی که ذکر کردین برای وبگردی هست یا دانلود؟
    اینکه بعد از 40 گیگ سرعت دانلود کم می شه اسمش محدودیت نیست؟
    اون سرعت ها برای دانلود هست و بعد از تموم شدن 40 گیگ سرعت دانلود به 60 کیلوبایت میرسه اما در هر حال سرعت وبگردی از دانلود جدا هست و حدودا 5 برابر دانلود هست
    منظور من از محدودیت، محدودیت دانلود بود که در تمام شبانه روز رایگان هست

عزیزم خیلی از دوستانی که در نظر سنجی شرکت می کنند کیفیت بقیه ی ISP های ایران رو تجربه نکردند یا از مفاد قراردادی که با شاتل عقد کردند اطلاع ندارند و یا شاتل رو با ISP های خارج از کشور مقایسه می کنند
    ولی من نظرسنجی یکی دیگه از شرکت ها رو که نگاه کردم مشترکین مثل شاتل همه به خیلی بد رای نداره بودن بر عکس گفته بودن از شرکت راضی هستن درصد کمی ناراضی بودن

تا اونجایی هم که من می دونم سرعت اکثر سرویس های شاتل بیشتر از قرارداد هست
    شما پست من رو درست نخوندی
    سرعت شاتل در حد استاندارد هست و بعد از تموم شدن سقف دانلود به حد غیر مجاز افت پیدا میکنه در حالی که اون شرکت هندی سرعتش از حد استاندارد خیلی بالاتره و بعد از رسیدن به محدودیت ذکر شده در قرارداد یعنی تمام شدن 40 گیگ اولیه سرعت به حد استاندارد میرسه که 60 کیلوبایت در ثانیه هست یعنی شاتل میمیره اگه بعد تموم شدن اون 20-30 گیگ اولیه، سرعت رو به 5 کیلوبایت نرسونه؟ این یک سیاست عمدیه و نه پهنای باند کم میاد و نه هیچ چیز دیگه فقط بهونه ای برای تنبیه مشتریه
    خدایی نکرده من خودم اینجا اینترنتی دارم که شبانه 6 گیگ از ساعت 2 تا هفت صبح دانلود میکنم خودم میتونم فرق دزدی این شرکت ها رو تشخیص بدم یه شرکت مثل پیام اوران هر روز داره سرعت و خدماتش رو زیاد میکنه با اینکه مشتریاش هم چندبرابر میشه یکی هم مثل شاتل هر روز با یه بهونه یه جوری سرعت مشترک رو به 5 کیلوبایت میرسونه
    Last edited by ELDORAMO; 31-03-2012 at 10:53.

9. 3 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تازه محدود کرده شده 60! یعنی سرعتی که شاتل با منت به مشترکاش میده
    واسه ما همیشه 60 هم باشه راضی ایم :|

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

در حقیقت شاتل باید سرویس ارت رو اینطوری بده:
    اول اینکه اعلام کنه سرویس کاملا محدوده!
    دوم اینکه دست کم سرعت حقیقی دانلود رو ثابت نگه داره یا اگه هنر داره تا تموم شدن اون سقف دانلود برای مثلا ارت 3 سرعت بالاتری ارائه بده و بعد از اون حداقل سرعت وبگردی رو ثابت نگه داره نه اینکه وبگردی و دانلود رو باهم حساب کنه و بعد از تموم شدن ترافیک مورد نظر مشترک رو از وبگردی هم بندازه خداییش خیلی ستمه

دیشب یه چیز جالب دیدم
    دانلود من سرعتش روی 360 ثابته البته از مدیافایر وسط دانلود یک فایل از یکی از سایت های ایرانی شروع کردم به دانلود سرعت دانلودم تا زمان تموم شدن دانلود اون فایل از 360 رسید به 800
    میگن علتش (( Cache )) هست ولی جالب اینکه فهمیدم سرعت اینترنت من روی 360 بسته نیست بلکه از خود شرکت تا خونه من پهنای باند کاملا بازه و به یک مگ در ثانیه میرسه همون طور که یک شب مسئولین خواب موندن شیرفلکه رو نبستن و تا صبح 15 گیگ دانلود کردم اما ظاهرا شیرفلکه از یه جای دیگه بسته هست یعنی شرکت از کش خودش ( فایل هایی که مشترکین زیاد اونا رو دانلود کردن ) برای من با سرعت خیلی بالایی میفرسته اما برای سایر فایل ها سرعت من از 370 بالاتر نمیاد
    خدا لعنت کنه اونی که شیرفلکه رو بسته
    Last edited by ELDORAMO; 31-03-2012 at 10:51.

12. 3 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_19_night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شاتل دزد امسال هدیه تولدم را خورد در صورتی که بیش از هر سال ترافیک اضافه خریده بودم.
    یک توصیه برادرانه بهتون می کنم : هر زمان زیاد ترافیک خریدید قید هدیه تولد را بزنید چون این شرکت پیش خودش اینطور حساب کتاب مب کنه که این مشترک وضع مالیش خوبه و هدیه تولد را بالا می کشه.

در ضمن تو این 2 هفته اول فروردین شبانه بیش از 50 مگ دانلود نکردم ولی محدود شدم و دیشب حتی صفحه باز نمی کرد!
    متاسفم که چنین سیاست های مشتری گریزانه ای را در پیش گرفته اند.

14. 4 کاربر از black_19_night بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من الان 6 روز از اشتراکم باقی مونده!
    اگر بخوام ISP رو تغییر بدم باید چیکار کنم؟!
    به شاتل چه درخواستی باید بدم؟
    بعد از اینکه شاتل رو لغو کردم باید به ISP جدیدم درخواست بدم؟ یا قبلشم میشه؟
    Last edited by ashi-khan; 31-03-2012 at 15:11.

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چرا گوگل باز نميشه؟ مال شما هم اين طوري هست؟

17. این کاربر از pedramakaay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •