فرق می کنه گرامی
الان مدرک تحصیلی نقش زیادی بازی میکنه در گرفتن معافی.دو نفر با مدرک دیپلم و ارشد و با بیماری یکسان برای معافیت اقدام می کنن.اونی که دیپلم داره معاف دائم و اونی که ارشده معاف از رزم میشه.البته این مثال کلی بود اما در اصل همین مدلیه.
فرق می کنه گرامی
الان مدرک تحصیلی نقش زیادی بازی میکنه در گرفتن معافی.دو نفر با مدرک دیپلم و ارشد و با بیماری یکسان برای معافیت اقدام می کنن.اونی که دیپلم داره معاف دائم و اونی که ارشده معاف از رزم میشه.البته این مثال کلی بود اما در اصل همین مدلیه.
..............................
عجب
پس اینطوری شده
والا هر روز یه قانون و تبصره میذارن، خودشون هم نمی دون چیکار دارند می کنند
باز خوبه تو این قانونه جدیدشون کفه ترازو به سمت دیپلمه ها و زیر دیپلمه ها سنگینی میکنه
همیشه بین لیسانس و دیپلم فرق میذاشتند که همیشه به نفع لیسانسه ها و فوق لیسانسها بوده![]()
Last edited by donnie yen; 06-11-2016 at 00:31.
سلام دوستان
برای اطلاع که ایا پذیرش سپاه شدم یا نه چه کنم؟
سلام
متولدین چه ماهی میتونن بخرند؟
سلام. متولدین ماه مهر. متولدین اردیبهشت هم میتونن نسیه ببرن.
هی یادش بخیر ، اصلاندوز اردبیل برج 12 وسط زمستون ، وای وای الان ادم یادش میوفته خاطره ها زنده میشه ، دورانه واشه خودش اموزشی و یگان ، درسته خوبی داره بدی داره اما این مهمه که بعد از خدمت و غول افتاداش زندگیتون رو چطوری ادامه بدین با چه وصفی.
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
منظورم سال بود اشتباهی نوشتم
من متولد 11 فروردین 70 هستم میتونم بخرم ؟
اینم پیگیر شید . ان شاءالله واسه همتون ردیف شه . واسه ما که از این جور چیزا پیدا نمیشد . اینم به این خاطر گذاشتم که خودم اعزامی 12/1 بودم .
به اطلاع می رساند سامانه مشمولین سربازی برای ثبت نام متقاضیان امریه جهت اعزام در تاریخ های 95/12/1 و 95/12/19 از روز شنبه مورخ 95/8/22 لغایت 95/8/30 فعال خواهد شد. برای ثبت نام فکر کنم باید برید توی خود پورتال سازمان آموزش فنی حرفه ای .
portaltvto![]()
Last edited by TATU_TATY; 06-11-2016 at 15:29.
دوستان از کجا بفهمم کجا میوفتم؟خودم باید برم پلیس بعلاوه ده یا خودشون برگه ای چیزی میفرستن؟
دوستان شماره چشم بايد چند باشه كه معاف از رزم بدن براي ليسانس؟
Sent from my iPad using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)