خط شما روی 4 مگ بسته شده ولی با 3168 آپ شده که با توجه به خوب بودن وضعیت snr اینکه 4 مگ کامل آپ نشده کمی عجیبه. شما modulation رو بذار روی adsl2 یا adsl2+ ببین 4 مگ رو کامل بهت میده یا نه.
خط شما روی 4 مگ بسته شده ولی با 3168 آپ شده که با توجه به خوب بودن وضعیت snr اینکه 4 مگ کامل آپ نشده کمی عجیبه. شما modulation رو بذار روی adsl2 یا adsl2+ ببین 4 مگ رو کامل بهت میده یا نه.
دان استریم که هر عددی میتونه باشه اینجور نیست که حتما رو 2-3-4یا 5مگ بسته بشه یدفعه میبینی یکی رو 4200میبنده یکی رو 8400
من خودم قبلا دان استریم 4500داشتم
اگه مشکلی روی خط و مودم نباشه دان استریم باید دقیقا همون مقداری باشه که از سمت isp بسته شده . وقتی مقادیر نصفه و میانه آپ میشه مشکلی وجود داره حتما.
در صورت وجود نویز بله مودم دان استریمو اتوماتیک پایین میاره کهsnr بره بالا ولی دان استریم رو هر عددی میشه گذاشت حتی میشه گذاشت روی حالت اتوماتیک
دوستان یه عزیزی هم وضعیت خط ما رو توضیح بده ممنون میشم ( تا چند مگ میکشه؟ )
![]()
باشه آقا شما درست میگی !
خطتون لب مرزی هست که با ریت 7.5 snr خطتون روی 4.5 هست. مشکل قطعی ندارین؟
نه والا هیچ مشکلی ندارم !
منطقه مخابراتی ما پاسدارانه که تا چند وقت پیش هیچ isp پورت خالی نداشت و ناچارا از مخابرات نت داشتم ولی دیگه جون به لب شدم
تا اینکه هفته پیش نت از پارس آنلاین گرفتم ولی از اونجایی که خودم مودم رو تنظیم کردم گفتم شاید جایی اشتباهی صورت گرفته باشه
پس نشون میده که مودمت خیلی حالش خوبه که با snr 4.5 خطتو ثابت و پایدار نگه داشته که از linksys هم غیر از این انتظاری نمیره
خططتون نویز بالایی داره و رو این پروفایل نمیکشه به همین دلیل هم هست که BAND WIDTH تون 7500 هست در صورتیکه اگعه نویز نبود باید 9200 باشه احتمالا اگه 4 مگ بذارین کیفیت اینترنت بیشتری رو تجربه کنید. سرعت دانلودتون در طول روز عملا چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)