تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3757 از 4751 اولاول ... 275732573657370737473753375437553756375737583759376037613767380738574257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,561 به 37,570 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

من تازه به آرت 1 تغییر سرویس دادم...همونطور که گفتید الان سرعت رو 100 هست!! حالا تقریبا چند گیگ میتونم دانلود کنم قبل از اینکه شاتل سرعت رو پایین بیاره؟ نباید از 30 گیگ کمتر باشه, هست؟؟ لطفا دوستانی که آرت داشتن راهنمایی کنن.
    چه جالب الان اومدم در همین مورد پست بدم بالاخره محدودیت سرویس های آرت رو فهمیدم . ببینیند دوست عزیز شما چند روز پشت سر هم نباید دانلود کنید ! اصلا ربطی به 30 گیگ و این حرفا نداره ! الان من سرعتم 100 بود بعد 3 روز پشت سر هم 1 گیگ 500 مگ دانلود کردم بعد محدود شدم سرعتم اومد روی سرعت واقعی 16 ! بعد 3-4 روز هیچی دانلود نکردم الان چک کردم دیدم سرعت برگشته . به پشتیبانی هم گفتم . اینو جواب داد . حالا اگه دوستان آرتی قهار بگن چطوری دانلود کنیم خیلی خوب میشه . مثلا 1 گیگ دانلود کنیم بعد 2-3 روز هیچی دانلود نکنیم دوباره دانلود کنیم ؟! اینم متن پشتیبانی شاتل :

در هر لحظه پهنای باند شما توسط یک نرم افزار مانیتور میشه
    و با توجه به مصرفتون با مشترکین پر مصرف یا کم مصرف دسته بندی می شید
    هر چی مصرفتون پایینتر باشه سرعتتون بالاتر میره و بر عکس

ختم کلام یعنی اینکه 3-4 روز پشت سر هم نباید دانلود حجیم کنی . الان من ماه پیش مصرفمو ببین . زیاد پشت سر هم نبود و محدود نشدم :

2. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

هنوز کارت هدیه شاتل برای هزینه نصب برقراره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان

کنترل پنل شاتل از وقتی سایت تغییر کرده به هم ریخته و میزان مصرف رایگان و غیره رو به تفکیک نشون نمی ده .برای شما هم همینطوره یا نه ؟

5. این کاربر از soroori2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

سلام دوستان

کنترل پنل شاتل از وقتی سایت تغییر کرده به هم ریخته و میزان مصرف رایگان و غیره رو به تفکیک نشون نمی ده .برای شما هم همینطوره یا نه ؟
    آره داداش من آرت دادم . همه چی اشتباه نشون میده ! جالب تر اینکه 9 روز از فروردین میگذره هنوز سال 91 اضافه نکردن توی قسمت مصرف ماهانه

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

آره داداش من آرت دادم . همه چی اشتباه نشون میده ! جالب تر اینکه 9 روز از فروردین میگذره هنوز سال 91 اضافه نکردن توی قسمت مصرف ماهانه
    داداش گذاشته وقتی این ماه تموم شد اتومات اضافه بشه. به فکرش نرسیده شاید یکی بخواد قبل از پایان ماه ازش استفاده کنه بیشتر فکرشون متمرکز اینه که چطوری محدودمون کنند به همین دلیل این هم از دستشون در رفته

8. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_l67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من تازه به آرت 1 تغییر سرویس دادم...همونطور که گفتید الان سرعت رو 100 هست!! حالا تقریبا چند گیگ میتونم دانلود کنم قبل از اینکه شاتل سرعت رو پایین بیاره؟ نباید از 30 گیگ کمتر باشه, هست؟؟ لطفا دوستانی که آرت داشتن راهنمایی کنن.
    دوست من چند روز نیست چند ساعته اگه پشت هم دانلود کنی محدود میشی بعد هم حدود یک ماه طول میکشه تا دوباره سرعت رو بیارن بالا هزینه ی خون باباشون رو هم میگیرن اگه دنبال دانلودی خیلی شرکتای بهتری میتونی پیدا کنی مگه با این سرعت 16 چقدر در ماه می تونی دانلود کنی ؟ الان حجمی بگیری 10 gb از شرکتای دیگه 512 روزانه با160 - 200 دانلود کنی شبانتم حتی اگه 60 باشه کافیه لازمم نیست صبح تا شب برا دانلود بذاری این مسخره بازیای شاتلم نداره . من خودم یک سال ارت 3 دارم این ماهم از شاتل میرم خیال خودمو راحت میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من سرویس اکو 256 شاتل رو حدود یکساله واسه خونه گرفتم. 24 ساعته مودم روشنه و تا حالا یک بار هم قطع نشده.
    تازه 6-7 ماهه که روزها سرعتش 2 مگ شده یعنی با 256 کیلو بایت دانلود میکنه. و شب ها هم همون 64 کیلوبایت دانلود میکنه ( مطابق قرارداد)
    از یک تا 8 صبح که دانلود میکنم 1.41 گیگ دانلود میشه. البته هر شب دانلود نمیکنم. فقط یک دفعه اون اوایل یهو 20 گیگ شبانه پشت سر هم دانلود کردم یک ماه شبهام رو قطع کرد
    هر از گاهی هم که نصف قیمت ترافیک میفروشه میگیرم و کافیه برام. در حالی نسبتاً مصرف ترافیک خونه ما بالاست. همیشه دو تا کامپیوتر و 3 تا موبایل در حال استفاده ان. دانلودهای حجیم رو هم که شب ها میذارم.
    در مجموع ازش راضیم و واسه کاربرای خانگی توصیه ش میکنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من سرویس اکو 256 شاتل رو حدود یکساله واسه خونه گرفتم. 24 ساعته مودم روشنه و تا حالا یک بار هم قطع نشده.
    تازه 6-7 ماهه که روزها سرعتش 2 مگ شده یعنی با 256 کیلو بایت دانلود میکنه. و شب ها هم همون 64 کیلوبایت دانلود میکنه ( مطابق قرارداد)
    از یک تا 8 صبح که دانلود میکنم 1.41 گیگ دانلود میشه. البته هر شب دانلود نمیکنم. فقط یک دفعه اون اوایل یهو 20 گیگ شبانه پشت سر هم دانلود کردم یک ماه شبهام رو قطع کرد
    هر از گاهی هم که نصف قیمت ترافیک میفروشه میگیرم و کافیه برام. در حالی نسبتاً مصرف ترافیک خونه ما بالاست. همیشه دو تا کامپیوتر و 3 تا موبایل در حال استفاده ان. دانلودهای حجیم رو هم که شب ها میذارم.
    شما اولش می گی فقط یه بار اون اول ها زیاد دانلود کردی بعد میگی هر شب فایل های حجیم رو دانلود می کنی؟
    خوبه اینترنت شما رو قطع نمی کنن ماله مارو ایمیل می زنن می گن مثلا فلان روز قطع میکنیم!

12. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    منم الان 5ماه هست که 128 اکو دارم
    خطم که از همون اول رو 2مگ بوده و روزانه با 260 ثابت دان میکنم
    شبا هم 1 تا 8 صبح بکوب دان میشه و دقیقا 1.4 گیگ دان میشه
    3 بار محدود شدم ولی هر کدوم ماکسیموم 3 روز
    یکیش هم همین پریشب بود که من دان نکردم
    دیشب هم ساعت 1 اومدم بزارم دانلود سرعت رو 5 الی 8 بود بیخیال شدم
    جالب بود ساعت 3 اومدم یهو دیدم کل پهنای باند انگار رو سستم منه
    شبانه داشتم با سرعت بالای 200 دان میکردم،تا صبح 5گیگ دانلود کردم
    اینم از عکسش
    خودم شاخ دراوردم

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

ماکه هرچی اصرار میکنیم واسه بقیه شرکت ها نظر سنجی نذاشتن
    ماشالا 47 درصد شاتر رو خیلی بد توصیف کردن پس این شرکت به چه امیدی داره به این سیاست افتضاحش ادامه میده؟

البته ظاهرا واسه آسیاتک نظرسنجی گذاشتن تا الان 53 درصد شرکت رو خوب توصیف کردن
    Last edited by ELDORAMO; 29-03-2012 at 21:12.

15. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 221 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 221 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •