من پبشنهاد نمیکنم بیایید. مگر اینکه خیلی مشکل داشته باشید با پارس. ۲۸ تومن برای ۱ ماه است . من هم ارت دارم و هم اکو. اکو ۱۲۸ عملا با وبگردی هم بشدت مشکل داره .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من پبشنهاد نمیکنم بیایید. مگر اینکه خیلی مشکل داشته باشید با پارس. ۲۸ تومن برای ۱ ماه است . من هم ارت دارم و هم اکو. اکو ۱۲۸ عملا با وبگردی هم بشدت مشکل داره .
سلام
به گفته های دوستمون اضافه کنم که:
کلا اگر دانلودر هستید استفاده از شاتل پیشنهاد نمیشه (نظر سنجی بالا هم که دیگه کاملا مشخصه)
ولی اگر اهل وبگردی و کارهای مشابه هستید در روز با شاتل مشکل خاصی ندارید
در موارد نادر هم گفته شده که برای بعضی از دوستان خیلی خوب بوده و اونها کاملا راضی هستند ولی تعدادشون انگشت شماره
اگر با پارس مشکلی ندارید لزومی به تغییرش وجود نداره. ولی اختیار با خودتونه. موفق باشید![]()
سلام
عیدتون مبارک
با تغییر ساعت رسمی کشور ساعت شاتل هم عوض شده پس موظب باشید گیگ از دست ندید
12 شب=> 1 بامداد
Last edited by jackson2010; 22-03-2012 at 02:55.
سلام عیدو تبریک میگم دوستان من خیلی وقته الان این سوالو میخواستم بپرسم من 6/ 4 پارسال باشاتل قرارداد بستم خودشم توی سایتش گفته اولین اتصالم 4/7 پارسال بوده ولی هر سه ماه یه بار به من میگند که چهارم باید برای ادامهی قرارداد پول واریز کنم نه شیشم این ماهم همین جوره ولی من الان نزدیکای پنج گیگ ترافیک دارم میخواستم بدونم الان تا چهارم از ترافیکم استفاده نکنم ترافیکم میپره یامشکلی نداره تا شیشوم صبر کنم بعد تمدید کنم میخواستم بدونم چهارم به بعد ترافیکم میپره یا تا شیشم مهلت دارم ممنون میشم کمکم کنید
Last edited by oomidd; 21-03-2012 at 08:26.
سلام عید شما هم مبارک
اگر مثلا اولین اتصالتون 12/29 باشه شما تا ساعت 23:59 روز 12/28 وقت دارید که از اینترنت استفاده کنید و بعد از ساعت 12 شب و شروع روز 29 دیگه وارد دوره جدید میشید و اگر تمدید نکرده باشید دسترسی تون فقط به سایت شاتل امکان پذیره ولاغیر
پس به احتمال زیاد (اگر مبنا اولین اتصالتون باشه و تغییری درش ایجاد نشده باشه) شما تا ساعت 23:59 روز 1391/1/6 میتونید از سرویستون استفاده کنید.
در ضمن شما اگر بعد از اتمام گیگ نخواستید تمدید کنید میتونید چند روز دیگه اینکار رو انجام بدید مثلا 5 -6 روز بعد. صادر کردن پیش فاکتور قبل از پایان دوره معنیش این نیست که حتما باید الان پرداخت بشه
اگر هم شک دارید از خود پشتیبانی سوال کنید که بهتر نتیجه میگیرید
موفق باشید![]()
سال نو همه ی دوستان مبارک باد
سلام
واقعا باید از مدیر بخش تشکر کرد(تشکری جانانه)
با قرار دادن اون نظرسنجی آرامش خیلی خیلی زیاد و خاصی به این تاپیک بخشیدن
خوشبختانه از روز قرار گرفتن نظرسنجی مبلغین شاتل بند و بساطشون رو جمع کردن و تاپیک به تشنج کشیده نمیشه
علتش هم این بود که کاربر فریب خورده و بیچاره تحمل شنیدن دروغ تو روز روشن رو نداشت..بلکه احساس میکرد از افتادن دیگر هموطنان در چنین بدبختی جلوگیری کنه
حالا خود نظرسنجی گویای حق مطلب هست و جای هیچ طرفداری بی مورد یا همینطور بدگوییِ دروغین رو میگیره
جناب مدیر بخش...سپاس
سلام
از حدود 40 روز پیش که 3 روز ای میل ها بسته شد تا همین الان، وقت ورود به چت روم یاهو، Captcha لود نمی شه مگر با و پ ن یا....
صبانت با مخابرات همچین مشکلی ندارن. شما چطور؟
سلام
سال نو مبارک
برای من مشکلی نداره. شاتل اکو 128
Last edited by pcsoft; 22-03-2012 at 13:16.
عجیبه اینقدر مناطق مخابراتی با هم تفاوت دارند. خانه خودم سرعت اکو 128 روی 17 است و منزل پدرم سرعت روی 250 کیلوبایت است.
هم اکنون 208 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 208 مهمان)