تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3751 از 4105 اولاول ... 27513251365137013741374737483749375037513752375337543755376138013851 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,501 به 37,510 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان اخر خدمت بریم یا نریم؟بنده که قصد خارج شدن از کشورو ندارم که ویزا بخام،یکی از دوستان هم که گفتن گواهینامه هم که ازاد شده،ایا این خرید خدمتی که برا مشمولان بیشتر از ۸سال غایبی هست ،تا بعدا هم میمونه یا موقتیه؟اگه اینجوره که من اقدام نکنم!پول درمیارم هشت سال دیگه میام میخرمش!نظر شما چیه؟من فقط واکسنا مونده که برم براشو درخواست بدم

2. این کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

در حال حاضر نمیتونید گواهینامه بگیرید و موقع وارد کردن مشخصات توی سیستم میزنه وضعیت خدمت مشخص نشده.
    اما بعد از اجرایی شدن قانون دریافت گواهینامه برای همه آزاد میشه و تفاوتی نداره غایب باشید یا تازه سرباز.
    قانون های من درآوردی یه عده هم در نوع خودش جالبه. متولدین 75 به بعد!
    در خبرها اعلام شده بود در صورت مراجعه برای تمدید گواهینامه هم میبایست کارت پایان خدمت ارائه بشه در حالی که توی قوانین چنین مدرکی الزامی نیست و من و خیلی ها مثل من بدون ارائه کارت پایان خدمت گواهینامه رو تمدید کردیم.
    دوستان فقط به اخباری توجه داشته باشن که در خبرگزاری ها و جراید منتشر میشه و به شایعات و قوانینی که با "مثلا" شروع میشه توجهی نکنید
    Last edited by lafze-ghalam; 02-11-2016 at 16:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آقو ما امروز صبح کله سحر پا شدیم رفتیم پلیس +10 برای معافیت پزشکی اقدام کردیم.هر چه شد، شد.تا کارای معافیت ُ انجام بدم این وام ما هم آماده میشه و اگه با معافیتم موافقت نشد میریم واسه پرداخت جریمه و گرفتن کارت پایان خدمت.
    خدایا به امید تو...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حذف بشه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان اخر خدمت بریم یا نریم؟بنده که قصد خارج شدن از کشورو ندارم که ویزا بخام،یکی از دوستان هم که گفتن گواهینامه هم که ازاد شده،ایا این خرید خدمتی که برا مشمولان بیشتر از ۸سال غایبی هست ،تا بعدا هم میمونه یا موقتیه؟اگه اینجوره که من اقدام نکنم!پول درمیارم هشت سال دیگه میام میخرمش!نظر شما چیه؟من فقط واکسنا مونده که برم براشو درخواست بدم
    رفیق کسی نه حق داره شما رو مجبور کنه تشریف ببری خدمت و نه تشویق کنه برای نرفتن به خدمت.
    در نهایت تصمیم با شخص جنابعالیه.
    صحبت های من و بقیه رو ملاک قرار نده،ببین خودت چی می خوای برای زندگیت و بر همون اساس و البته بر پایه واقعیات و شرایط، تصمیم بگیر.
    در مورد دائمی یا موقتی بودن فروش خدمت واقعا هیچکس به جز خود نظام وظیفه نمیدونه.اینجا برای هر مساله و موضوعی هر روز یه قانون خاص لحاظ میشه.خیلی ها همین طرز فکر شما رو داشتن اون موقع که خدمت فروشی بود و رفتن ازدواج کردن و ادامه تحصیل دادن اما یه شب خوابیدن و بیدار شدن دیدن که قانون فروش خدمت از صحنه روزگار محو شده.
    الان شما داری میگی میرم کار می کنم پول در میارم 8 سال دیگه میخرم خدمتو و برای چند سال آینده برنامه ریزی کردی.اما اینا فرداشونم مشخص نیست.پس حواست جمع باشه که چه تصمیمی میگیری.

7. 2 کاربر از lafze-ghalam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان میخواستم بدونم اعزامی اردیبهشت 96 نداریم هنوز؟؟؟

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان میخواستم بدونم اعزامی اردیبهشت 96 نداریم هنوز؟؟؟
    دیروز پلیس +10 بودم اولش میگفت اردیبیهشت 96 اعزام میشی بعدش کلی اصرار کردم زودتر برم خدمت بالاخره برای من برج 11 تعیین شد

10. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

در حال حاضر نمیتونید گواهینامه بگیرید و موقع وارد کردن مشخصات توی سیستم میزنه وضعیت خدمت مشخص نشده.
    اما بعد از اجرایی شدن قانون دریافت گواهینامه برای همه آزاد میشه و تفاوتی نداره غایب باشید یا تازه سرباز.
    قانون های من درآوردی یه عده هم در نوع خودش جالبه. متولدین 75 به بعد!
    در خبرها اعلام شده بود در صورت مراجعه برای تمدید گواهینامه هم میبایست کارت پایان خدمت ارائه بشه در حالی که توی قوانین چنین مدرکی الزامی نیست و من و خیلی ها مثل من بدون ارائه کارت پایان خدمت گواهینامه رو تمدید کردیم.
    دوستان فقط به اخباری توجه داشته باشن که در خبرگزاری ها و جراید منتشر میشه و به شایعات و قوانینی که با "مثلا" شروع میشه توجهی نکنید
    من موندم چرا بعضی از افراد متوجه نمیشن و یه چیزو 100 بار باید براشون توضیح داد تا متوجه بشن
    این قانون مال کسانیه که تازه میخوان برن خدمت
    نه اونایی که از وقت خدمتشون گذشته و غایب و یا فراری هستن
    منظور من از 75 به بعد همین موضوع بود لطفا متوجه شو
    خبر زیر دقیقا در خبرگزاریهای معتبر درج شده پس جای هیچ حرفی نیست

اگه تو منبع پیدا نکردی آدرس دقیق پاراگراف و خط بدم
    وی (سردار مهری) افزود: البته مشمولان غایب و فراری نمی‌توانند گواهینامه اخذ کنند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فهمیدی منظور سردار مهری چیه ؟؟؟؟یعنی اینکه اگه این قانون تصویب و اجرایی بشه اگه غایب یا فراری باشی نمیتونی گواهینامه بگیری

فقط شامل کسانیه که غایب نیستن و هنوز وقت خدمت رفتنشون نشده یا تازه میخوان برن خدمت
    بسیار مهم:
    دوستان فقط و فقط به اخبار خبرگزاری های معتبر توجه کنین و به حرف کسانی که در جریان اخبار نیستن هیچ توجهی نکنید چون اخبار را تحریف میکنن و توش دست میبرن و شما را گمراه میکنن یه نمونش را در زیر آوردم

ببینین چقدر راحت از خودش حرف درمیاره و تو خبر دست میبرهو میخواد شما را منحرف کنه
    Last edited by erfan90ir; 02-11-2016 at 21:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دیروز پلیس +10 بودم اولش میگفت اردیبیهشت 96 اعزام میشی بعدش کلی اصرار کردم زودتر برم خدمت بالاخره برای من برج 11 تعیین شد
    ماشالا از در و دیوار سرباز میریزه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کسی از وضعیت آموزشی سپاه خبر نداره ؟
    لیسانس ها رو معمولا کدوم پادگان میبرن ؟
    وضعیت مرخصی دادنشون چطوریه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •