تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3750 از 4105 اولاول ... 27503250365037003740374637473748374937503751375237533754376038003850 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,491 به 37,500 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من فقط دارم به خاطر استیکرات میخندم!

ایول

یعنی خودت چیزی دریافت کردی؟ دقیقا متنش چیه؟
    شمارتو از کجا دارن؟ (البته اگه سیم کارت به نامت باشه که هیچی!!!!!)
    برای خودم که نه، پیامک برای خط مادرم ارسال شد (مادرم بیچاره یه لحظه فک کرد مخاطب اون پیامک ایشونه و باید بره خدمت و فشارش افتاد و کلی آب قند دادم بهش و واسش توضیح دادم که قرار نیست بره خدمت و اون پیامک در واقع برای من ارسال شده تا اینکه حالش جا اومد )
    شماره خودم ُ فک نکنم داشته باشن (با اینکه به نام خودم هستن تمامی خطوط ) چون نزدیک به 10 12 تا خط عوض کردم تا حالا و شماره ثابتی نداشتم در این سالها.
    متن پیامک دقیقا یادم نیست ولی فک کنم گفته بودن مشمول گرامی (چقدرم گرامی هستیم از نظر اونا) اگه تا 10 شهریور برای رسیدگی به وضعیت خدمتی خودت اقدام نکنی مطابق با قانون با شما برخورد میشه.
    البته تا الان که برخورد نشده و حداقل 8 ساله دارن همین حرفا رو تکرار و همین طوری تهدید می کنن ولی یکبار هم اقدام نکردن (حرف مفت)
    جالب اینجاست که آدرس خونه منم ندارن اینا و اگه قرار باشه نامه ای بیاد یا برای دستگیری بریزن توی محل،سر از خونه مادرم اینا در میارن

در آغاز فعالیت mamadhd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بالاخره کد ماهم معلوم شد
    پدافند هوایی ارتش سمنان
    فکر کنم منم سرباز فراری شم
    دو سال پیش در چنین روزهایی......
    یادش به خیر . نبود 19 روز دیگه
    کسایی که میگن خدمت الافیه و هیچی یاد نمی گیری دارن بزرگنمایی میکنن
    ما که نصف ایران رو چرخیدیم و کلی بالا پایین شدیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده پزشك عمومي هستم. اول دي ماه اعزاممه.
    توي نيروي زميني ارتش، كدوم مركزش در شهر تهران براي پزشكا شرايط آسونتري داره؟
    ساعت كاري همه ي مراكز يكجوره يا فرق ميكنه؟

ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده پزشك عمومي هستم. اول دي ماه اعزاممه.
    توي نيروي زميني ارتش، كدوم مركزش در شهر تهران براي پزشكا شرايط آسونتري داره؟
    ساعت كاري همه ي مراكز يكجوره يا فرق ميكنه؟

ممنون
    سلام
    شما با توجه به رشتت به احتمال 99.9% میوفتی اداره بهداشت و درمان واقع در لویزان و اگه شرایط داشته باشی شهر خودت میفوتی و اگر نداری نقسیم میشی به بیمارستان های شهرستان ها.

5. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلا آقایون خواهشا یکی روند کسری خدمت توی ارتشو کامل توضیح بده چون ما توی شهرمون ارتش نیست میشه از طریق سپاه که پروتدمون فرستاده میشه اونجا اقدام کنیم؟یا باید بریم تهران خود ستاد مشترک ارتش ؟شایدم دیگه سیستمی شده

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

دو سال پیش در چنین روزهایی......
    یادش به خیر . نبود 19 روز دیگه
    کسایی که میگن خدمت الافیه و هیچی یاد نمی گیری دارن بزرگنمایی میکنن
    ما که نصف ایران رو چرخیدیم و کلی بالا پایین شدیم
    ....................................
    سلام
    دوستان به نظر من اصلا بزرگ نمایی نمیکنند و کاملا هم راست میگن.
    باور بفرمایید خدمت کلا الافیه و هیچی آدم یاد نمیگیره، تازه چیزایی هم که یاد گرفته از یاد آدم میره.
    خود من هم رفتم، جز 21 ماه آوارگی و در به دری چیزی عایدم نشد.

میشه از اون چیزیهایی که یاد گرفتین به من هم یاد بدین ؟ یاد بگیریم ؟
    Last edited by donnie yen; 02-11-2016 at 00:23.

8. 2 کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دیروز رفتم پلیس +10 کارای خدمتو انجام دادم یه برگ بهم دادن توش تاریخ اعزام نوشته 19/11/95 یعنی 3 ماه دیگه اعزام میشم .

و در اخر نوشته بود شما به علت غیبت 180 روز اضاف خدمت دارید یه لحظه سکته ناقص زدم

دوستان میشه کاری کرد من زودتر برم خدمت؟ اخه 3 ماه خیلی زیاده فکر میکردم نهایتا اول برج 9 اعزام میشم ؟

من از کجا بدونم باید به کدوم پادگان مراجعه کنم؟

180 روز اضاف خدمت ممکنه ببخشن؟
    Last edited by kases; 02-11-2016 at 13:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

خبری که یکی دو ساعت پیش منتشر شد
    اخذ گواهینامه بدون کارت پایان خدمت سربازی

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از اجرایی شدن دستورالعمل دریافت گواهینامه بدون تعیین تکلیف سربازی خبر داد.

سردار تقی مهری در حاشیه نشست فصلی روسای پلیس راهور با حضور در جمع خبرنگاران درباره چرایی عدم اجرای ابلاغیه دولت در خصوص دریافت گواهینامه بدون نیاز به تعیین تکلیف سربازی، اظهارکرد: برابر قانونی که توسط مجلس تصویب و از سوی دولت ابلاغ شده است، کلیه کسانی که دارای کارت پایان خدمت یا معافیت نباشند می‌توانند برای دریافت گواهینامه اقدام کنند اما به دلیل اینکه اجرای این قانون نیاز به تدوین دستورالعمل داشت اجرای آن به تاخیر افتاد چرا که در مورد برخی سربازان غایب و فراری نیازمند جزئیاتی بود که در حال تدوین است.

مهری اضافه کرد: در سالجاری این مصوبه قانونی اجرایی خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و خبری که 3 4 سال پیش منتشر شد

کلانتری ها سربازان غایب و فراری را بازداشت می کنند

رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا از بازداشت سربازان غایب و فراری خبر داد. البته پیش از این هم اعلام شده بود که کلانتری ها می توانند سربازان غایب و فراری را بازداشت کنند.
    دراین باره سردار حمید صدرالاسادات، رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا به خبرآنلاین می گوید: مشمولانی که وارد دوران غیبت خدمت وظیفه شوند براساس ماده 58 قانون سربازی، این سازمان وظیفه شناسایی و برخورد قانونی با آنها را دارد. به دلیل اینکه ما متوجه غیبت مشمولان یا فرار از خدمت می شویم پیگیری های لازم را براساس قانون انجام می دهیم.

به گفته او کلانتری ها در قانون جدید در صورت اعلام مکان مشمول غایب موظف هستند برای بازداشت این فرد وارد عمل شوند: البته قبل از دستگیری برگه اخطار قرمز از طریق کلانتری محل برای فرد غایب ارسال می شود.

اگه تا الان گیر پایان خدمت بودید برای دریافت گواهینامه دیگه نگران نباشید و نهایتا تا پایان سال این قانون اجرایی میشه و با خیال راحت می تونید صاحب گواهینامه بشید.و این یعنی ارزش کارت پایان خدمت روز به روز داره کاهش پیدا می کنه.حالا هی بیاید افتخار کنید به داشتنش
    به نظر میرسه وقتش شده آقایون کمی عمیق تر فکر کنن و سربازی رو به عنوان یه شغل و فرصت برای افزایش امنیت و توان نیروهای مسلح ببینن و سربازی اجباری رو حذف و سربازی حرفه ای رو جایگزین کنن.
    سربازی اجباری نتیجه ش میشه کشت و کشتار در پادگان ها و مراکز آموزشی که این چند ماه اخیر چند خبر هم در رابطه با این فاجعه ها منتشر شده.
    و اگه بخوان با دستگیری و اعمال فشار افراد رو به سربازی ببرن مطمئنا از این فجایع بیشتر اتفاق میافته و پادگان ها تبدیل به میدون جنگ میشن و دیگه خود کادری ها و فرمانده ها هم امنیت نخواهند داشت.

پ.ن:دوستانی هم که مثل من قصد دارن گواهینامه شون رو تمدید کنن با خیال راحت برن برای تمدید.برای تمدید گواهینامه نیازی به کارت پایان خدمت نـــــیست.
    Last edited by lafze-ghalam; 02-11-2016 at 15:49.

11. این کاربر از lafze-ghalam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت kasra0011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

دیروز رفتم پلیس +10 کارای خدمتو انجام دادم یه برگ بهم دادن توش تاریخ اعزام نوشته 19/11/95 یعنی 3 ماه دیگه اعزام میشم .

و در اخر نوشته بود شما به علت غیبت 180 روز اضاف خدمت دارید یه لحظه سکته ناقص زدم

دوستان میشه کاری کرد من زودتر برم خدمت؟ اخه 3 ماه خیلی زیاده فکر میکردم نهایتا اول برج 9 اعزام میشم ؟

من از کجا بدونم باید به کدوم پادگان مراجعه کنم؟

180 روز اضاف خدمت ممکنه ببخشن؟
    فردا صبح برو تعجیل بزن که زودتر بندازنت اگه شد زودتر میفتی نشد هم ک دیگه هیچی
    اول برج برای لیسانس ب بالاس
    دیپلم و زیر دیپلمارو 19 ماه ها اعزام میکنن
    منم افتادی 19 دی .هرچی زودتر بریم ب نفعمونه خیلی خسته 2 ماه صبرکنی
    اون 180 روز رو منم دارم
    خیلیا میگن میبخشنش خیلیلا میگن نه
    بستگی داره یهو 22 بهمن دستور میدن تمام اضافه ها رو ببخشن یا عید فطر یا ..
    تا ببینیم خدا چی میخاد
    10 روز قبل از اعزامت برو پلیس10+ بهت میگه افتادی کجا
    Last edited by kasra0011; 02-11-2016 at 15:53.

13. این کاربر از kasra0011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سردار مهری مطرح کرد

رئيس پليس راهور ناجا گفت: با قانون جدید به زودی برای کسانی که هنوز به سربازی نرفته‌اند، امکان دریافت گواهینامه فراهم خواهد شد.
    به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛
    سردار مهری رئیس پلیس راهور ناجا در حاشیه نشست فصلی رؤسای پلیس راهور ،در جمع خبرنگاران، گفت: با قانون جدیدی که به زودی ابلاغ خواهد شود این امکان فراهم می‌شود که کسانی که کارت معافیت پایان خدمت ندارند، می‌توانند گواهینامه اخذ کنند که به زودی و در سال جاری این امکان فراهم خواهد شدو مقدمات و مصوبات آن در حال اجرایی شدن است.

وی افزود: البته مشمولان غایب و فراری نمی‌توانند گواهینامه اخذ کنند.
    بعضی از دوستان اشتباه متوجه شدن این قانون فقط برای کسانی هست که تازه میخوان برن سربازی مثل متولدین سال 75 به بعد و نه سربازای غایب و فراری
    Last edited by erfan90ir; 02-11-2016 at 16:10.

15. این کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •