تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3750 از 4428 اولاول ... 275032503650370037403746374737483749375037513752375337543760380038504250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,491 به 37,500 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پارس آنلاین دیگه پارس سابق نیست
    بایـد به فــــــــــکر یه سرویس بهتر مثل نت ماهواره ایی باشم !

2. این کاربر از mrh.fit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من منظور من از خوب بودن نسب به ایران هست،چون پینگ 105 توی ایران با 8.8.8.8 خوبه توی سرور های خارجی مثل لندن 100 هست.شما می تونی بگی به پارس که پروفایلت رو روی گیم بزارن،انوقت پینگت مثل من می شه.ولی پهنای باندت روی 4مگ میشه.
    یه سوال الان نویز خطم 6 و پهنای باند من روی 4 که تا 3600 می کشه،روی همین نویز هم ثابته.قطعی هم ندارم،به نظرتون با توجه به این پینگ خطم رو روی 2 مگ بزارم که پینگم بهتر شه،یا نه نویز روی پینگ اثری نداره؟
    ببین از دید منطقی و فیزیکی، با بالا رفتن نویز سرعت شما کم میشه. یعنی مثلا اگه نویز در حالت ایده آل صفر باشه روی خطتون، باید دقیقا مثلا اگه پارس به شما 2 مگ پهنای باند میده همون 2مگ رو تو خونه بگیرین. (با فرض اینکه سرویستون Dedicate هست.) ولی وقتی پای نویز میاد وسط این سرعتتون کم میشه و هر جی نویز بیشتر باشه، بیشتر سرعتتون رو کاهش میده. حالا در مورد پینگ هم به همین صورته چون پینگ هم یعنی مجموع زمان رفت و برگشت یک Packet کوچیک اطلاعات از کامپیوتر شما تا یه سرور و از اون سور تا دوباره تا کامپیوتر شما. یعنی پینگ هم در واقع نوعی سرعته پس نویز اگه کمتر باشه تایم پینگ هم پایین تر میاد. ولی اینکه سرعت 2 مگ پینگ کمتری داشته باشه رو مطمئن نیستم. احتمالا تو شرایطی که هدف شرکت ارائه ی عادلانه اینترنت باشه باید تو سرعت های بالاتر زمان پینگتون هم کمتر بشه ولی عملا میبینیم که پینگ الان من احتمالا از پینگ یه کاربر با سرعت اسمی 128 اگه بیشتر نباشه، کمتر هم نیست. در مجموع فکر نمیکنم تغییری کنه، نه به خاطر نویز بلکه به خاطر اینکه پارس آنلاین نمیخواد به شما پینگ تایم کمتری بده.

حالا اینجا یه سوال برام پیش میاد، چرا فقط تا 4 مگ پروفایل گیم میدن؟
    Last edited by placebo111; 04-09-2014 at 12:49.

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فقط اینو هم در نظر داشته باش که اونایی که میان عکس با سرعت بالا میذارن ممکنه کمی قضیه شون بو دار باشه... وگرنه من تا مشکلی نداشته باشم معمولا نمیام تو این فروم ها و به جاش از اینترنت خوبم لذت میبرم. بقیه هم احتمالا کم و بیش اینجوری باشن و کاربر عادی نمیاد برای تشکر از شرکت ها عکس سرعت بالاشو بذاره. این جوری که من برداشت میکنم در حال حاضر خیلی ها از سرویس هاشون راضی نیستن و بالاخره باید این فضا بعضی وقتا تلطیف هم بشه دیگه. منظورمو که متوجه میشی؟

باید عرض کنم که خیالتون راحت کسی سرعت درست حسابی نداره و به قول شما بودار هست و من خودم سه تا سرویس رو در سه جای
    مختلف از پارس چک کردم و همین مشکل هست حتی بعضی وقت ها روی Erbil هست سرور و این خیلی جالبه با هربار خاموش روشن
    کردن مودم این موضوع تغییر میکنه و برمیگرده روی اصفهان و یا تهران دیگه دارن همه رو کلافه میکنن و این موضوع داره بدون اعتراض
    مشترکین بیشتر و بیشتر میشه و فقط اینجا اعتراض دیده میشه ولی انگار همه اینجا اعتراضشونو مینویسن و اعلام میکنن در صورتی که
    باید زنگ زد و رفت جلو دفترشون و جلوی 4تار مشتری داد و بیداد کرد تا حالیشون بشه

5. 2 کاربر از tranceyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله -دکل میگذارن --هزینه دکل و تجهیزات 250 هست --25 هزینه نصب هست -کابل هم متری 1500 --
    شما میدونید اگه مثلا بخواین سرویس رو جمع کنید هزینه دکل و تجهیزات رو برمیگردونن یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

باید عرض کنم که خیالتون راحت کسی سرعت درست حسابی نداره و به قول شما بودار هست و من خودم سه تا سرویس رو در سه جای
    مختلف از پارس چک کردم و همین مشکل هست حتی بعضی وقت ها روی Erbil هست سرور و این خیلی جالبه با هربار خاموش روشن
    کردن مودم این موضوع تغییر میکنه و برمیگرده روی اصفهان و یا تهران دیگه دارن همه رو کلافه میکنن و این موضوع داره بدون اعتراض
    مشترکین بیشتر و بیشتر میشه و فقط اینجا اعتراض دیده میشه ولی انگار همه اینجا اعتراضشونو مینویسن و اعلام میکنن در صورتی که
    باید زنگ زد و رفت جلو دفترشون و جلوی 4تار مشتری داد و بیداد کرد تا حالیشون بشه
    فکر نکنم بشه اعتراض خاصی کرد. چون اینا میگن ما بیشتر از 2 مگابایت بر ثانیه به کسی قول ندادیم و اگه کمتر از 2 مگابیت هم بشه طبیعتا مشکل از زیر ساخت یا نویز خط یا فلان و بهمانه. ساعت رایگان هم که رایگانه و حق اعتراض ندارید. کلا اینا چندین مشاور حقوقی قوی دارن و به قول معروف جایی نمیخوابن که آب زیرشون بره. و مشتری ها هم ول معطلن.

8. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان امروز اینترنت من وصل شد بعد از 1 ماه که ثبت نام کردم
    256 نامحدود 3 ماهه گرفتم ، به خیال خودم طبف این جدولی که تو سایت پارس آنلاینه که تا 20 گیگ اول با سرعت 3 مگه و اینا
    اما الان به زور 256 هم نمیشه، پینگ و اینا خوبه اما سرعت واقعا پایینه ، 20 کیلوبایت در ثانیه
    اینو کاریش میشه کرد؟ واسه همه ایجوره؟
    من از اهوازم

10. 2 کاربر از psycho0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

فکر نکنم بشه اعتراض خاصی کرد. چون اینا میگن ما بیشتر از 2 مگابایت بر ثانیه به کسی قول ندادیم و اگه کمتر از 2 مگابیت هم بشه طبیعتا مشکل از زیر ساخت یا نویز خط یا فلان و بهمانه. ساعت رایگان هم که رایگانه و حق اعتراض ندارید. کلا اینا چندین مشاور حقوقی قوی دارن و به قول معروف جایی نمیخوابن که آب زیرشون بره. و مشتری ها هم ول معطلن.
    هر چند شاید تاثیر خاصی نداشته باشه
    ولی یه شکایت تو 195 بزن یه چند تا عکس هم از اسپید تست (درحالی که سرور رو همون اربیل عراق بزنه)ضمیمه شکایت کن شاید فرجی بشه

12. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

هر چند شاید تاثیر خاصی نداشته باشه
    ولی یه شکایت تو 195 بزن یه چند تا عکس هم از اسپید تست (درحالی که سرور رو همون اربیل عراق بزنه)ضمیمه شکایت کن شاید فرجی بشه
    آره باید همین کارو بکنیم. بالاخره تعداد شاکی ها زیاد بشه شاید موثر باشه.

سلام
    دوستان امروز اینترنت من وصل شد بعد از 1 ماه که ثبت نام کردم
    256 نامحدود 3 ماهه گرفتم ، به خیال خودم طبف این جدولی که تو سایت پارس آنلاینه که تا 20 گیگ اول با سرعت 3 مگه و اینا
    اما الان به زور 256 هم نمیشه، پینگ و اینا خوبه اما سرعت واقعا پایینه ، 20 کیلوبایت در ثانیه
    اینو کاریش میشه کرد؟ واسه همه ایجوره؟
    من از اهوازم
    پست های قبلی رو بخونید دوست عزیز. فعلا خیلی جاها مشکل داره پارس آنلاین.

14. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

وضعیتی از دانلود شبانه ارائه کنید که
    فردا میخوام بیام پارس!
    پارس سرور های معروف رو محدود می کنه !

16. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

صبا نت سرعت 12 مگ .... دانلود رایگان شبانه سرعت 30 .15! هر شب میشه 500 مگابایت دانلود کرد!
    دوسته عزیز شما سیستم رو خاموش کنی سودش خیلی بیشتر هست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •