تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 942 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425475875 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

شهرهای جدید حتما ببینین !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

4 ارسال نا موفق اس ام اس

با سلام

من از سیم کارت دائمی ایرانسل استفاده می کنم و می خواهم از کارت های بیپ هم استفاده کنم اما برای استفاده از این کارت ها باید شماره مسیج سنتر را عوض کرد و لی با انجام این کار پیام (( ارسال ناموفق )) ظاهر می شود کسی میدونه چه جوری این مشکل رو حل کنم
    Last edited by shahabal; 26-06-2007 at 17:21.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با سلام

من از سیم کارت دائمی ایرانسل استفاده می کنم و می خواهم از کارت های بیپ هم استفاده کنم اما برای استفاده از این کارت ها باید شماره مسیج سنتر را عوض کرد و لی با انجام این کار پیام (( ارسال ناموفق )) ظاهر می شود کسی میدونه چه جوری این مشکل رو حل کنم
    بیپ عزیز روی ایرانسل کار نمیده . البته بزودی درست میشه.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

توجه کردین صدای بوق ایرانسل تغییر کرده ؟
    من فرقی ندیدم !
    چطور شده ؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من فرقی ندیدم !
    چطور شده ؟
    برای شما فرق نکرده . برای ما فرق کرده. برای ما بوقش دو تایی شده. آه اصفهانی ها مارو گرفت

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

برای شما فرق نکرده . برای ما فرق کرده. برای ما بوقش دو تایی شده. آه اصفهانی ها مارو گرفت
    حـــال کردین عجب آهی کشیدیم ؟!؟! حالا منتظر باشین بازم آه میکشیم تا یه هو ایرانسل بیاد بگه آقا تهران هنوز افتتاح نشده !!!!! دیدین چه بوقه اعصاب خورد کنیه ؟!؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    با اینکه خیلی از پستهای این تاپیک رو خوندم ولی باز چیزی دستگیرم نشد گفتم دوباره بپرسم
    اول اینکه من یه سیم کارت اعتباری از یه جا که به حرف خودش نمایندگی رسمیه (یعنی او سند رو خودش داشت!!) خریدم. کد 140 رو هم زو زدم. الان سیم کارت من ثبت شده دیگه؟؟؟
    سوال دوم هم اینکه تا حالا چند باز طرح تشویقی رو چه از کد چه شماره 140 فعال کردم ولی نه برای من نه برای دوستم هیچ کدوم فعال نشده ساعت 12 شب هم امتحان کردم ولی خب هیچی نشد چی کار کنم :( تابستون داره تموم می شه و همین جوری داره از حسابم پول کم می شه )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

این قضیه بوق دوتایی که خیلی باحاله.....

من نمیدونم چیش مشکله؟؟؟

اول اینکه من یه سیم کارت اعتباری از یه جا که به حرف خودش نمایندگی رسمیه (یعنی او سند رو خودش داشت!!) خریدم. کد 140 رو هم زو زدم. الان سیم کارت من ثبت شده دیگه؟؟؟
    سوال دوم هم اینکه تا حالا چند باز طرح تشویقی رو چه از کد چه شماره 140 فعال کردم ولی نه برای من نه برای دوستم هیچ کدوم فعال نشده ساعت 12 شب هم امتحان کردم ولی خب هیچی نشد چی کار کنم :( تابستون داره تموم می شه و همین جوری داره از حسابم پول کم می شه
    در مورد فعال شدن سیم کارت... خوب وقتی که میتونی باهاش صحبت کنی ینی فعال شده دیگه..

اما در مورد طرح تابستونی..(شما چند دفعه اونو فعال کردین؟؟) شما فقط باید یک بار اینکارو بکنین...بعد صبر کنین 24 ساعت بگذره تا براتون اس ام اس تاییدی برسه..اگه هم نرسید هرچند بازم مطمئنا فعال شده ولی بهتره قبلش یه تماسی با 140 بگیری و از اپراتور سوال کنی که فعاله یا خیر...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

بدیش اینه که هرکی بهت زنگ می زنه فقط Missed Call میوفته چون فکر می کنه اشغاله !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

سلام دوستان
    با اینکه خیلی از پستهای این تاپیک رو خوندم ولی باز چیزی دستگیرم نشد گفتم دوباره بپرسم
    سوال دوم هم اینکه تا حالا چند باز طرح تشویقی رو چه از کد چه شماره 140 فعال کردم ولی نه برای من نه برای دوستم هیچ کدوم فعال نشده ساعت 12 شب هم امتحان کردم ولی خب هیچی نشد چی کار کنم :( تابستون داره تموم می شه و همین جوری داره از حسابم پول کم می شه )
    براي اينكه بفهمي فعال شده برات يا نه يه SMS به خودت بفرست ببين پول كم ميكنه يا نه
    در ضمن از طريق E-care هم ميشه فهميد كه آيا طرح برات فعال شده يا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •