شهرهای جدید حتما ببینین !!
شهرهای جدید حتما ببینین !!
با سلام
من از سیم کارت دائمی ایرانسل استفاده می کنم و می خواهم از کارت های بیپ هم استفاده کنم اما برای استفاده از این کارت ها باید شماره مسیج سنتر را عوض کرد و لی با انجام این کار پیام (( ارسال ناموفق )) ظاهر می شود کسی میدونه چه جوری این مشکل رو حل کنم
Last edited by shahabal; 26-06-2007 at 17:21.
بیپ عزیز روی ایرانسل کار نمیده . البته بزودی درست میشه.
من فرقی ندیدم !
چطور شده ؟
برای شما فرق نکرده . برای ما فرق کرده.برای ما بوقش دو تایی شده. آه اصفهانی ها مارو گرفت
![]()
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حـــال کردین عجب آهی کشیدیم ؟!؟!
![]()
حالا منتظر باشین بازم آه میکشیم تا یه هو ایرانسل بیاد بگه آقا تهران هنوز افتتاح نشده
!!!!! دیدین چه بوقه اعصاب خورد کنیه ؟!؟!
![]()
سلام دوستان
با اینکه خیلی از پستهای این تاپیک رو خوندم ولی باز چیزی دستگیرم نشد گفتم دوباره بپرسم
اول اینکه من یه سیم کارت اعتباری از یه جا که به حرف خودش نمایندگی رسمیه (یعنی او سند رو خودش داشت!!) خریدم. کد 140 رو هم زو زدم. الان سیم کارت من ثبت شده دیگه؟؟؟
سوال دوم هم اینکه تا حالا چند باز طرح تشویقی رو چه از کد چه شماره 140 فعال کردم ولی نه برای من نه برای دوستم هیچ کدوم فعال نشده ساعت 12 شب هم امتحان کردم ولی خب هیچی نشد چی کار کنم :( تابستون داره تموم می شه و همین جوری داره از حسابم پول کم می شه)
این قضیه بوق دوتایی که خیلی باحاله.....![]()
من نمیدونم چیش مشکله؟؟؟![]()
در مورد فعال شدن سیم کارت... خوب وقتی که میتونی باهاش صحبت کنی ینی فعال شده دیگه..اول اینکه من یه سیم کارت اعتباری از یه جا که به حرف خودش نمایندگی رسمیه (یعنی او سند رو خودش داشت!!) خریدم. کد 140 رو هم زو زدم. الان سیم کارت من ثبت شده دیگه؟؟؟
سوال دوم هم اینکه تا حالا چند باز طرح تشویقی رو چه از کد چه شماره 140 فعال کردم ولی نه برای من نه برای دوستم هیچ کدوم فعال نشده ساعت 12 شب هم امتحان کردم ولی خب هیچی نشد چی کار کنم :( تابستون داره تموم می شه و همین جوری داره از حسابم پول کم می شه
اما در مورد طرح تابستونی..(شما چند دفعه اونو فعال کردین؟؟) شما فقط باید یک بار اینکارو بکنین...بعد صبر کنین 24 ساعت بگذره تا براتون اس ام اس تاییدی برسه..اگه هم نرسید هرچند بازم مطمئنا فعال شده ولی بهتره قبلش یه تماسی با 140 بگیری و از اپراتور سوال کنی که فعاله یا خیر...
بدیش اینه که هرکی بهت زنگ می زنه فقط Missed Call میوفته چون فکر می کنه اشغاله !!
براي اينكه بفهمي فعال شده برات يا نه يه SMS به خودت بفرست ببين پول كم ميكنه يا نه
در ضمن از طريق E-care هم ميشه فهميد كه آيا طرح برات فعال شده يا نه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)