یارو فیلم جنگی می بینه .اخر فیلم که تموم می شه جو می گیردش سینه خیز می ره تلویزیون رو خاموش می کنه
یارو فیلم جنگی می بینه .اخر فیلم که تموم می شه جو می گیردش سینه خیز می ره تلویزیون رو خاموش می کنه
یارو طناب بسته بود به کمرش می گن چرا این کارو کردی؟ می گه می خوام خودکشی کنم .می گن خوب احمق ببند به گردنت .می گه نه بابا بستم به گردنم دیدم دارم خفه می شم بستم به کمرم
یارو رادیو گوش می داد رادیو می گه خیابون انقلاب به امام حسین بسته است. می گه خوب بابا چرا قسم می خوری حالا؟
به یارو می گن راسته می گن شهیدان زندن؟ می گه 100 در 100 من پسرم 20 ساله شهید شده عروسم هر سال یه شکم می زاد
به کسی عشق بورزید لایق عشق نه تشنه ی عشق .چرا که تشنه عشق روزی سیراب می شود
انانکه زندگی را بستری از گلهای سرخ می دانند همیشه از خارهای ان شکایت دارند.
کاش حقیقت می ماند و کاش نگفته ها را می گفتی و می رفتی کاش انسانها یک رنگ بودند و روی دیگر می ماند برای سکه کاش یک رنگی بود و سادگی کاش رنگها می ماند برای پر شاپرک و کاش...............
هست ان نیست که هر لحظه کنارت باشد .هست ان است که هر لحظه به یادت باشد
وقتي يك جنگل آتيش ميگيره همه حيوونها و پرنده ها فرار ميكنن و تنها اين درختها هستن كه ميمونن و ميسوزن و با باقي مونده ريشه شون دوباره جنگل سوخته رو ميسازن تا حيوونها و پرنده ها بازم بتونن به زندگيشون ادامه بدن .... بيايم تو زندگي مثل درخت باشي
غروب شد خورشيد رفت. آفتابگردان دنبال خورشيد مي گشت ناگهان ستاره اي چشمك زد آفتابگردان سرش را پايين انداخت. آري.... گلها هيچوقت خيانت نمي كنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)