اگه dial up داشته باشی، میندازه بیرون![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
اگه dial up داشته باشی، میندازه بیرون![]()
فکر نکنم رو سورس جواب بده ولی امتحانش بکن ضرری نداره
ایشون راست میگن شما اگه پینگت از 350 بالاتر بره که با دیال اپ معمولا بالای 350 خود به خود کیک می شی ربطی به انتی چیت نداره
این تصویر هارو حال کنید!!!!!!!
آموزش هر کدام رو خواستید بگید تا بگذارم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینو که فکر کنم همتون بلدین
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------
اینو که دیگه مطمین کسی بلد نیست خودم به تنهایی کشفش کردم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
Last edited by behexen; 22-05-2008 at 20:31.
سلام
اقا من یک انتی چیت میخوام برای گیم نت . HL Guard رو دان کردم ولی نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم .
بغیر از این چیزه دیگه ای هست البته بدرد خور باشه .ممنون میشم راهنمایی کنید.![]()
نه ADSL دارم!
کلا دلیلشم واسه بیرون انداختنم اینه که آنتی چیت ندارم، آدرس سایت خودشم میده میگه از اونجا دان کنید!!!!!
سیا کاری رو حال کنید آموزش هر کدوم رو خواستید بگید
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ســــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــیــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــا کــــــــــــــــــــــــ ــــاری
اینو مطمینا کسی نمی دونه
![]()
ممنون میشم اگه بذاری .
راستی چه طوری تو بعضی از سرور ها بعضی ها نامرئی هستند؟ یعنی فقط اسلحشون معلومه !
هرچی نکته و ترفند و چیت بلد هستی یادمون بده . ثواب داره . . .
منتظرم . ممنون
Last edited by Untouchable; 23-05-2008 at 00:41.
هر چی آی پی IRAN-VICH Source Server رو میزنم نمیره تو Favoriteتم !
به نظرتون مشکل چیه؟
میشه چند تا سرور کرک شده بگید؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)