من ESET Smart Security 5 رو نصب کردم
دقیقا چه تنظیماتیش رو باید چک کنم؟(از کجا)
Port Forwarding روتر رو چطوری چک کنم؟
مرسی
من ESET Smart Security 5 رو نصب کردم
دقیقا چه تنظیماتیش رو باید چک کنم؟(از کجا)
Port Forwarding روتر رو چطوری چک کنم؟
مرسی
eeeeee
اين تاپيكه چرا اينجاست؟
بهرحال؛
1- چند تا دانلود اخيرم خيلي افتضاح شده. مثلا يكي حجمش 1.5 گيگ بود، حدود 4 گيگ دانلود كردم!
مشكل از چيه؟ اصلا اين hashfail چيه؟ اينا هم ذخيره ميشن يا خودكار پاك ميشن؟
2- چطور ميتونم فايل هايي كه قبلا دانلود شده اما از ليست utorrent پاك شده رو دوباره برگردونم و seed بشم؟
3- فرض كنيم ديسكوگرافي يه گروه/يه سريال رو آپلود كرديم و حالا آلبوم/قسمت جديد اون منتشر شده. بايد يه تورنت جديد ساخت يا ميشه همون رو آپديت كرد؟
همين
با تشكر
من تنظیمات انتی ویروس رو تغییر دادم
تیک سبز اومد و میگه بدون مشکل داره کار می کنه ولی سرعت تورنت اصلا مناسب نیست.
وقتی انتی ویروس رو دوباره فعال می کنم هم همون مثلث نارنجی ظاهر میشه.
در حالی که سید بالا داره سرعت بیشتر روی 6 میچرخه ولی وقتی از سایت های مختلف فایل دانلود می کنم به 20 هم میرسه.
1-ورژن قبلی نرم افزار باگ داشت.اول نسخه قبلی رو به طور کامل آن اینستال کنین.بعد آخرین نسخه رو نصب کنین.
2-میشه با جستجوی اسم فایل تو سایت های تورنت دوباره اونا رو ادد کرد و به هنگام پرسیدن مسیر باید مسیر فایل های دانلود شده رو بدین.بعدش خودش فایل ها رو چک میکنه و اگه همشون 100% باشن شروع میکنه به سیید کردن.متاسفانه فکر نمیکنم راه دیگه ای برای برگردوندن باشه.
3-به علت این که Hash هر تورنتی با تورنت دیگه فرق داره باید دوباره یه فایل تورنت بسازین.
سرعت تورنت به عوامل زیادی بستگی داره.بالا بودن تعداد سیید درسته مهمه ولی ممکنه تعداد پییر هم زیاد باشه و این خودش باعث کاهش سرعت میشه.
در ضمن یه مدت زمانی طول میکشه که سرعت تورنت زیاد بشه.(بعضا 10-15 دقیقه سرعت کمه بعد از این که مقداری آپلود کردین سرعت بهتر میشه.)
مقدار Ratio رو هم سعی کنین بالای 0.7 نگه دارین.اگه مقدارش به مدت زیادی کم بمونه (مثلا اگه آپلود رو خیلی محدود کنین) ترکرها شما رو Ban میکنن.بعضی ترکرها هم مقدار 1 رو برای حداقل Ratio در نظر میگیرن.یعنی باید به همون مقداری که دانلود کردین آپلود هم بکنین.
با سرچ کردن Hash فایل توی گوگل میتونین تعداد بیشتری ترکر پیدا کنین که این خودش میتونه باعث افزایش سرعت بشه.
موفق باشید.![]()
دوستان من تورنت که دانلود میکنم همچین اروری میده و قطع میشه ، از وی پی اس واسه دانلودش استفاده میکنم
cyclic redundancy check
به نطرتون مشکل از کجاست؟
سلام. دوتا سوال داشتم:
1. تعداد سید و پیر داخل پرانتز زیاده در حد 200 تاست، ولی بیرون پرانتز کمه. سرعت هم خیلی کمه. چرا؟
2. چرا فروم اینجوری شده. از چپ به راست شده. نوشته هایی که توش اینگلیسی هست رو نمیشه درست خوند؟
عزیز امتحان کنید از چیز پی ان نیست که احتمالا دارید با وی پی اس میدید؟؟
الان من هیچی از torrnet نمیدونم...
فقط میخوام بدونم چی جوری راه اندازی میشه؟؟
یه لینک بدید طریقه راه اندازیش چه طوریه ؟؟؟؟ نصب و بقیه چیزا
در ضمن در ضمن... آیا torrnet الان بدون ف-ل-تر شکن هم میشه ازش دانلود کرد یا نه ؟؟؟
میزان استفاده از هارد رو از utorrentچک کنید ببینید چند درصد است.(disk overloaded)
احتمال دیگر هم این هست که سیدر ها با سرعت خیلی کمی آپلود میکنند.
موفق باشید
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
منظورتون از نصب هست؟؟
برای استفاده از یک تورنت ابتدا نرم افزاری مثلutorrent رو دانلود و نصب کنید.سپس از طریق نوار بالا فایل تورنت یا آدرس تورنت رو وارد کنید.اگه احیانا اون سایت تورنت فیلتر هست با قند شکن به اون سایت بروید و فایل تورنت رو دانلود و در utorrent وارد کنید.
اگه باز مشکلی هست بفرمایید.
موفق باشید![]()
میشه دوستان راجع به ترکر های خصوصی بیشتر توضیح بدن و بگن چجوری میشه بهشون وصل شد یا اونا رو پیدا کرد؟
در پستهای اولیه توضیحاتی داده شده ولی نگفته که چجوری استافده کنیم و یا مثلا این "هَش" چی هست و چجوری میشه ازش استفاده کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)