الان علامت ظاهر میشه و شبکه 4.5 هست ولی دریغ از افزایش سرعت هیچ فرقی در سرعت نمیکنه . چون محدود هست شبکه و بازم 40 رو کامل نمیده و تاثیر نداره در کل بله منم سرعت و کیفیت مبین نت رو بهتر از ایرانسل دیدم چون خودم چند بار چند جا تست زدم خصوصا تهران .
الان علامت ظاهر میشه و شبکه 4.5 هست ولی دریغ از افزایش سرعت هیچ فرقی در سرعت نمیکنه . چون محدود هست شبکه و بازم 40 رو کامل نمیده و تاثیر نداره در کل بله منم سرعت و کیفیت مبین نت رو بهتر از ایرانسل دیدم چون خودم چند بار چند جا تست زدم خصوصا تهران .
با عرض سلام
من مودم مبین نت 612 دارم که چند وقت پیش مطابق با راهنمائی های ارزشمند دوستان بخصوص جناب صابر و حسین محترم انلاک کردم و ورژن 196 ایرانسل مود شده توسط آقای صابر رو زدم روش بحمداله تا الان حدود یک سالی هست کار کرده برام .
امروز خواستم 4g+ تست بزنم ببینم با سیمکارت fdd ایرانسل میتونم دریافت کنم یا خیر که رو گوشی 4g+ بود ولی وقتی رو مودم انداختم اصلا علامت + رو نمیاره نمیدونم طبیعی هست یا تنظیمات من مورد داره
Last edited by vahid681`; 01-04-2020 at 23:00.
بله طبیعی هست چون این مودم اصلا حالت تجمیع برا شبکه fdd ندارد و نمیتواند دو باند 3 و 7 را تجمیع کند . گوشی شما تجمیع دارد و میتواند این کار رو انجام دهد .
یعنی جناب صابر رو این مودم کلا نمیشه علامت + رو مشاهده کرد؟
خیر این مودم تجمیع یا ca برای شبکه fdd نداره ( منظور از fdd سیم کارتهای معمولی ایرانسل . همراه اول و رایتل و کلا همه سیم کارتها به غیر سیم کارتهای نسل اینترنت ثابت ) علامت + رو در صورتی در شبکه fdd دریافت خواهید کرد که در اپراتور و منطقه زندگی شما mimo4*4 راه اندازی شده باشه و شما با گذاشتن مودم بر روی این حالت یعنی mimo4*4 و انتخاب یکی از باندهای 3 یا 7 باید هر کدوم رو تست کنی بتونی این شبکه رو بگیری . کلا هم فکر نکنم 20 یا 30 درصد بیشتر این شبکه یعنی mimo4*4 راه اندازی شده باشه حداقل رو شبکه خود ایرانسل که من اصلا ندیدم رو همراه اول دیدم و تست زدم چندان تعریفی در سرعت نداره و خیلی نا امیدانه بود .
با عرض سلام و درود
از راهنمائی دوستان گرامی بخصوص جناب صابر بزرگوار نهایت تشکر و امتنان رو دارم
من سیمکارت tdd مبین نت تنظیمات رو در حالت 4g و tdd onlyقرار دادم متاسفانه کلا سرویس قطع شد. متاسفانه تصاویر رو نتونستم اپلود کنم خدمتتون ارور داد اپلود سرور
با عرض سلام و درود
از راهنمائی دوستان گرامی بخصوص جناب صابر بزرگوار نهایت تشکر و امتنان رو دارم
من سیمکارت tdd مبین نت تنظیمات رو در حالت 4g و tdd onlyقرار دادم متاسفانه کلا سرویس قطع شد. متاسفانه تصاویر رو نتونستم اپلود کنم خدمتتون ارور داد اپلود سنتر
Last edited by vahid681`; 02-04-2020 at 15:25.
تو آپلودسنتر عضو بشید دیگه ارور نمیده...
شما مطمئن هستید که تو منطقتون td راه اندازی شده؟
اون وقت این شاتل و رایتل در حالت رومینگ همراه اول و با مودم 4.5 سرعتشون تا چند میره ؟ اونا هم حدود 40 مگن ؟
سپاس
از سال 96 فک کنم مودم مبین نت b612 و سیمکارت tdd مبین نت رو دارم و تا بحال از انواع طرح ها مبین نت استفاده کردم بخاطر استفاده از ای پی تی وی که این اواخر واقعا کیفیت افت کرده که دیگه نمیتونم تستفاده کنم از ای پی تی وی
بله چون از مبین نت اومدن تست کردن اون زمان و مودم دادن به من و بعد با اطلاعات و راهنمائی های دوستان همین سایت معظم انلاکش کردم و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)