تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 400 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

البته محدودیت ۴۰ مگابیتی مبین نت تاثیری توی تضمین سرعت نداره چون همیشه کف سرعت رو درنظر میگیرن که این محدودیتشم ظاهرا با توجه به مقررات تنظیم مقررات هست ولی نمیدونم چرا ایرانسل باز گزاشته سرعتو اما سرعت مبین نت برای من چه رو خودش و چه رومینگ از ایرانسل خیلی بیشتره .
    راستی قبلا گفته بودی اگر همراه اول تجمیعش فعال باشه با سیم کارت مبین نت علامت پلاس ظاهر نمیشه . ینی الان فعال شده؟ با این حساب جایی که تک باند همراه اول سرعتش کمتر از ۴۰ مگ باشه با مودم تجمیعی میشه ۴۰ مگ رو کامل دریافت کرد؟
    الان علامت ظاهر میشه و شبکه 4.5 هست ولی دریغ از افزایش سرعت هیچ فرقی در سرعت نمیکنه . چون محدود هست شبکه و بازم 40 رو کامل نمیده و تاثیر نداره در کل بله منم سرعت و کیفیت مبین نت رو بهتر از ایرانسل دیدم چون خودم چند بار چند جا تست زدم خصوصا تهران .

2. 4 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

با عرض سلام
    من مودم مبین نت 612 دارم که چند وقت پیش مطابق با راهنمائی های ارزشمند دوستان بخصوص جناب صابر و حسین محترم انلاک کردم و ورژن 196 ایرانسل مود شده توسط آقای صابر رو زدم روش بحمداله تا الان حدود یک سالی هست کار کرده برام .
    امروز خواستم 4g+ تست بزنم ببینم با سیمکارت fdd ایرانسل میتونم دریافت کنم یا خیر که رو گوشی 4g+ بود ولی وقتی رو مودم انداختم اصلا علامت + رو نمیاره نمیدونم طبیعی هست یا تنظیمات من مورد داره
    Last edited by vahid681`; 01-04-2020 at 23:00.

4. 3 کاربر از vahid681` بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با عرض سلام
    من مودم مبین نت 612 دارم که چند وقت پیش مطابق با راهنمائی های ارزشمند دوستان بخصوص جناب صابر و حسین محترم انلاک کردم و ورژن 196 ایرانسل مود شده توسط آقای صابر رو زدم روش بحمداله تا الان حدود یک سالی هست کار کرده برام .
    امروز خواستم 4g+ تست بزنم ببینم با سیمکارت fdd ایرانسل میتونم دریافت کنم یا خیر که رو گوشی 4g+ بود ولی وقتی رو مودم انداختم اصلا علامت + رو نمیاره نمیدونم طبیعی هست یا تنظیمات من مورد داره
    بله طبیعی هست چون این مودم اصلا حالت تجمیع برا شبکه fdd ندارد و نمیتواند دو باند 3 و 7 را تجمیع کند . گوشی شما تجمیع دارد و میتواند این کار رو انجام دهد .

6. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

بله طبیعی هست چون این مودم اصلا حالت تجمیع برا شبکه fdd ندارد و نمیتواند دو باند 3 و 7 را تجمیع کند . گوشی شما تجمیع دارد و میتواند این کار رو انجام دهد .
    یعنی جناب صابر رو این مودم کلا نمیشه علامت + رو مشاهده کرد؟

8. 3 کاربر از vahid681` بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یعنی جناب صابر رو این مودم کلا نمیشه علامت + رو مشاهده کرد؟
    خیر این مودم تجمیع یا ca برای شبکه fdd نداره ( منظور از fdd سیم کارتهای معمولی ایرانسل . همراه اول و رایتل و کلا همه سیم کارتها به غیر سیم کارتهای نسل اینترنت ثابت ) علامت + رو در صورتی در شبکه fdd دریافت خواهید کرد که در اپراتور و منطقه زندگی شما mimo4*4 راه اندازی شده باشه و شما با گذاشتن مودم بر روی این حالت یعنی mimo4*4 و انتخاب یکی از باندهای 3 یا 7 باید هر کدوم رو تست کنی بتونی این شبکه رو بگیری . کلا هم فکر نکنم 20 یا 30 درصد بیشتر این شبکه یعنی mimo4*4 راه اندازی شده باشه حداقل رو شبکه خود ایرانسل که من اصلا ندیدم رو همراه اول دیدم و تست زدم چندان تعریفی در سرعت نداره و خیلی نا امیدانه بود .

10. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

با عرض سلام و درود
    از راهنمائی دوستان گرامی بخصوص جناب صابر بزرگوار نهایت تشکر و امتنان رو دارم
    من سیمکارت tdd مبین نت تنظیمات رو در حالت 4g و tdd onlyقرار دادم متاسفانه کلا سرویس قطع شد. متاسفانه تصاویر رو نتونستم اپلود کنم خدمتتون ارور داد اپلود سرور

12. 2 کاربر از vahid681` بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

با عرض سلام و درود
    من سیمکارت tdd مبین نت تنظیمات رو در حالت 4g و tdd onlyقرار دادم متاسفانه کلا سرویس قطع شد. متاسفانه تصاویر رو نتونستم اپلود کنم خدمتتون ارور داد اپلود سنتر
    Last edited by vahid681`; 02-04-2020 at 15:25.

14. 3 کاربر از vahid681` بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

با عرض سلام و درود
    من سیمکارت tdd مبین نت تنظیمات رو در حالت 4g و tdd onlyقرار دادم متاسفانه کلا سرویس قطع شد. متاسفانه تصاویر رو نتونستم اپلود کنم خدمتتون ارور داد اپلود سنتر
    تو آپلودسنتر عضو بشید دیگه ارور نمیده...
    شما مطمئن هستید که تو منطقتون td راه اندازی شده؟

16. 4 کاربر از TRACKER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

الان علامت ظاهر میشه و شبکه 4.5 هست ولی دریغ از افزایش سرعت هیچ فرقی در سرعت نمیکنه . چون محدود هست شبکه و بازم 40 رو کامل نمیده و تاثیر نداره در کل بله منم سرعت و کیفیت مبین نت رو بهتر از ایرانسل دیدم چون خودم چند بار چند جا تست زدم خصوصا تهران .
    اون وقت این شاتل و رایتل در حالت رومینگ همراه اول و با مودم 4.5 سرعتشون تا چند میره ؟ اونا هم حدود 40 مگن ؟

18. 3 کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

تو آپلودسنتر عضو بشید دیگه ارور نمیده...
    شما مطمئن هستید که تو منطقتون td راه اندازی شده؟
    سپاس
    از سال 96 فک کنم مودم مبین نت b612 و سیمکارت tdd مبین نت رو دارم و تا بحال از انواع طرح ها مبین نت استفاده کردم بخاطر استفاده از ای پی تی وی که این اواخر واقعا کیفیت افت کرده که دیگه نمیتونم تستفاده کنم از ای پی تی وی
    بله چون از مبین نت اومدن تست کردن اون زمان و مودم دادن به من و بعد با اطلاعات و راهنمائی های دوستان همین سایت معظم انلاکش کردم و ...

20. 2 کاربر از vahid681` بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •