مودم مبین نت آنلاک نمیشه اصلا
مودم مبین نت آنلاک نمیشه اصلا
سلام
مبین نت مودم B612 به مشترکین جدید نمی ده. بلکه مودم AirMaster 3100V می ده که مودم ضعیفی هست. من یک ماه پیش طرح مبین نت رو خریدم که مودم AirMaster 3100V رو به من دادن. سرعت و آنتن دهی افتضاح بود با اینکه در محدوده خود مبین نت هم بودم. خلاصه با شکایت به 195 و اعلام اینکه در هنگام تست نوسط کارشناس مودم B612 استفاده شده ولی به من الان مودم دیگه ای دادن، به زور تونستم مودم B612 رو از مبین نت بگیرم. شما زنگ بزن قبلش و مطمئن شو که مودم B612 بهت می دن. خود مسئول مبین نت هم که با من تماس گرفته بود گفت انتخاب مودم در اختیار مشتری نیست!
حالا مودم ۶۱۲ نسبت به قبلیه چقدر سرعت و انتن دهیش بیشتره؟
آره خیلی تفاوت داره. با مودم اولی سرعت روی 8 مگ بود ولی با مودم B612 الان سرعت روی 25 مگ هست. مودم B612 خیلی قوی تره.
ممنون از اطلاع رسانیتون
تماس گرفتم با خودشون ارجاع دادن به نماینده هاشون تو استان و شهر
گفتند اگر تو انبار داشته باشند میتونند بدند
-------
اپدیت:
Last edited by TRACKER; 05-03-2020 at 21:11.
من تا حالا سه چهار تا مودم مبین نت گرفتم همش B612 بوده. گفتن که مودم Airmaster منسوخ شده.![]()
مبین نت 100 گیگ اینترنت هدیه تا تاریخ 1399/1/1 تو بخش هدیه بصورت گیگ پک قرار داده است. برید فعال کنید و 100 گیگ اینترنت رایگان استفاده کنید.
سلام
دوستان همه از کاهش سرعت مینالند
مبین نت هم بعد از فعالسازی بسته کاهش سرعت داشته؟
دوستان که مبین نت دارن من اشتراک فیلیمو گرفتم روی مبین نت حتی نیم بها هم نیستش و کامل کم میشه برای شما هم همینطوره مگه نباید نیم بها باشه ؟؟؟؟؟![]()
بله دقیقا از وقتی فعال شد سرعت کم شده. کلا همه ISP ها مثل اینکه مشکل دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)