تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 827 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نتايج ليگ امريكاي جنوي

Sao Paulo - Brazil 3 - Guadalajara - Mexico 0 (در مجموعه 4-0 سائوپائولو)
    Internacional - Brazil 2 - Libertad - Paraguay 0 (در مجموع 2-0 اينتر.)

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

تور تمريناتي بارسلونا در امريكاي شمالي

جمعه 13 مرداد
    تايگرز (مكزيك) 0 - 3 بارسلونا (اسپانيا)
    گلهاي بارسلونا را كاستاندا (گل به خودي - 7)، دي آسيس موريرا رونالدينو (De Assis Moreira Ronaldinho - 71) و ايدور اسماري گودجانسن (88) به ثمر رساندند

همونطور كه در بالا گفتم، نام كامل او دي آسيس موريرا رونالدينو است.
    نام او با حروف انگليسي: De Assis Moreira Ronaldinho
    وب‌سايت او: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تيم ملي: برزيل
    تيم باشگاهي: بارسلونا - اسپانيا
    تاريخ تولد: 21 مارس 1980

انتقالها:
    جولاي 2003 ، از پاريس سنت جرمن (فرانسه) به بارسلونا (اسپانيا)

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

يكشنبه 22 مرداد و تور تمريناتي رئال مادريد

ساعت 2:30 نصب شب (!) ، سالت ليك (ايالات متحده آمريكا) - رئال مادريد (اسپانيا)
    پخش (به احتمال زياد) از شبكه رئال مادريد تي وي

توجه داشته باشيد كه اين بازي يكشنبه هفته بعد خواهد بود...

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض كاظميان در گفت‌وگو با ايسنا: كادر فني مرا در مقابل عمل انجام شده قرار داد حالا ها

جواد كاظميان با قراردادي يك ساله به الشعب امارات پيوست.

كاظميان درباره‌ي اين انتقال ناگهاني به خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت:« خودم هنوز نمي‌دانم چه كاري كرده‌ام. هنوز در اين شوك هستم.»

بازيكن تيم ملي ايران دليل اين انتقال را اين چنين توضيح داد:« نمي‌خواهم بگويم كه مشكل مالي نداشتم اما، هر جوري بود مانند چند سال گذشته با آن كنار مي‌آمدم. مشكل من چيز ديگري بود. سوال من اين است بازيكناني مانند كاويانپور، انتظاري و انصاريان به بهانه‌هاي مختلف كادر فني از تيم جدا شده‌اند و كسان ديگري جايشان را گرفتند. چرا كار بايد به جايي برسد كه انصاريان پس از چند سال بازي كردن در پرسپوليس از استقلال سر دربياورد يا انتظاري به راه‌آهن برود؟ البته اين نقل و انتقالات در همه جاي دنيا طبيعي است اما، مساله در پرسپوليس فرق مي‌كرد.»

پرسپوليس كه در اين فصل نقل و انتقالات پرتكاپو بوده است اكنون بازيكن خوبي را از دست داد. كاظميان ادامه داد:« معاون مالي باشگاه (عبديايي) به من چك‌هاي قلابي داد كه هيچ اعتباري نداشتند. اما، من هيچ چيز نگفتم چون يك سال بود كه اين پول را طلب داشتم و مي‌دانستم كه يك روز پول قراردادم را مي‌گيرم.»

جواد كاظميان درباره‌ي مديريت باشگاه گفت:« هيچ گلايه‌اي از انصاري‌فرد ندارم. كارنامه‌ي وي براي همه روشن است. او در زمينه‌ي قراردادم همه‌ي تلاشش را كرد. اما، نمي‌دانم چرا امروز باشگاه را به دست كساني مانند هان يا خشايار محسني داده‌اند. همه مي‌دانند كه چه علاقه‌اي به پرسپوليس دارم. از بوخوم وكايزرسلاترن پيشنهاد داشته‌ام. اما، دوست داشتم در پرسپوليس بمانم چرا كه پيش از هر چيزي به خانواده‌ام نزديك بودم و اين مهم‌ترين نكته بود. در ضمن مي‌دانستم كه پرسپوليس وضعيت خوبي دارد و ما شانس زيادي براي قهرماني در جام حذفي داريم اما، اين اتفاق رخ نداد.»

آري هان سرمربي پرسپوليس در گفت‌وگو‌هايش به اين كه كاظميان هم مي‌تواند باشگاه را ترك كند اشاره كرده بود. نماينده‌ي ايراني جديد فوتبال امارات درباره‌ي اين اظهار نظر مربي هلندي به ايسنا گفت:« مشكلي نيست من هم رفتم. اكنون آنها بروند كساني را كه دوست دارند بياورند. تنها نمي‌دانم چرا ابهت باشگاهي مانند پرسپوليس بايد به دست واسطه‌اي پايين بيايد.»

نكته‌ي جالب اين است كه كاظميان از اين انتقال راضي نيست:« راضي نيستم. دوست داشتم بمانم اما، مي‌دانستم اگر بمانم در آينده با هان به مشكل برمي‌خورم.»

جواد كاظميان در پايان به هواداران پرسپوليس هم پيامي داد:« از آنها مي‌خواهم من را ببخشند. كادر فني با رفتارش من را در مقابل عمل انجام شده قرار داد. مطمئن هستم كه روزي برمي‌گردم.»

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض جواد كاظميان به تيم فوتبال الشعب امارات پيوست

جواد كاظميان به تيم فوتبال الشعب امارات پيوست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از حضور مسوولان باشگاه الشعب امارات در تهران ظهر امروز توافقات اوليه با جواد كاظميان انجام شد و پس از نشست نهايي بعد از ظهر كاظميان قرارداد خود با اين باشگاه را امضا كرد.

كاظميان براي مدت يك سال به باشگاه الشعب پيوست.

اخبار تكميلي متعاقبا ارسال مي‌گردد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض براي ديدار با سوريه؛ امير قلعه‌نويي: اسامي بازيكنان تيم ملي پنجشنبه اعلام مي‌شود

اسامي نهايي بازيكنان تيم ملي ايران براي بازي با سوريه پنجشنبه‌ي آينده اعلام مي‌شود.

امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: اردوي تيم ملي از روز شنبه به صورت شبانه‌روزي ادامه مي‌يابد و در طول هفته تمرينات تيم ملي وارد مرحله‌ي فشرده‌تري مي‌شود و پنجشنبه‌ي آينده اسامي بازيكنان تيم ملي براي بازي با سوريه اعلام مي‌شود.

امير قلعه‌نويي با انتقاد از بروز اختلاف در ميان هواداران تيم ملي بر اثر مسايل باشگاهي نيز تاكيد كرد: تيم ملي ايران، به تمام مردم تعلق دارد و تمامي هواداران بايد نگاه ملي داشته باشند، در حال حاضر من سرمربي تيم ملي هستم و فارغ از هر رنگي به تيم ملي فكر مي‌كنم، اميدوارم تمامي مردم دست به دست يكديگر دهند تا تيم ملي موفق باشد.

وي در مورد تعداد كادر فني تيم ملي ايران نيز گفت: از اين ميان تنها 5 نفر اعضاي اصلي كادر فني هستند و سايرين وظايف اجرايي، مشاوره‌اي و پزشكي را بر عهده دارند و من مشكلي در اين كادر نمي‌بينم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض وحيد طالب‌لو: به پرسپوليس نمي‌روم با افكار مردم بازي نكنيد قهرماني استقلال در ح

وحيد طالب‌لو گفت: تيم بعدي من پرسپوليس نخواهد بود.

طالب‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تمامي بازيكنان به خاطر پيراهن و هواداران استقلال تلاش كردند و پس از سه سال رياضت و مشقت اين تيم را به قهرماني ليگ برتر رساندند اما، متاسفانه پس از آن باشگاه، بازيكنان را فراموش كرد و من متاسف هستم كه اين قهرماني در حال لوث شدن است.

طالب‌لو تاكيد كرد: جدايي‌ام از استقلال قطعي است. در حالي كه عنوان مي‌شود حقوق بازيكنان پرداخت مي‌شود، تا كنون من يك ريال نيز از اين باشگاه نگرفته‌ام و حتي پاداش سال گذشته‌ام نيز پرداخت نشده است.

طالب‌لو در مورد شايعه‌ي حضورش در تيم پرسپوليس تهران نيز گفت: چنين موضوعي صحت ندارد و من قصد ندارم به پرسپوليس بروم، معتقدم كه نبايد با افكار مردم بازي كرد و به خاطر احترام به هواداران دو تيم به پرسپوليس نمي‌روم.

وي افزود: سه، چهار پيشنهاد از تيم‌هاي تهراني و شهرستاني دارم كه به زودي تيم آينده‌ي خود را انتخاب مي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض رحمان رضايي: به سالم بودن خودم اطمينان دارم دو بار آزمايش دوپينگ دادم

مدافع تيم ملي فوتبال ايران گفت: از سالم بودن خود اطمينان دارم و ماجراي دوپينگ من تنها يك شايعه است.

رحمان رضايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد شايعه‌ي امتناع از انجام تست دوپينگ اظهار كرد: نمي‌دانم اين شايعات از كدام منبع سرچشمه مي‌گيرد، من يك بار پيش از جام جهاني و بار ديگر پس از ديدار مقابل پرتغال آزمايش دوپينگ دادم و اگر موضوعي بود بايد در همين آزمايش‌ها مشخص مي‌شد.

وي افزود: من به خودم اطمينان دارم و بي‌ترديد اين شايعات بي‌سرانجام خواهد بود.

رحمان رضايي در مورد شرايط تيم ملي ايران نيز اظهار كرد: مدت 2 هفته است كه تمرينات ادامه دارد و بازيكنان در حال رسيدن به آمادگي كامل هستند، ديدار چهارشنبه برابر راه‌آهن نيز بازي بدي نبود، در نيمه‌ي نخست تا حدودي از نظر بدني ضعيف بوديم اما، در نيمه‌ي دوم شرايط بهتر شد و حملات خوبي داشتيم.

رضايي در پايان گفت: من با ساير بازيكنان روابط دوستانه‌اي دارم و اميدوارم بتوانيم در كنار يكديگر در مرحله‌ي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا موفق باشيم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض علي عليزاده: بي‌توجهي باشگاه دليل جدايي‌ام از پرسپوليس بود در استقلال از نو آغاز

تلاش دو تيم نام‌دار پايتخت به منظور جذب بازيكنان يكديگر به نبردي تمام عيار تبديل شده است و هواداران دو تيم هر روز خود را براي شنيدن خبري جديد آماده مي‌كنند. اين بار يك روز پس از قرارداد داخلي مجتبي جباري با پرسپوليس، علي عليزاده به باشگاه استقلال تهران پيوست.

علي عليزاده, بازيكن جديد استقلال تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: جدايي از پرسپوليس برايم آسان نبود؛ اما، زماني كه باشگاه تمايلي به همكاري با من نداشت, تصميم به جدايي از پرسپوليس گرفتم.

وي افزود: مي‌دانم كه رفتن به تيم رقيب براي هواداران پرسپوليس خوشايند نيست؛ اما، من بايد انتخاب مي‌كردم. از يك طرف تماس‌هاي چندين باره‌ام با مسوولان پرسپوليس بي‌جواب ماند و هر روز خبر جديدي در مورد خواستن يا نخواستنم مي‌شنيدم و از سوي ديگر بايد تيم فصل آينده‌ام را انتخاب مي‌كردم و بهترين انتخاب ممكن را انجام مي‌دادم كه به استقلال پيوستم.

عليزاده تاكيد كرد: به هواداران پرسپوليس علاقه دارم و به خاطر حمايت‌هايشان در فصل گذشته از آنها قدرداني مي‌كنم؛ اميدوارم اين تغيير را بپذيرند.

بازيكن استقلال تهران خاطرنشان كرد: در فصل گذشته نيز مذاكراتي با استقلال داشتم؛ اما، در نهايت به پرسپوليس آمدم. سعي مي‌كنم تا شروع تازه‌اي در استقلال داشته باشم و در اين تيم موفق شوم.

وي در مورد افزايش شانس حضورش در تيم ملي نيز تاكيد كرد: تصور نمي‌كنم استقلالي شدن من تاثيري داشته باشد، البته حضور در تيم ملي هدف اصلي من است و تمام تلاشم را انجام مي‌دهم؛ ولي، به هيچ وجه آمدنم به استقلال به اين دليل نبود.

عليزاده در مورد سرمربي استقلال تهران نيز گفت: مرفاوي از مربيان خوبي است كه در قهرماني اين تيم نقش بسزايي داشت، در هر صورت اميدوارم با حضور وي و راهنمايي‌هاي قلعه‌نويي بتوانيم با تيم استقلال در ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر موفق باشيم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض تمرينات سايپا از فردا شروع مي‌شود نخستين تمرين علي دايي در لباس جديد

تمرينات تيم فوتبال سايپا از فردا (شنبه) آغاز مي‌شود و علي دايي نخستين تمرين خود را با تيم جديدش برگزار خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرينات تيم فوتبال سايپا كه به دليل سفر پنج روزه‌ي لورنت، سرمربي آلماني اين تيم به كشورش تعطيل شده بود از روز شنبه آغاز مي‌شود.

تمرينات تيم سايپا در ورزشگاه ايران تاير برگزار مي‌شود، اين ورزشگاه به تازگي از سوي اين باشگاه خريداري شده و محل اختصاصي تمرينات اين تيم است.

علي دايي، كاپيتان سابق تيم ملي كشورمان كه هفته‌ي گذشته با قراردادي يك ساله به سايپا پيوست نيز فردا نخستين جلسه‌ي تمرين خود را با اين تيم زير نظر سرمربي آلماني برگزار مي‌كند.

گفتني است تاكنون قراردادهاي ميثاق معمارزاده، بازيكن سابق راه‌آهن به مدت 3 سال، اميد شريفي نسب، بازيكن فصل گذشته‌ي فولاد خوزستان به مدت 2 سال و علي دايي، كاپيتان سابق صباباتري به مدت يك سال در هيات فوتبال تهران ثبت شده است.

همچنين لورنت آلماني به منظور تكميل نفراتش جذب يك دفاع وسط و يك دفاع چپ را در دستور كارش قرار داده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •