تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 848 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    من اینترنت مخابرات دارم
    اون موقع که گرفتم پارس آنلاین گفت خطتون فیبر نوریه بهتون اینترنت نمیدیم
    الان چی هنوز همونطوره به فیبر نوری اینترنت نمیدن؟
    راهی داره از مخابرات خلاص بشم از پارس آنلاین یا هر شرکت دیگه بگیرم؟

سلام

یه سر یرید تایپیک آسیاتک بپرسید

شنیده بودم آسیاتک روی فیبر هم سرویس میده ولی نمیدونم شامل کل شهرهای ایران میشه یا نه

2. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان من الان 600 امتیاز دارم

سرویسم هم نامحدوه،میخوام یه روز اضافه بخرم که 30 تا کم میکنه،ایا میتونم امروز کلا امتیازا رو صرف هدیه کنم و تا 20 روز خودش شارژ بشه یا نه؟

منظورم اینه که هی پشت سر هم 30 تا 30 تا امتیاز بخرم و کد هدیه رو وارد کنم تا به اندازه 20 روز شارژ بشه!!یا مجبورم یک روز یک روز بخرم؟

میتونی کدهای مختلف رو بخری و تو پنل کاربری وارد کنی (20 روز همین الان اضافه کنی)

4. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوست بزرگوار @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا هر از گاهی برای ما نوسان snr داره اتفاق میفته،نمیدونم چیکار کنم.اینا هم اصلا نمیفهمن که حالت تست چیه؟بهشون میگم خطم رو ببرید روی حالت تست تا به بالاترین کیفیت برسه ولی انگار نه انگار

جالبه روی حالت adsl2++ هم crc هر چند ثانیه یه بار زیاد میشه

تنها روی یه حالت crc برام نوسان زیاد نداشت اونم روی g.lite بوده یعنی یه حالت کمتر از g.dmt

خواهشمندم یه جوری برامون توضیح بدید که من دقیقا به اینها چی بگم که متوجه حرفم بشن.تشکر

سوال دوم:راستی حالت گیم تاثیری در بی کیفیتی داره یا نه؟یا در نوسان snr تاثیر داره یا نه؟

پ.ن.راستی بهش گفتم یه بار مودلاسیون رو تغییر بدید به g,dmt و بعد دوباره بذارید روی adsl2++ شاید درست بشه ولی اون موقع حواسم نبود که اسپلیتر و تلفن رو جدا کنم.چون شما به من گفتید باید اینا رو جدا کنید از خط و فقط مودم وصل باشه
    Last edited by محمد7966; 10-09-2016 at 12:04.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوست بزرگوار @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا هر از گاهی برای ما نوسان snr داره اتفاق میفته،نمیدونم چیکار کنم.اینا هم اصلا نمیفهمن که حالت تست چیه؟بهشون میگم خطم رو ببرید روی حالت تست تا به بالاترین کیفیت برسه ولی انگار نه انگار

تنها روی یه حالت crc برام نوسان زیاد نداشت اونم روی g.lite بوده یعنی یه حالت کمتر از g.dmt

خواهشمندم یه جوری برامون توضیح بدید که من دقیقا به اینها چی بگم که متوجه حرفم بشن.تشکر

سوال دوم:راستی حالت گیم تاثیری در بی کیفیتی داره یا نه؟یا در نوسان snr تاثیر داره یا نه؟
    من موقعی که گفتم خطمو رو 16 مگ بسته بودن مشکل قطعی و وصلی داشتم روی 14 مگ کمتر شد و الان هم رو 12 مگ خوبه (snr در طول روز از 12 به 8 میرسه ولی نت قطع نمیشه و تاثیری در کیفیت نداره)
    به نظرم شما اگه سرویستون نامحدوده بگید خطتون رو حداکثر 4 مگ ببندن (یا modulation رو بذارن رو g.dmt یا g.lite ) احتمالا مشکلتون حل بشه (البته این تغییر modulation رو خودتون هم میتونید تو مودم انجام بدید)
    سرویس گیم هم تا حدی باعث افت snr میشه (snr حالت گیم در حدود 3-4 دسی بل کمتر از حالت عادیه) ولی خب کیفیت و سرعت تک کانکشن نتتون رو بالاتر میبره (یعنی اگه خط رو 9 مگ باشه و سرویس گیم فعال باشه سرعت تک کانکشن و کیفیت بهتره تا خط رو 16 مگ باشه و سرویس گیم فعال نباشه) بنابراین اگه snr تون پایینه و میخوایید از سرویس گیم استفاده کنید بهتره بگید خطتتون رو سرعت دانلود کمتری ببندن

7. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

پ.ن.راستی بهش گفتم یه بار مودلاسیون رو تغییر بدید به g,dmt و بعد دوباره بذارید روی adsl2++ شاید درست بشه ولی اون موقع حواسم نبود که اسپلیتر و تلفن رو جدا کنم.چون شما به من گفتید باید اینا رو جدا کنید از خط و فقط مودم وصل باشه

الان SNR ت روی چه عددی هست ؟ در ساعات های اوج مصرف چقدر هست ؟
    در جواب سوال دوم : پروفایل گیم زیاد جالب نیست ؛ همراه با پکت لاست بالا و افت SNR هست . بهتره پروفایل گیم رو غیره فعال کنید !

9. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

در جواب سوال دوم : پروفایل گیم زیاد جالب نیست ؛ همراه با پکت لاست بالا و افت SNR هست . بهتره پروفایل گیم رو غیره فعال کنید !
    پروفایل گیم یه کم پکت لاست ایجاد میکنه (در حد 1 در 100 و حتی کمتر) ولی چندان محسوس نیست و اگر وضعیت خط از نظر نسبت پهنای باند دریافتی و snr (حداقل 10) خوب باشه به نظرم پروفایل گیم فعال باشه بهتره چون سرعت وبگردی و استریمینگ و ... رو بالاتر میبره ولی خب اگه وضعیت خط مناسب نیست که فعال نباشه بهتره
    Last edited by broosli; 10-09-2016 at 13:14.

11. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

الان نوسان داره روی 20 میاد روی 18 هم اومد روی 15 هم اومد

خطم هم روی 9مگ بسته شده،پروفایل گیم هم فعاله،جالبیش اینه crc تو این یک ساعته از 0 رسید به 270 تا

امروز ظهر هم که مودم رو تازه روشن کردم snr نوسان کرد رسید به 00

نوسان داشتم تو این یک ماه اخیر ولی قطع نمیشد و اگر هم قطع میشد از سمت مرکز بود

ولی الان چند روزیه تو شب ساعات اوج مصرف لینک میپره و نوسان میکنه snr

راستی تو حالت g.lite یعنی یه حالت کمتر از g.dmt نوسان نکرده ظاهرا،دیروز چند ساعت گذاشتم دیدم نوسان نمیکنه فقط پهنای باندم میاد روی 1.5 مگ و snr هم میره روی 36 ،خطاهای crc هم تو 3 ساعت فقط 4 بودن
    Last edited by محمد7966; 10-09-2016 at 13:28.

تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

الان نوسان داره روی 20 میاد روی 18 هم اومد روی 15 هم اومد
    خطم هم روی 9مگ بسته شده،پروفایل گیم هم فعاله،جالبیش اینه crc تو این یک ساعته از 0 رسید به 270 تا
    امروز ظهر هم که مودم رو تازه روشن کردم snr نوسان کرد رسید به 00
    نوسان داشتم تو این یک ماه اخیر ولی قطع نمیشد و اگر هم قطع میشد از سمت مرکز بود
    ولی الان چند روزیه تو شب ساعات اوج مصرف لینک میپره و نوسان میکنه snr
    راستی تو حالت g.lite یعنی یه حالت کمتر از g.dmt نوسان نکرده ظاهرا،دیروز چند ساعت گذاشتم دیدم نوسان نمیکنه فقط پهنای باندم میاد روی 1.5 مگ و snr هم میره روی 36 ،خطاهای crc هم تو 3 ساعت فقط 4 بودن

خطای CRC قبلا تجربه ش رو داشتم دلیل ش هم فقط فعال سازی پروفایل گیم هست .. اگر غیره فعال بشه این مورد حل خواهد شد
    وقتی روی حالت گیم باشه پکتی ارسال میشه بدون بررسی ارسال میشه که این خود خطا به همراه داره.

شما تماس بگیرید به واحد فنی بگید که پروفایل گیم رو براتون غیره فعال کنن همچنین مدولاسیون خط رو از سمت پارس انلاین روی ADSL 2 PLUS قرار بگیره .. همچنین دفعه قبل هم خدمتون عرض کردم اگر از 20 میاد روی 18 یا حتی روی 15 میاد اگر قطع و وصلی نداشتید موردی نیست و میشه از اینترنت استفاده کرد

اما اگر پایین تر از 9 اومد و لینک تون قطع شد حتما باید مثل سری قبل از سمت مرکز مانیتورینگ بشه که علل رو جویا شوند.

14. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خطای CRC قبلا تجربه ش رو داشتم دلیل ش هم فقط فعال سازی پروفایل گیم هست .. اگر غیره فعال بشه این مورد حل خواهد شد
    وقتی روی حالت گیم باشه پکتی ارسال میشه بدون بررسی ارسال میشه که این خود خطا به همراه داره.

شما تماس بگیرید به واحد فنی بگید که پروفایل گیم رو براتون غیره فعال کنن همچنین مدولاسیون خط رو از سمت پارس انلاین روی ADSL 2 PLUS قرار بگیره .. همچنین دفعه قبل هم خدمتون عرض کردم اگر از 20 میاد روی 18 یا حتی روی 15 میاد اگر قطع و وصلی نداشتید موردی نیست و میشه از اینترنت استفاده کرد

اما اگر پایین تر از 9 اومد و لینک تون قطع شد حتما باید مثل سری قبل از سمت مرکز مانیتورینگ بشه که علل رو جویا شوند.
    راستی الان پشتیبانش به من هم یه چیزی گفت که شاید تامل برانگیز باشه

من سرویسم نامحدود 256 و محدود شدم روی سرعت دانلود 45 کیلو،گفت احتمالش هست به خاطر همین محدودیت باشه که crc ها میره بالا

ولی اگر اینطوری باشه پس چرا مودلاسیون رو میذارم روی g.lite خطای crc بالا نمیره

تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

من سرویسم نامحدود 256 و محدود شدم روی سرعت دانلود 45 کیلو،گفت احتمالش هست به خاطر همین محدودیت باشه که crc ها میره بالا
    ولی اگر اینطوری باشه پس چرا مودلاسیون رو میذارم روی g.lite خطای crc بالا نمیره

اصلا CRC مربوط به محدود شدن نیست .. نمیدونم این حرف رو از کجا اورده
    پروفایل گیم رو غیره فعال بکنی قطعا مشکل CRC حل خواهد شد

17. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •