شبانه 1000 تومنی !! با 4 تا لینک همزمان 32 کانکشن : سرعت تا 1.2 مگابایت در ثانیه !! ولی آنتن نوسان داره و بهترین انتن دریاقتی -80 دسی بل هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه 1000 تومنی !! با 4 تا لینک همزمان 32 کانکشن : سرعت تا 1.2 مگابایت در ثانیه !! ولی آنتن نوسان داره و بهترین انتن دریاقتی -80 دسی بل هست
شما کلامشکل آنتن دارید فکر کنم یه بار گفتید رایتل و الان همراه اول ، ایرانسل رو نمیدونم
شما از اینترنت گوشی استفاده میکنید؟
ولی مجموع سرعت اون 5 کانکشن که توی عکسی که گذاشتید که میشه 500 نه 1 مگ
برای من با 4 لینک و 32 کانکشن دیشب برای هر لینک 320 بودش تقریبا
Last edited by *Forgotten*; 01-01-2016 at 10:10.
دوستان منطقمون مشکل انتن دهی داره راهی هست به همراه اول اطلاع بدیم؟ پیگیری میکنن ؟؟؟
LG G2
نمیدونم چرا آنتن دهی این ها این همه مزخرفه !! انتن های موبایل بیخ گوشمونه ولی آنتن خیلی بدبا ایرانسل نهایت 40-50 متر
با دکل تنهای اول کمتر از 100-150 متر و با دکل رایتل هم زیر 200 متر فکر کنم ولی
یکی از یکی بدتر
دیشب فقط میخواستم شبانه تنهای اول رو تست کنم !! خودم ADSL دارم
نه بابا با 4-5 تا لینک اصلا سرعت خوب نمیشد !! هرچی لینک داشتم زده بودم دانلود
برای همین دیشب لینکهام چون زیاد بود سرعت خوب بود ولی چون لینکها کم شد سرعت هم اومد پایین تر و کلا تا صبح 6 گیگ دانلود کرد !! خسته نباشی
اینم نزدیکترین دکل های اپراتور ها به خونه ما :
Last edited by fanoostalaei; 01-01-2016 at 11:11.
دلیل این مشکل که حتما باید چندین لینک بزنیم (حتی از یک سرور) تا ماکسیموم سرعت رو بده چیه ؟ من هر لینک بالای 100-150 میگیرم.
تا 10 تا لینک هم اضافه کنم هر کدوم همین 100-150 میشه که مجموع 1 مگ میشه. مطمئنم از طرف سرور نیست چون سرور سرعتش بازه. و با ADSL خونه تک لینک هم یه مگ رو میده.
راه حلی نداره ؟ اخه تعداد لینک ها که کم میشه دانلود کم میشه![]()
Last edited by hermione; 01-01-2016 at 13:01.
مشکل از آنتن دهی نیست آنتن دهی من با رایتل عالیه
برای من 2 3 روزه که پینگ از 65 یکدفه میره 2500 اونم سرور داخلی سرور خارجی هم 100 درصد پکت لاست دارم
مشکل پهنای بانده کل پهنای باند رو زیرمیزی رد میکنن میدن به آسیاتک
من تاپیک های بقیه شرکت ها رو نگاه کردم (ADSL و بقیه) همه مشکل سرعت و پینگ دارن و بدترین وضع رو هم سه تا اپراتور دارن
تک کانکشن رایتل نابوده
الان تماس گرفتم بمن میگن مشکل آنتن دهی دارید در حالی کهمشکلی ندارم جوابشون هم اینه که بزودی دکل میزنن
کسی خبر داره همراه اول تا کی پوشش آنتن 3G اش را کامل میکنه؟
اصفهان که از نظر پوشش آنتن 3G طبق نقشه سایت همراه اول اوضاع جالبی ندارد!
که توضیحات جالبی زیر نقشه دارد :
این نقشه پوشش را تضمین نمی کند. این نقشه پوشش تقریبی اینترنت همراه (نوترینو) را پیش بینی می کند و ممکن است شامل نواحی با پوشش محدود یا بدون سرویس باشد. حتی در محدوده تحت پوشش، عوامل بسیاری از جمله عامل مکانی (داخلی/خارجی)، تفاوت های فرکانس، توانایی دستگاه، مواد ساختمانی، شاخ و برگ درختان، آب و هوا و تعداد کاربران فعال در آن مکان، ممکن است در ارتباط شما مشکل ایجاد و سرعت تبادل داده را کمتر کند، که بر در دسترس بودن و کیفیت سرویس تاثیر می گذارد.
Last edited by ehsan_iace; 01-01-2016 at 13:44.
بین دکل ها و خونه ی شما ساختمون بلند نیست؟؟؟؟
چون یه دکل در 400 متری خونه ما هست
اصلا تو خونه آنتن نداریم
Last edited by Armin.Computer; 01-01-2016 at 13:51.
به شرکت زیرساخت اجازه افزایش پهنای باند بین الملل (اینترنت) داده نمیشه. دارن فشار میارن که محتوای داخلی استفاده بشه و پهنای باند شبکه ملی اطلاعات (اینترانت) گسترش پیدا کنه. با این کار اکثر سایتهای ایرانی مجبور شدن (و خواهند شد) دیتاهاشونو بیارن رو دیتاسنترهای داخل ایران و کلیه قوانین ایران رو رعایت کنن.
در خصوص اپراتورها علاوه بر مشکل کمبود پهنای باند بین الملل، ظرفیت رساندن پهنای باند به BTS ها از طریق مایکروویو هم از نظر فنی دارای محدودیت هست بخاطر همینه که در برخی مناطق سرعت دانلود از سرورهای داخل ایران هم کند میشه.
با راه اندازی فیبر نوری تا حدودی مشکل سرعت داخلی حل میشه ولی مشکل پهنای باند خارجی کماکان ادامه داره.
مشکلش برمیگرده به پهنای باند همراه اول !!
برای جبران کمبود سرعت با لینک ها میتونید یا تعداد کانکشن ها رو اضافه کنید
یا
از وی پی ان استفاده کنید که سرعت خوبی داشته باشه و کمبود سرعت رو جبران کنه
مشکل پهنای باند که تو ایران همیشه هست ولی وقتی آنتن نداشته باشم پهنای دکل هر چقدر هم باشه به درد من نمیخوره !!
چرا اتفاقا !! از طرف شرق ما ساختمون بلند زیاده و برای همین رایتل آنتن نمیده ولی از طرف غرب ما فضای باز زیاده و آنتن تنهای اول بد نیس ( چون دکلش ارتفاع خیلی کمی داره )
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)