سلام
من C902 دارم
میخواستم ببینم میشه واسه پوشه ها کد امنیتی بدیم ؟
ممنون
سلام
من C902 دارم
میخواستم ببینم میشه واسه پوشه ها کد امنیتی بدیم ؟
ممنون
سلام
گوشی من w710 هست و یه اشکال که داره اینه که حافظه محدودی برای sms ها داره. حدودا مجموع 1000 تا بیشتر جا نمیگیره و وقتی که پر میشه باید خالیش کرد تا حافظه آزاد شه. خواستم ببینم کاری میشه کرد که sms ها رو روی مموری کارت ذخیره کنه (توی تنظیمات sms همچین چیزی نداره) یا نرم افزاری هست که sms ها رو آرشیو کنه توی خود گوشی؟
سلام دوستان...یه سوال داشتم... گوشی من مانیتورش خیلی خش برداشته.... p990ه گوشیم... آیا با تعویض تاچش خشاش میرن؟ قیمت تاچش چقدره؟ برای گوشی مشکل ایجاد نمیشه بعد تعویض؟
سلام
با استفاده از پچ میتونی ظرفیت sms هاتو تا 10000 افزایش بدی.
ممنونم
اگه برات امکان داره یه کم بیشتر توضیح بده، من کلا تو این زمینه پرتم
پچ چیه؟
از کجا میاد؟
چه طوری بریزم رو گوشی؟
دوستان من هفته پیش یک گوشی T700 خریدم . هیچ مشکلی هم نداشت تا دیشب . دیشب که در حال گوش دادن به موزیک بودم وقتی خواستم آهنگ رو عوض کنم با پیغام Failed روبرو شدم . به ناچار از قسمت Media گوشی خارج شدم ولی متوجه شدم که به درستی بسته نشده . وقتی اون رو از قسمت Runnig Aplication بستم دوباره که وارد Media شدم باز هم آهنگی پخش نمیشد . به ناچار گوشی رو یکبار خاموش و روشن کردم ولی وقتی گوشی اومد بالا دیگه آنتن نمیده و کل مموری گوشی هم پاک شده . یعنی دیگه از تم های خود گوشی خبری نیست . مورد دیگه اینکه گوشی شارژ هم نمیشه . به نظرتون علت چیه ؟ و اصلا دیگه درست میشه ؟
من یک گوشی c510 خریدم و با انتخاب گزینه reset از 7 تا theme ارجینال آن 5 تایاش حذف شده است چرا؟
zexin
به قسمت -- گوشی های موبایل برو اونجا توضیحات لازم وجود داره.
هر سوالی هم داشتی میتونی از من یا سایر دوستان بپرسی
سلام دوستان...
من گوشيم C902 هست. ديروز هر چي سعي كردم، بخش contact باز نشد. گوشيم رو خاموش كردم ولي وقتي روشن ميشد فقط لوگوي سوني اريكسون ميومد و گوشي بالا نميومد. از هر جا پرسيدم گفتن بايد فلش بشه. اما دوستان، من اطلاعات فوق العاده مهمي تو گوشيم دارم كه با فلش پاك ميشه. وقتي گوشيم رو به كامپيوتر وصل كردم تونستم برنامه هاي حافظه ي داخلي ِ موبايل رو كپي كنم تو كامپيوترم. اما من اطلاعات مهمي تو بخش ِ note و tasks دارم و اگه نتونم اين اطلاعات رو برگردونم به خدا قسم بيچاره ميشم...
از همه تون تمنا دارم اگه راهي وجود داره بهم بگين. هزينه ش واسم مهم نيست. به خدا به همين سادگي بد بخت ميشم. توروخدا كمكم كنيد چون خيلي واسم مهمه !!!
اين آدرس ايميل منه. سرعت اينترنت انقدر افتضاحه كه نميتونم دوباره به اين فروم سر بزنم. پس لطفا بهم ميل بديم. خواهش ميكنم.....!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل با گوشی سونی اریکسون
بلوتوث این گوشی از کار افتاده و نوشته turn off و هرچی میزنم که turn on شه تغییری نمی کنه و turn off باقی میمونه.کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)