شما هنوز با این مشکل دارین دست و پنجه نرم میکنید
تا اونجایی که میدونم چون مقدار کافی پوینت دارید باید اوکی میشد که نمیدونم چشه ولی من برای حل این مشکل حتما سعی خودمو میکنم.
خیلی وقته میشه که از LIVE خریدی چیزی نکردم.
شما هنوز با این مشکل دارین دست و پنجه نرم میکنید
تا اونجایی که میدونم چون مقدار کافی پوینت دارید باید اوکی میشد که نمیدونم چشه ولی من برای حل این مشکل حتما سعی خودمو میکنم.
خیلی وقته میشه که از LIVE خریدی چیزی نکردم.
سلام
اقا چرا پولی که فصل قبل از فروش بازیکن ها و ... به دست اوردم فصل بعد نیستش!![]()
مفسدین اقتصادی و دونه درشتا کشیدن بالا !!!
بهترین ترکیب برای این بایرن مونیخ درپیت چیه ؟ کلا بازیکناش نای بازی کردن ندارن و راحت توپ از دست میدن و خیلی هم کندن![]()
اقا کسی نیست؟
شاید بازیت ایراد داره. کرکشو عوض کن
با xbox بازی میکنم.یعنی مشکل از بازیه؟!
این یک عمر طبیعی هست واسه همین باید پول فصل قبلت رو استفاده کنی . و مشکلی هم نیستش امسال این طوری شده
با سلام من دیگه بریدم. 4 روز سر دسته الافم.
همه سایتهارو زیر و رو کردم و کلی فایل روش امتحان کردم اما انالوگ راست وقتی چراغ روشنه کار میکنه ولی جهت ها وقتی که چراغ انالوگ روشنه کار نمی کنه.( یعنی باید بیخیال تکنیک بشم؟!!) لطفا راهنمایی کنید.
خوب منم بالاخره تونستم نسخه ارجینال رو نصب کنم و چند دستی انلاین زدم
فقط تنها توصیه ام اینکه که به هیچ وجه سمت انلاین نرین . مضخرف ترین انلاینی که توی این چند سری دیدم رو این نسخه داشته .
یکی از دوستان بود کلی فیلم از گل های مفت cpu میزاشت (فکر کنم جناب Greedy بود) و به هوش مصنوعی cpu میخندیدیم .
حالا همون مشکلات رو دو برابر کنین تازه میشه موقع بازی انلاین .
تقریبا توی این چند دست که بازی کردم 50% گلها به روش های تخیلی زده شد و چه بازی های پر گلی هم بود . در واقع انگار دروازه خالی بود همیشه .
یکی از گل ها مثلا طرف با پوگبا از جای نقطه کرنر شوت میزنه به سمت دروازه گل میشه .
یا با دروازه بان پس میدم به پویول بدون اینکه توپ رو بگیره لایی میخوره و توپ میرسه به بنزما و اون هم با یک شوت از راه دور گل میزنه .
حیف که یادم رفت هایلایت هاشو سیو کنم وگرنه میزاشتم دور همی بخندیم
البته نیازی هم نیست . چون قبلا kamyar anathem اشاره کرده بود به این قضیه . کلی هم فیلم گذاشته بود از این گل های مسخره که گویای همه چیز بود . دوستانی که بیشتر از من انلاین زدن تجربه بیشتری دارن و فکر کنم اونها هم این قضیه رو تایید میکنن .
Last edited by Gregar; 18-02-2014 at 12:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)