خسته نباشی دوست عزیز با اون بازو وپشت بازوی که تو عکست پیداست کمر لپ تاپ شکسته نه قولنجش.فقط چون z500 بوده چیزی فعلا بروز نداده. در غیر اینصورت الان باید رو ویلچر میبردیش گارانتی و گارانتی زیر بار ضربه فیلیپینی و یاکوزایی نمی رفت.
خسته نباشی دوست عزیز با اون بازو وپشت بازوی که تو عکست پیداست کمر لپ تاپ شکسته نه قولنجش.فقط چون z500 بوده چیزی فعلا بروز نداده. در غیر اینصورت الان باید رو ویلچر میبردیش گارانتی و گارانتی زیر بار ضربه فیلیپینی و یاکوزایی نمی رفت.
چی بگیم دوست عزیز.متخصصین نرم افزار باید جواب بدن.فکر کنم اگه بازی ها رو تو درایو c نصب نکنید سرعت زیاد کم نشه.معمولا زمانی سرعت ویندوز پایین میاد که نرم افزار زیاد نصب کرده باشین.وبیشتر نرم افزار ها چون حجم کمتری دارن تو درایو c نصب میشن و تعدادشون زیاد که بشه سرعت رو میاره پایین.
نه داداش پولدار چیه !!!! من بچه اسلامشهرم (اینجا بچه اسلامشهر نداریم؟)
اعصاب داغون بود هیچی دم دستم نبود این بد بخت پیشم بودش....
قضیه هم یه چیز بود که نمیشه گفت![]()
داداش خدارو شکر هیچیش نشد.... خودم میگفتم که دیگه روشن نمیشه باید بزارمش دنده 2 هول بدم تا روشن شه
پ.ن : به عکس هم زیاد توجه نکن : دی
Last edited by aliahmari; 10-09-2013 at 14:24.
سلام دوستان گفتن اگه تو انرژی منیجمنت وقتی رو گزینه دوم قرار بدیم ..وقتی باطری به شارژ60 درصد برسه ازمدار خارج میشه اما وقتی به این حالت میرسه تو قسمت باتری اینفورمیشن وضعیت باطری رو نوشته connected حالا سوال اینجاست این داره از باطری استفاده می کنه یا نه ازبرق ؟
Connected یعنی باطری به دستگاه وصله !!!!
چون نرم افزار فقط واسه Z500 خالی نیست برا بقیه لپ تاپ ها هم هست . هم چنین لپ تاپ هایی که باطریشون جدا میشه . خوب باطری نداشته باشه می گه باطری وصل نیست به شارژ مربوط نمیشه
اگر هم در حال شارژ باشه میگه Charging
اینم یه عکس از دیوایس منیجر.فکر نمیکنم مشکل از درایو باشه
با رم دوربین تست کردم هنوز حشاب گیر نیوردم که با رم موبایل تست کنم.
فقط نمیدونم علامت کم رنگ بقلش مال چیه؟
دوست عزیز وقتی لینک می دی بگو این چیه ورژن چنده !
من همه اینارو امتحان کردم جواب نگرفتم . برام جالب بود یعنی همه کسایی که وین 7 دارن بیخیال وب کم / دوربین شدن ؟!
عجب یکی پیدا شد 30 صفحه پیشو بخونه
در ابتدا باید از شما به دلیل جستجو کردن تشکر ویژه کنم
Last edited by Public Enemy; 10-09-2013 at 15:19.
دوست عزیز من ویندوز 7 دارم شما با نرم افزار Yawcam میتونی وبکمو تست کنی و تصویر خودتو مشاهده کنی باهاش عکس هم میتونی بگیری
اینم لینک برای دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)