تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 457 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خب ظاهرا همه چیز درست به نظ میرسه.

فقط میشه چند نکته گفت:

از اونجایی که لینک را از انجمن کومودو دریافت کردید، فایل فشرده است و بعد از اکسترکت باید اسمش را به bases.cav تغییر بدید( b کوچیک، چون دیدم با حرف بزرگ نوشتید توی پستتون اینو عرض کردم)

نکته دیگه اینکه دیتابیس نسخه 5.12 با نسخه بعدی کومودو مثل نسخه 8.1 یکی هست. بنابراین میشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیتابس را دریافت کرد که هم روی 5.12 کار میکنه و هم 8.1

دیتابیس قدیمی را بهتره کلا پاک کنید تا تغییر نام بدهید.

=====

بنابراین، برای نسخه 5.12 آپدیت آفلاینش اینجوری میشه:

1-دانلود فایل دیتابیس از این آدرس:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- وارد محیط سف مد ویندوز میشید و این مسیر:

C:\Program files\Comodo\Comodo internet security\scanners

دیتابیس قدیمی را پاک میکنید و دیتابیس جدید را کپی میکنید.

با این روش باید آپدیت انجام بشه.

تشکر.

فایل رو extract کرده بودم، bاش هم کوچیکه، راستش اول دیتابیس برای نسخه های 5.8 به بالا رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم همین مشکل رو داشت، با این تفاوت که اصلا دیتابیس آپدیت نمیشد و نسخه دیتابیس رو میزد 0، بعد یک لینک تو همون صفحه هست به اینجا:

کد:
    که لینک مختص نسخه 5.12 گذاشته بود و از اون استفاده کردم، همینطور که تو شاتی که در پست اولم گذاشتم می‌بینید، دیتابیس آنتی ویروس آپدیت شده! و نسخه 20663 رو داره ولی باز میخواد همین نسخه رو کامل دانلود کنه.

سعی میکنم یک بار دیگه امتحان کنم. ممنون...

2. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

در مورد ابدیت افلاین یه چیزی که من بهش برخوردم اینجا بگم
    اگه فایل دیتابیس مال چند هفته قبل باشه ابدیت رو قبول میکنه ولی موقع ابدیت انلاین دوباره کلش رو میخواد دانلود کنه و اینجوری نیست که مثلا بگیم ابدیت مال 10 روز پیش هست تا 10 روز پیش رو از فایل به صورت افلاین دریافت کنه و بقیش رو انلاین بگیره
    کلا چیزی که من متوجه شدم تاریخ فایل از یه مدت خاصی که بگذره دیگه به درد نمیخوره مثلا چند روزش رو نمیدونم چون مثلا اگه برا چند روز قبل باشه مشکلی به وجود نمیاد و بعد از انجام ابدیت افلاین وقتی انلاین بزنیم ابدیت یه بایدت کوچیک برا اون چند روز بعدی میگیره ولی اگه روزا زیاد باشه ظاهرا دیگه فایده نداره!!
    البته موردی که من میگم روی ورژن 8 بهش برخوردم که خود فایل رو به برنامه معرفی میکنیم
    حالا نمیدونم این مطلبی که گفتم درست هست یه مشکل دیگه ای در کار بوده که اینجوری شده
    و البته با توجه به اینکه شما از خود سایت گرفتید حتی اگه این مطلب درست هم باشه در مورد شما صدق نمیکنه

4. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

در مورد ابدیت افلاین یه چیزی که من بهش برخوردم اینجا بگم
    اگه فایل دیتابیس مال چند هفته قبل باشه ابدیت رو قبول میکنه ولی موقع ابدیت انلاین دوباره کلش رو میخواد دانلود کنه....
    بله درسته.

عمر فایل آپدیت حداکثر 15 یا 20 روز باشه مشکلی نداره کار میکنه و در آپدیت آنلاین مابقی دیتابیس رو دانلود میکنه ولی اگر عمر بکاپ شما بیشتر از این باشه اگر باهاش آپدیت آفلاین کنید قبول میکنه.... ولی موقع آپدیت آنلاین (به علت تغییرات دیتابیس) میاد کل آپدیت را دانلود میکنه.

مثالش این میشه: شما امروز از دیتابیس کپی میگیرید و کومودو را عزل میکنید.... و مثلا 2 ماه بعد کومودو را نصب میکنید و با همین فایل آپدیت آفلاین میکنید..... ولی موقع اولین آپدیت آنلاین کل دیتابیس دانلود میشه.

بنابراین اگر فایل آپدیت شما مربوط به بیش از 15 یا 20 روز میشه باید فایل آپدیت را از سایت کومودو دانلود کنید. (که البته خیلی بهتره تا اینکه با سرعت کم از طریق CIS اولین آپدیت انجام بشه)

6. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون دوستان،

این مورد منقضی شدن دیتابیس رو بهش بر خورده بودم قبلا، برای همین آخرین نسخه ها رو از سایت دانلود کردم.
    الان مجددا نسخه ای که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کرده بودم رو تست کردم تفاوتی نکرد، دیتابیس آپدیت میشه ولی باز علاقه شدید داره کل دیتابیس رو دانلود کنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب من گذاشتم به آپدیت ادامه بده، بعد از چند مگ دانلود کردن یک دفعه رفت رو 46% و شروع کرد به گرفتن دیتابیس هایی با حجم کم (incremental)، به 47% که رسید تعداد زیادی دیتابیس با حجم صفر کیلوبایت رو دانلود کرد و تو چند ثانیه رسید به 50% (اینجا شروع میکنه به Merge کردن تا جایی که یادمه) و عملیات آپدیت با شکست مواجه شد، مجدد تست کردم بازهم دچار شکست شد، یکم گشتم و نهایتا با توجه به این تایپیک ظاهرا کاریش نمیشه کرد:

کد:

9. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان منم این مشکل آپدیت رو دارم ... یک بار که سیستم رو خاموش میکنم دوباره روشن میکنم میگه تا حالا آپدیتی نصب نشده و شروع میکنه دوباره از اول آپدیت کردن !!!!

11. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان منم این مشکل آپدیت رو دارم ... یک بار که سیستم رو خاموش میکنم دوباره روشن میکنم میگه تا حالا آپدیتی نصب نشده و شروع میکنه دوباره از اول آپدیت کردن !!!!
    نسخه 8.1 کومودو استفاده میکنید؟ آپدیت اولیه را آفلاین انجام دادید؟ نرم افزارهای امنیتی دیگری که روی سیستم نصب دارید چیه؟ الان چک کنید ببنید CIS نسخه دیتابیس را چند نشون میده از قسمت About. از محل نصب کومودو وارد پوشه Scanners بشید و ببینید نسخه دیتابیس چنده؟

13. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

نسخه 8.0.04344 استفاده میکنم ...بله آپدیت اول آفلاین بود ... خیر نصب نیست ... Database version : 1 و Websites Database : 158 هستش ... فایل مربوط بهش پاک میشه !! الان فایل آپدیت توی اون فولدر نیست ..

در ضمن یه مشکل خیلی بد دیگه هم دارم بعضی مواقع موقع آپدیت Bluescreen میده و سیستم ریست میشه ... مخصوصا مواقعی که دارم یه کار مثل نصب نرم افزار انجام میدم و اینم داره خودشو آپدیت میکنه ...
    Last edited by Vahid67; 08-02-2015 at 20:15.

15. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SH@HIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    unknown

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم مشکل آپدیت آفلاین رو دارم. دیشب فایل آپدیت رو از سایت خود comodo دانلود کردم و امروز صبح از safemode طبق آموزش فایل رو جایگزین کردم اما وقتی سیستم با حالت نرمال اومد بالا باز هم داره از اول آپدیت رو شروع میکنه !!
    از این لینک دانلود کردم آپدیت رو
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم مشکل آپدیت آفلاین رو دارم. دیشب فایل آپدیت رو از سایت خود comodo دانلود کردم و امروز صبح از safemode طبق آموزش فایل رو جایگزین کردم اما وقتی سیستم با حالت نرمال اومد بالا باز هم داره از اول آپدیت رو شروع میکنه !!
    از این لینک دانلود کردم آپدیت رو
    کد:
    بزار یکم آپدیت پیش بره، برا من هم همینطور بود مثلا میزد 200 مگ ولی بعد 5 دقیقه تموم میشد. اما کلا نسخه من مشکل داشت نمیتونست آپدیت بشه.

18. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •