تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 720 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام. شما کماکان از خریدتون راضی هستین ؟ فرق ST30 و VT30 از نظر کیفیت خیلی زیاده ؟ آخه من زورم میاد حدود 700 تومن بیشتر بدم.
    بله. خیلی راضیم. اگه پول داشتیم یکی دیگش رو واسه اتاق خوابم میگرفتم.

برای تفاوت ST30 و VT30 جدول رو ببینید:

VT30
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ST30
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینکه ارزشش رو داره یا نه بستگی به جیبتون داره.
    واسه من که ارزش داشت.
    دیزاین VT30 تو خونه خیلی زیباست و خیلی کلاس داره اما ST30...

2. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

پونل جان یا یکی از دوستان که 50VT30 دارن میشه فاصله لبه ی تصویر تا پایین قاب رو برام اندازه بگیرن؟ قسمت پایین وسط که آرم VT30 هست. میخوام میز بگیرم یه مدل دیدم مترسم اگر ارتفاعش یه کوچولو کم باشه بلندگوی سنتر یه سانت بیاد رو قاب بد میشه یا نه.

اگر میشه ارتفاع و طول خود تلویزیون هم برام بگیرید میخوام ببینم همون 120x73 سانت بدون پایه که تو سایتش هست دقیق هست یا نه!

خیلی ممنونم میشم فوری لطف کنید اندازه بگیرید.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من هم عکسایی که پونل عزیز گذاشتن تست کردم.از روی usb tv عکس مشکی رو کاملا مشکب نشون داد.به عیارتی انگار TV خاموش بود ئلی تو عکسای دیگه نه.البته این اصلا مهم نیست.صفحه مشکب یکدست بدرد کی می خوره آخه.

5. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

پونل جان یا یکی از دوستان که 50VT30 دارن میشه فاصله لبه ی تصویر تا پایین قاب رو برام اندازه بگیرن؟ قسمت پایین وسط که آرم VT30 هست. میخوام میز بگیرم یه مدل دیدم مترسم اگر ارتفاعش یه کوچولو کم باشه بلندگوی سنتر یه سانت بیاد رو قاب بد میشه یا نه.

اگر میشه ارتفاع و طول خود تلویزیون هم برام بگیرید میخوام ببینم همون 120x73 سانت بدون پایه که تو سایتش هست دقیق هست یا نه!

طوری اندازه بگیر که بلندگوی Center رو قاب TV به هیچ عنوان نیاد چون اونجا هم دریافت کننده ریموت کنترل هست و هم ارسال سیگنال 3D.
    من هم TV رو به دیوار زدم.البته من میز و بلندگو رو داشتم و وقتی برای نصب اومدن بهشون گفتم رو دیوار طوری نصب بشه که بلندگوی center با TV مماس بشه.اون بنده خدا هم که برام TV رو به دیوار نصب کرد تو کارش خیلی وارد بود و دقیق دقیق اندازه زد.طوری که از روبرو که نگاه می کنی اصلا داکت سیم ها دیده نمیشه.خیلی تمیز از آب در اومد.

7. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

طوری اندازه بگیر که بلندگوی Center رو قاب TV به هیچ عنوان نیاد چون اونجا هم دریافت کننده ریموت کنترل هست و هم ارسال سیگنال 3D.
    من هم TV رو به دیوار زدم.البته من میز و بلندگو رو داشتم و وقتی برای نصب اومدن بهشون گفتم رو دیوار طوری نصب بشه که بلندگوی center با TV مماس بشه.اون بنده خدا هم که برام TV رو به دیوار نصب کرد تو کارش خیلی وارد بود و دقیق دقیق اندازه زد.طوری که از روبرو که نگاه می کنی اصلا داکت سیم ها دیده نمیشه.خیلی تمیز از آب در اومد.
    بسیار ممنون. خوب شد فرمودین این نکته رو.

من میز پشت دار دارم میگیرم. ارتفاع صفحه میز (محل قرار گرفتن بلندگوی سنتر) تا زیر دکور پشت میز 85 سانت هست. من از این میترسیدم اگه ارتفاع خود TV هم همون 73 باشه و بلندگوی سنتر 9 اگه براکت رو طوری تنظیم کنم تی وی لب به لب با بلندگوی سنتر بشه تا با دکور میز هم 3 سانت فاصله باشه این لب به لب شدن تی وی و اسپیکر سنتر بد بشه که شما خوشحالم کردین و دیدم خوب هم میشه (فکر سیم ها رو نکرده بودم)
    البته بلندی کوتاهی براکت معمولاً بعد از نصب قابل تنظیم هست من تعجب میکنم شما نصب دقیقش رو خواستین چون چند سانت بعد از نصب هم بالا پایین میشه کردش.

پس از نظر شما هم این اندازه این میز ردیف هست؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

طول 1202mm
    عرض 733mm
    فاصله لبه تصویر تا پایین قاب 61mm
    Last edited by poonel; 29-12-2011 at 21:31.

10. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بسیار ممنون. خوب شد فرمودین این نکته رو.

من میز پشت دار دارم میگیرم. ارتفاع صفحه میز (محل قرار گرفتن بلندگوی سنتر) تا زیر دکور پشت میز 85 سانت هست. من از این میترسیدم اگه ارتفاع خود TV هم همون 73 باشه و بلندگوی سنتر 9 اگه براکت رو طوری تنظیم کنم تی وی لب به لب با بلندگوی سنتر بشه تا با دکور میز هم 3 سانت فاصله باشه این لب به لب شدن تی وی و اسپیکر سنتر بد بشه که شما خوشحالم کردین و دیدم خوب هم میشه (فکر سیم ها رو نکرده بودم)
    البته بلندی کوتاهی براکت معمولاً بعد از نصب قابل تنظیم هست من تعجب میکنم شما نصب دقیقش رو خواستین چون چند سانت بعد از نصب هم بالا پایین میشه کردش.

پس از نظر شما هم این اندازه این میز ردیف هست؟
    اندازه میزتون خوبه.من نصب دقیق رو به این دلیل خواستم که این تی وی انقدر سنگینه که به دردسرش نمی ارزید بعدا بخوام خودم دقیقش کنم.دلیل اصلیش این بود که پیش خودم گفتم منکه دارم پول نصب رو میدم پس بذار یکاری کنم پولشون حلال باشه.

12. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان منم امروز از جمهوری vt30 50 گرفتم 1840 کارت هدیه ام 150 تومنی درومد . دوستان این قضیه کالیبره شدن تا 100 ساعت چیه یه توضیح بدین ممنون میشم هرچی تاپیکو خوندم چیزی نفهمیدم

14. این کاربر از saeedp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اندازه میزتون خوبه.من نصب دقیق رو به این دلیل خواستم که این تی وی انقدر سنگینه که به دردسرش نمی ارزید بعدا بخوام خودم دقیقش کنم.دلیل اصلیش این بود که پیش خودم گفتم منکه دارم پول نصب رو میدم پس بذار یکاری کنم پولشون حلال باشه.
    اینم هست

مرسی از تأییدتون. همین رو سفارش دادم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بلاخره با هزارتا قرض و چک امروز رفتم VT30 50inch رو خریدم
    و بعد از نصب و راه اندازی بسیار توی ذوقم خورد و چیزیکه میترسیدم شد تصاویری غیر شفاف و بی نور چیزیکه همیشه در پلاسماها دیده بودم و فکر میکردم VT30 اینجور نباشه!

کسانیکه میخوان بخرن کنتراست منتراست و سیاهی 100 درصد و فلان و خیلی از حرفهایی که گفته شده رو بذارند کنار و اگه یک درصد احتمال میدند خونشون پر نور هست کاملا دور Plasma رو خط بکشند(نظر شخصی من هست) خصوصا اگه قبلش ال سی دی یا ال ایدی داشتید چون بشدت توی ذوقتون میخوره
    متاسفانه توی این تاپیک چندتا فن بوی پلاسما و همچنین کسانیکه فکر میکنند هرچی خریدن بهترینه وجود داره که هیچ وقت به نقص ها و کاستی های موجود اشاره نمیکنند(دست بوسه اساتید و ناظران محترم و زحمتکش انجمن هستم پیشاپیش )
    من تمام مدهاشو امتحان کردم حتا اون مدی که جناب رایان لطف کرده بودند تنها مدی که قابل تحمل بود همون Dynamic بود و علیرغم توصیه به پر کردن 100 ساعت من از همون اول گذاشتمش روی همین مود چون روی دیگر مدها اصلا قابل تحمل نیست
    سورس تصویرو هم عوض کردم و از ----- گذاشتم روی XBOX و بی نوری و کم روحی 2چندان شد مجبور شدم برایتنس بازی رو کاملا ببرم بالا!
    اضافه: وقتی چراغ هارو خواموش میکنم تصویر بینهایت زیبا میشه اما مگه شام غریبانه؟!
    بدرود و خداحافظ سامسونگ D7770.
    Last edited by arash_a59; 29-12-2011 at 23:03.

17. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •