سلام دوستان
ببخشید میشه یه تست سرعت اونایی که سرویس 2 مگ مخابرات دارن بزارن
آخه میخوام سرویسم رو از مخابرات بگیرم نمی دونم سرعتش چطوره
خوبه به نسبت جاهای دیگه یا نه ؟
سلام دوستان
ببخشید میشه یه تست سرعت اونایی که سرویس 2 مگ مخابرات دارن بزارن
آخه میخوام سرویسم رو از مخابرات بگیرم نمی دونم سرعتش چطوره
خوبه به نسبت جاهای دیگه یا نه ؟
چه سرویسی و چه سرعتی شاید از نظر شما افتضاح باشه چون من همیشه این فروم میام و سرعتتون تا 1 مگابایت برثانیه هم میرفت .
اون زمان رو آب برد.
سرعت اینترنت خودم تا 1.3 مگابایت میرسید،اما الان در روز نهایت 400 و در شب 20 کیلو بایت . چند تا لینک همزمان بزاری تا 70 به زور برسه و گاهی اوقات هم دانلود منیجر آدرس ها رو گم میکنه و CPU میره رو 100 درصد .
شبانه هم کاملا رایگان نیست.شبی 100 تا 300 مگ از ترافیکت میره.
سرویس های مخابرات از 64 تا 2048 همه روی 3296 بسته شدن.فرق چندانی نداره بیای 256 بگیری یا 2 مگ و ...
اینم تست سرویس 256 :
![]()
من اینترنتم 512 هست که جدیدا رو 4 مگ بستن
دانلود شبانه هم تک لینک تا 60 میره و با چند لینک به نهایت سرعتم که 240 تا 270 میشه میرسم البته متغیره شاید کمتر از این سرعت هم بیاد
در کل حدود 3 گیگ دانلود دارم
ای بابا یعنی چی رایگان نداره خب البته سرعت روزتون نسبت به گیلانیا خوبه ولی شبانش پس خوب نیست که![]()
ادرس گم نمیشه
علتش در اینه که هر لینک دانلود بسته به تنظیمات idm تا 16تا کانکشن میبنده
و حالا سرعت افضاحه و idm سعی میکنه تا 16 تا اتصال برقرار کنه ولی نمیتونه و cpu میره رو صد
در مورد شب من چند شب تست کردم 1:05 تا 5:55 چیزی از ترافیکم کم نشد
سلام .
علتش هرچی که هست نشون میده شبانه مخابرات افتضاحه.
فقط من نیستم که از ترافیکم کم شده،خیلی از بچه های دیگه هم براشون پیش اومده.
دوستان دقیقا از اون لحظه که سرعت تک لینکتون رفت زیر 70بدونین شبانه شروع شده و وقتی هم دم صبح بالای 70 رفت بدونین شبانه تموم شده حالا خودتون امتحان کنین ساعات شبانه خودتون رو پیدا کنین کلا برا همه با هم فرق داره
هر کسی ساعت شبانش فرقی نداره
بلکه باید ساعت ویندوز با ساعت سرور مخابرات یکی باشه تا بتونی به موقع دانلود شبانه رو شروع کنی
ساعت وینوزتون رو با سرور ست کنین احتمال زیاد درست میشه
من از ساعت 01:15 تا 05:45 میزارم از ترافیکم کم نمیشه و 10 لینک هم زمان میزارم سرعتم بالای 300 میره(البته گاهی نوسان هم داره)
در مورد 16 اتصال IDM من هم توی روز آزمایش کردم هم شب و هم با ISP های دیگه اما IDM بیشتر از 9 اتصال نمیتونه برقرار کنه(سرور ها محدود میکنن)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)