تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 468 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نمیشه به جای 30 روز دائمی بشه؟ یا حداقل مثلأ 90 روزه بشه؟
    این 30 روز تموم بشه آنتی ویروس غیرفعال میشه؟ بعد باید چیکار کرد؟

دیتابیس رو چطور آپدیت کنم؟ تا 100% میره اما بازم دانلود میکنه و هرچی صبر کردم دانلودش تموم نشد!
    سلام
    شما به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و نام و ایمیل بدین تا براتون کد ارسال کنه تا کاسپر 90 روز فعال بشه
    بله با تمام شدن زمان، برنامه غیرفعال میشه (آپدیت نمیکنه فقط)
    باز دوباره باید کلید جدید پیدا کرد
    شما تاریخ و ساعت سیستمتون رو چک کنید ببینید دقیقا درسته؟

2. 5 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    شما به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و نام و ایمیل بدین تا براتون کد ارسال کنه تا کاسپر 90 روز فعال بشه
    بله با تمام شدن زمان، برنامه غیرفعال میشه (آپدیت نمیکنه فقط)
    باز دوباره باید کلید جدید پیدا کرد
    شما تاریخ و ساعت سیستمتون رو چک کنید ببینید دقیقا درسته؟
    کدی که ایمیل شد رو وارد کردم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا تو قسمت لایسنس 90 روز درج شده اما تو قسمت باقیمانده (remaining) نوشته 29 روز؟
    تاریخ سیستم درسته
    برای آپدیت میشه از آپدیت های آفلاین استفاده کرد ؟ مثلأ آپدیت آفلاین 2014/05/24

4. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چرا تو قسمت لایسنس 90 روز درج شده اما تو قسمت باقیمانده (remaining) نوشته 29 روز؟
    تاریخ سیستم درسته
    عجب!! چرا اینطوری شده!؟ شما قبلا از این سایت کد دریافت نکردین؟ کسی بهتون این کد رو ارسال نکرده؟
    بله آپدیت آفلاین میشه و مشکلی نداره

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

عجب!! چرا اینطوری شده!؟ شما قبلا از این سایت کد دریافت نکردین؟ کسی بهتون این کد رو ارسال نکرده؟
    بله آپدیت آفلاین میشه و مشکلی نداره
    نه تا حالا از اون سایت کدی نگرفته بودم مطابق پست شما اسم و ایمیل دادم بعد یک کد ایمیل شد وارد کردم و اینجوری شد!

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نه تا حالا از اون سایت کدی نگرفته بودم مطابق پست شما اسم و ایمیل دادم بعد یک کد ایمیل شد وارد کردم و اینجوری شد!
    فک کنم مدت زمانی که 90 روزه میداد تموم شده و به 30 روزه برگردونده!
    البته من کاسپر ندارم تست کنم، باید دوستان بیان تست کنن و نظر بدن

8. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تاریخ سیستم درسته
    اون کد 90 روزه فقط وقتی براحتی 90 روز فعال میشه که همون ابتدا پس از نصب کسپر،وارد بشه
    اما اگه از تریال 30 روزه استفاده بشه و بخواهید این 90 روزه رو فعال کنید چنین مشکلاتی پیش میاد.

از روش دو پست زیر استفاده کنید،تریال ذیستر در این پست،رجیستری مربوطه رو پاک میکنه و انگار تازه کسپر نصب شده و میشه از 90 روزه بطور کامل استفاده کرد.

البته من روی ویندوز مجازی تست کردم و جواب داد هرچند بعدش هم کسپر زد پاکشون کرد

این رو هم همیشه توجه داشته باشید که هر روشی بجز وارد کردن مستقیم سریال،ممکنه باعث اختلال در برنامه بشه

10. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام" راهی هست ک به کاسپر، سایر مرورگرهارو معرفی کرد؟ خصوصا پول امن. چون انگار بیشتر با اکسپلورر سازگاری داره و بطور خودکار سایر عملکردهاش فعالند
    برای تعریف مرورگر پیش فرض برای safe money مسیر زیر رو بروید:
    setting-->protection center-->safe money
    در قسمت additonal میشه فایرفاکس یا هر مرورگر دیگه ای که در سیستم نصب هست رو معرفی کرد.

دوستان سلام ،

من زیاد با سیستمهای ویروسی سروکله میزنم به همین دلیل استفاده از دیسک نجات خیلی بدردم میخوره
    کسپراسکای هم که یکی از بهترین انتی ویروسهاست.
    من دسیک نجات اون رو ازسایتش دانلود کردم و اپدیت میکنم و سیستمهای مختلف رو باهاش اسکن میکنم
    یک مشکل اساسی که با این روش دارم اینه که باید هر دفعه که میخوام سیستمی رو اسکن کنم کلی وقت
    با این اینترنت چوب سوز برای اپدیت کسپر بذارم که خیلی بستگی به این داره که این ایزو کی دانلود کرده باشم
    بعد از کلی گشتن تو سایت کسپر یک راه پیدا کردم یک نرافزار که نصب میکنی بعد اطلاعات iso کسپر رو روی
    فلش میریزه و یک فلش بوتیبل درست میکنه و فقط کافی است که از اون بوت کنی و اپدیت کنی چون فلش هست
    اپدیتها درونش دخیره میشه و هردفعه نیاز نیست 100-200 مگ اپدیت رو از اینترنت بگیری
    روش کار اینطوری بود که ابتدا کل فلش رو فرمت میکردی بعد به fat32 نوعش یا سیستم فایل رو تغییر میدادای
    و بعد با نرمافزاری که تو سایت کسپر بود فایل ایمیج رو روی flash میریزی .
    من تمام اینکارها رو میکنم ولی وقتی میام رو فلش در بایوس و از رو فلش بوت میکنم اصلا بالا نمی یاد در صورت
    امکان راهنمایی کنید من چکار کنم.

ممنونم علی
    برنامه مفیدی پیدا کردید،برای تست نام برنامه رو معرفی کنید.
    همچنین شما اون فلش رو با برنامه دیگری بوتیبل کنید مثلا با دیسک نجات یک محصول دیگه و مجددا بوت رو تست کنید.شاید خود فلش مشکل داشته باشه

12. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اون کد 90 روزه فقط وقتی براحتی 90 روز فعال میشه که همون ابتدا پس از نصب کسپر،وارد بشه
    اما اگه از تریال 30 روزه استفاده بشه و بخواهید این 90 روزه رو فعال کنید چنین مشکلاتی پیش میاد.

از روش دو پست زیر استفاده کنید،تریال ذیستر در این پست،رجیستری مربوطه رو پاک میکنه و انگار تازه کسپر نصب شده و میشه از 90 روزه بطور کامل استفاده کرد.

البته من روی ویندوز مجازی تست کردم و جواب داد هرچند بعدش هم کسپر زد پاکشون کرد

این رو هم همیشه توجه داشته باشید که هر روشی بجز وارد کردن مستقیم سریال،ممکنه باعث اختلال در برنامه بشه
    بیخیال همین 30 روزه استفاده میکنم ایندفعه طمع کنم میشه 10 روز حالا بعد از 30 روز که اکسپایر شد دوباره میشه تمدیدش کرد؟ به چه صورت؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بیخیال همین 30 روزه استفاده میکنم ایندفعه طمع کنم میشه 10 روز حالا بعد از 30 روز که اکسپایر شد دوباره میشه تمدیدش کرد؟ به چه صورت؟
    در حالت عادی بدون استفاده از تریال ریستر و دستکاری در رجیستری،فقط میشه یا از 30 روزه تریال استفاده کرد و یا همون اول سریال 90 روزه رو زد.
    در پایان هر کدوم دیگه نمیشه تمدیدشون کرد و باید از سریالهای اورجینال استفاده کرد.مگر اینکه ویندوز رو دوباره نصب کنید.

اما گفتم حالت عادی،پس راه داره که دوباره استفاده بشه 30 روزه یا 90 روزه اش کرد یعنی استفاده از تریال ریستر که در پست قبلی لینکش رو گذاشتم.
    از بین پچها و تریال ریسترهایی که اومده این ورژن 2.2 بهتر جواب داده.قبلش یه پچ بود که کلا کسپر رو بعد از مدتی نابود میکرد.

من این راه رو به شما پیشنهاد میکنم:
    1.ابتدا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و با یک ایمیل جدید یک سریال جدید بگیر تا کاملا مطمئن باشی که 91 روز اعتبار داره.(کلید قبلی رو دیگه کاری نداریم و استفاده نکن تا مشکلی پیش نیاد)

2.سپس از طریق تریال ریستر که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست،طبق راهنمایی های همان پست مراحل رو انجام بده.(نکته:تفاوت این تریال ریستر با ریسترهای قبلی در این هست که این ابزار سریال قبلی رو مجددا بکار نمی اندازه و در واقع تمام تریالهارو از رجیستری پاک میکنه و انگار کسپر تازه نصب شده،پس میشه از سریال 90 روزه هم استفاده کرد)

3.بعد از اجرای این تریال ریستر،سریال کسپر کاملا پاک میش و حالا از شما سریال جدید میخواهد که باید سریالی که در مرحله 1 گرفتید رو وارد کنید.

15. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مجازی

پيش فرض

سلام" ایمیل جدید نمیخواد. با همون ایمیل قبلی دوباره سریال میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •