لطفا زود قضاوت نکن راجع به مردم !
من دانلود شبانه ندارم ،
دفاع از دزد کار درستی نیست دوست گرامی!
لطفا زود قضاوت نکن راجع به مردم !
من دانلود شبانه ندارم ،
دفاع از دزد کار درستی نیست دوست گرامی!
Last edited by mishkaa; 03-08-2013 at 14:03.
اگه شاتل انقدر بده و سرعتش در حد 5 کیلو بایته پس چه طور جایزه بهترین سرویس دهنده اینترنت رو گرفته
تازه من هر کی رو دیدم که شاتل داره سرعتش 500 الی 600 کیلوبایته نمونش برادره بنده شاتل داره سرعتش 500 کیلو بایته
سلام
یعنی تابستان یا زمستان 93 این شرکت دیگر خدمات به ما می دهد
حالا به نظر شما کار خوبی هست یا بدی هست؟؟؟
الا که سرعت 20 کیلیوبایت در شب هست سال دیگر 120 کلیوبایت بدهن واقا دمشون گرم
خوب این اینترنت 20مگابیت هم که بدهد ماهی 200 هزار از ما می گیرن که کی دارد بدهد؟؟؟
باتشکر
نذار باز شروع کنم. خیلی راحت داری به من توهین میکنی.
خوب من که مرض ندارم بیام تعریف کنم. چیزی به من اضافه میشه ؟
ولی میبنم شما اطلاعات کافی راجع این مورد نداری مجبورم بیام و روشنت کنم.
در ضمن شاید سرویست از اینایی باشه که مفتش گرونه. یعنی بدرد نمیخوره.
این آشنامون رفته 6 ماهه گرفته 65 تومان. ماهی نمیدونم 2گیگ یا 4 گیگ. باورتون نمیشه. من بابت یه اینترنت زپرتی اونم واسه 3 ماه 69 تومن پول دادم.
من 2 سال شاتل داشتم.از شاتل دزد تر ندیدم ماهی 3 گیگ هرگیگ 5 تومن. روزانش 250 تا میرفت با اینکه 128 کیلوبیت بود که باید میشد سرعت شبانش 20تا. با 2 کیلو بیت دان میشد که بیشتر وقتها صفر بود.زنگ میزدم شرکت شاتل تو خیابون سعدی 20. میگه شما از چه مرورگری استفاده میکنید میگم فایر فاکس. میگه با اکسپلر استفاده کن منم استفاده کردم میگم ربطی نداره.طرف نتونست جوابمو بده میگه شما در ماه 30 گیگ دانلود کردی بسه.یعنی چی ناسلامتی رایگانه (دزد و کلاهبردارن)
هی ایمیل میزدم و زنگ میزدم
دوستانی که9 تو طرح بعثت هستند هنوز میتونند تمدید کنند اینترنتی ؟ !
چون شنیدم برداشته شده ؟
شما 3 روزه این مشکلو دارید ؟ من تقریبا از اول ماه رمضونه که این مشکلو دارم . واسه دو خط 6 ماهه 4 گیگ طلایی حدود 260 هزار تومن خرج داشته .
دمشون گرم دارن خاطرات شیرین دورانه دایل اپ رو واسمون زنده میکنن.حالا طفلکیا پول ندارن از ماها میگیرن.
اینجا :مشهد
طرح:بعثت
ساعت:12تا 7 صبح (بین این بازه زمانی هر چی دوست داری انتخاب کن)
سرعت :............ 10kb ...........بدون ف.ی.ل.ت.ر شکن
سلام دوستان...
دوستان تو این وضع اینترنت که کل شرکتا ر....... این مخابرات چه جوریه ؟
این طرح کمپین آشنای 512 که تو سایتش نوشته با 8گیگ ترافیک چه جوریه ؟؟؟
طرح بهتری داره ؟سرعت روز و شبش چه جوریه ؟
شباش محدود هم میکنه مثه شاتل ؟
بعد اینکه دورش خط کشیدم یعنی چی ؟
سرعت و کیفیت مناسب آپشنه ؟ بقیه سرویساش من جمله این آشنای اول ندارن این آپشن و ؟؟!
بعد ،هزینه رانژه و نصب می گیرن ؟یا میشه بیخیالش شد...
ممنون
Last edited by alip300; 04-08-2013 at 07:45.
دوست عزیز فرمایش شما متین...
ولی بهتره اول یکی دوماه با شاتل کارکنید بعد....آواز دهل.........
شاتل برای وب گردی عالیه سرعت دانلودش تو روز 400-500 ــه ولی خوب برای این سرعت باید هر گیگ 5 تومن پیاده شی...وقتی خود شاتل می گه شما می تونی از ساعت 1-8 دان کنی دیگه محدود کردن چه صیغه ایه...
وقتی 4-5 روز پشت سر هم دان کنی(حداکثر شبی 1 گیگ بشه گرفت) محدود می شی وقتی هم که محدود بشی در اومدنت با خداست....
فک کنم دلیلش اینه که اینجا ایرانه....اگه شاتل انقدر بده و سرعتش در حد 5 کیلو بایته پس چه طور جایزه بهترین سرویس دهنده اینترنت رو گرفته
حالا یه بچه باحال سوال بالایی من و جواب بده...![]()
Last edited by alip300; 04-08-2013 at 07:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)