سلام دوستان من میخوام گالاکسی اس 2 بخرم فقگ یه چیزی رو باید بدونم این گوشی برای من باید نقش پلیر رد اجرا کنه میخوام بدونم اگه به کیفیت و حجم صدای یه پلیر خوب مثل کوون جی 3 نمره 100 بدیم به گالاکسی اس 2 نمره چند میدید
اونایی که اینو دارن کمک کنن
سلام دوستان من میخوام گالاکسی اس 2 بخرم فقگ یه چیزی رو باید بدونم این گوشی برای من باید نقش پلیر رد اجرا کنه میخوام بدونم اگه به کیفیت و حجم صدای یه پلیر خوب مثل کوون جی 3 نمره 100 بدیم به گالاکسی اس 2 نمره چند میدید
اونایی که اینو دارن کمک کنن
به نظر شخصی اصلا گوشی لمسی با این سایز به درد mp3 پخش کردن در حال حرکت نمی خوره هم سایزش بزرگه هم سخته هی از توی جیبت و از توی کیفش در بیاری بیرون اهنگ عوض کنی باز دوباره بزاری سرجاش.
کیفیت صداش خوبه ولی بیس و بلندی صدای پلیر 50 تومنی رو هم نداره. برای mp3 گوشی کردن هم یک پلیر سبک با دکمه بزرگ و غیر لمسی + هدست in ear خفن بگیر راحتم می تونی ترک رو از توی جیبت به راحتی عوض کنی.
احتمال آپدیت gs2 به نسخه 4.0 آندو در سال 2012
البته برای نوت به احتمال خیلی قوی میاد چون تازه عرضه شده . ایشالا برای gs2 هم بیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که از ظاهر آندو 4.0 خیلی خوشم اومده باحاله .
با این وضعیت اگه بخوام یه گوشی ارزونتر در حد 450 هزار بگیرم چی پیشنهاد میکنید بقیه پولو پلیر بگیرم
من تازه دو روزه که گوشی رو گرفتم و امروز برای نصب بازی اچ دی بعد از کلی خوندن گوشی رو روت کردم با موفقیت
یه سوال دارم
گوشی رو وقتی که به کامپیوتر وصل میکنم و نرم افزار kies samsung رو باز میکنم میگه که برا گوشیت آپگریت وجود داره می خوای انجامش بدی ؟
سوالم اینه که این کار شدنیه ؟
برا گوشی مشکلی پیش نمیاد ؟
بله همانطور که دوست عزیزمان عرض کردند به آندو 4.0 آپدیت میشه ولی من موندم اون دکمه ها چی میشه .
البته چون ایشون از ظاهرش خوشش اومده حتما آپدیت میشه .
با تشکر از شما دوست عزیز بابت اطلاع رسانی .
س![]()
مخلصیم .
اینم مالیده شدن دو شرکت بزرگ اسمارت فون زنی توسط سامسونگ :
تحلیل نمودار : آفرین بر سامسونگ
سروش سلام: چرا احتمال مگه صد در صد نشده بود؟
امیر جان سلام کجایی اخوی؟
حسن جون هر کی دوست داری از این پستا نده بابا الان باز می ریزن تو تاپیک جروبحث شروع میشه تازه از حبس آزاد شدیم![]()
سلام
من دیدم بحث آمارهای خفن سامسونگه پس اینم ببینین بد نیست البته به قول مهدی اگه بهمون گیر ندن
![]()
سلام میتی
البته با تشکر از ا
100 درصدی که نه ولی گفتن تا موید مقررش صبر میکنن باز جلسه میزارن ببینن چی میشه
ولی این آندروییدم گیر اورده هر ماه چپ میکنهیه چیزی بده بیرون یه روز ساندویچ یه روز باقالی یه روز آیدا واسه هر سال
یدونه بده بیاد بیرون آدم با خیال راحت گوشی میخره
ولی احتمال ندادنشم هست
این نموداریم که حسن گذاشته از زمان دی 900 و یو 600 خدا بیامرزه من همینجوری داره میاد بالا به این میگن کمپانی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)